- 12 Aralık 2015
- 278
- 215
- 34
Ikra meyra canımmmmm hamileyimmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikra meyra canımmmmm hamileyimmmmm [/QUOTE. Canım merhba hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı nasib etsin sn ne zamn iğne vurulmuştun kaçıncı gün çıktı
Beni etiketledigini gordum ne dedim biliyormusun insallah hamile haberini okurum dedim cook sevindim canim rabbim sag salim kucagina nasip etsin insallah massalah bebegine kuzumIkra meyra canımmmmm hamileyimmmmm
Amin inş Can'ım .allah razı olsun hemen paylaşmak istedim seninle .bir dönem sıkıntıyı birlikde yaşadık. rabbim kimseyi evlatsız bırakmasınBeni etiketledigini gordum ne dedim biliyormusun insallah hamile haberini okurum dedim cook sevindim canim rabbim sag salim kucagina nasip etsin insallah massalah bebegine kuzum
Hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah sag salim kucağına alırsın.Ikra meyra canımmmmm hamileyimmmmm
hayırlı ugurlu olsun canım darısı bızlere inşaallahIkra meyra canımmmmm hamileyimmmmm
Onumuzdeki hafta pazartesi cikar canim net sonuc alirsin insallah bebeginle olursunHerkese merhabalar. Kızlar ben geçtiğimiz salı ovitrelle iğnemi yaptım. En erken ne Zaman çıkar bu sonuç kanda? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Sukur canim rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah saglikla nasip etsin insallah sahlikla kalin canim cooook sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahAmin inş Can'ım .allah razı olsun hemen paylaşmak istedim seninle .bir dönem sıkıntıyı birlikde yaşadık. rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın
Sağol Can'ım benim .inş dualarımozdasınızhayırlı ugurlu olsun canım darısı bızlere inşaallah
Sağol Can'ım Allah razı olsun Amin :)sende hamilesin ne güzel ya bugünlerde hep hayırlı haberler alıyorum çok şükür.hemde aynı donemin hamilesiyiz. :)Hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah sag salim kucağına alırsın.
Yani 25 inde mi? Ben de çarşamba günü vuruldum da salı belli olur mu benim ki deOnumuzdeki hafta pazartesi cikar canim net sonuc alirsin insallah bebeginle olursun
Ay inşallah bnde Fethiye deyim aynen burasi da yaniyor ama ben buz millet short ben uzun kollu bide hırka gerginlik bende de var resmen pantlon düğmelerini açtım da dolaştım sonu güzel yere varsın daaaa inşallah 2 Mayıs test günümBende de üşüme var yaa adanada yaşıyorum 30 derece battaniyenin altındayım bi üşüyorum bi sıcaklıyorum, batma var ama karnımda daha çok gerginlik var sert sanki. Bi de gaz fazla bugünlerde. Ayy hadi inşallah
Hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah belirtilerin varmıydi ne zman başladı testi kac gun sonra yaptinnIkra meyra canımmmmm hamileyimmmmm
İnşallah tutar canım bu ay bence olur doktorum bana 2 hafta sonra yap dedi inşallah güzel haberler alırsınArkadaşlar merhaba ben de aranızda yeniyim. Yaklaşık 1 yıldır Bebek için uğraşıyorum, bu ay ilk defa yumurta takibi yapıldı, klomen ve çatlatma iğnesi kullandım şimdi de progestan kullanıyorum. Benim sorum şu, 13 ünde çatlatma iğnesi oldum 27 sinde test yaptırsam belli olur mu? Yıldönümümüz de belki varsa güzel bir hediye olurdu
Normalde benim de adet tarihim 2 mayıs ama 27 nisan yıl dönümümüz bi Ümit test yapacam belki sürpriz olur, çatlatma iğnesinden 2 hafta sonra çıkar diyorlar inşallah bakalımAy inşallah bnde Fethiye deyim aynen burasi da yaniyor ama ben buz millet short ben uzun kollu bide hırka gerginlik bende de var resmen pantlon düğmelerini açtım da dolaştım sonu güzel yere varsın daaaa inşallah 2 Mayıs test günüm