- 12 Şubat 2016
- 6.716
- 5.492
Aynen bekle ki net olsun herşeyGünler çok yavaş ilerliyor. Bekleyelim o zAman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bekle ki net olsun herşeyGünler çok yavaş ilerliyor. Bekleyelim o zAman.
Tamam kzlar cok saolun .. Yaparim ozman o gunlerdeCanım sıkma canını 16 17. Gunlerde bi daha yap iğne etkisini kaybettikten sonra negatif cıkar sonra pozitif çıkar sen bıdaha yap dedigim gunlerde kişiden kişiye degısıyor yanı
Silik cizgi felanda mi yok hemen ignenin etkisi gtmezki alah alah ozman testler guvenilir degilOf ki ne of bende anlamadım pozitif olması gerekiyordu negatif cıktı bı anormallik mı var anlamadım
Tamam canımcok sağol doğru diyorsun çünkü bende 3 4 Tane yumurta oldu hep hiç biri tutmadi bakalım artk eylül ekim o zamana kaldı bizim işCanım bence kesinlikle eşini de gosterin sperm olması değil ileri hareketliliği onemliymis benim eşimin sperm sayısı da 43 milyonlardaydi ama ileri hareketliliği dusuk çıktı ve dr ileri hareket önemli yoksa boşalma sırasında orda kalır ilerleyemez dedi bence bi gorunun derim keçiboynuzu fln da icirebilirsin bu arada eğer öyle ise hiç değilse işe yarar