Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün yaptirdiysan yarın yine tekrarla canım iki katına çıkması lazım inş bebisin seninledirArkadaşlar bugün 17.gün. Dün test yaptırdım beta hcg 39.3 çıktı.
İdrar yaptin mi su cubuklarla
Doktor da öyle söyledi. İnşallah canım hala inanamıyorum bakalım Allah büyük...Dün yaptirdiysan yarın yine tekrarla canım iki katına çıkması lazım inş bebisin seninledir
bencede bebegin seninle rabbimin izni ile canim 39+.3+39.3=78.6 yukselirse tabi fazlada artabilir canim :)) cok sukur dersin tatlim saglikla nasip etsin rabbim insallahArkadaşlar bugün 17.gün. Dün test yaptırdım beta hcg 39.3 çıktı.
bencede bebegin seninle rabbimin izni ile canim 39+.3+39.3=78.6 yukselirse tabi fazlada artabilir canim :)) cok sukur dersin tatlim saglikla nasip etsin rabbim insallah
Bende inanamiyorum :) idrar testinde çok koyu çıktı eşime iki tane daha aldirdim kan verdim ona da inanamadim Dr keseyi gördü hamilesin diyo ben inş diyorum :) Rabbim inş sana da bu karmaşık duyguları yaşamayı nasip eder inş değerin artar yarın tekrarla ve yaz bize de :)Doktor da öyle söyledi. İnşallah canım hala inanamıyorum bakalım Allah büyük...
Bende inanamiyorum :) idrar testinde çok koyu çıktı eşime iki tane daha aldirdim kan verdim ona da inanamadim Dr keseyi gördü hamilesin diyo ben inş diyorum :) Rabbim inş sana da bu karmaşık duyguları yaşamayı nasip eder inş değerin artar yarın tekrarla ve yaz bize de :)
Cnm hayirli olsun simdiden tebrikler ins bebegin seninledir catlatma ignesi mi yaptirmistin ve pko lu musun?Arkadaşlar bugün 17.gün. Dün test yaptırdım beta hcg 39.3 çıktı.
Cnm sknti yapma moralini her zamn yuksek tut sknti gebe kalmayi engelliyo elde olan bisey degil biliyorum ama yapacak bisey. YokMorlm ck bzk kcgnur agliyrum
Hayır canım pko yok bende.. Çatlatma iğnesi oldum yaklaşık iki hafta önce.Cnm hayirli olsun simdiden tebrikler ins bebegin seninledir catlatma ignesi mi yaptirmistin ve pko lu musun?