- 23 Nisan 2016
- 149
- 176
- 36
İnşallah olur da hemen sizlerle paylaşırım :)İnşallah tutar canım bu ay bence olur doktorum bana 2 hafta sonra yap dedi inşallah güzel haberler alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah olur da hemen sizlerle paylaşırım :)İnşallah tutar canım bu ay bence olur doktorum bana 2 hafta sonra yap dedi inşallah güzel haberler alırsın
Normalde benim de adet tarihim 2 mayıs ama 27 nisan yıl dönümümüz bi Ümit test yapacam belki sürpriz olur, çatlatma iğnesinden 2 hafta sonra çıkar diyorlar inşallah bakalım
İnşallah canım güzel haberlerle gelİnşallah olur da hemen sizlerle paylaşırım :)
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Sizin de gözünüz aydın. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Benim 2. çocuğum olacak bu hamile kalırsam ama kızım 4 yaşında dolaylısıyla unuttum gitti belirtilerimi de :) dünden beri karnım çok şiş :)))) felaket gaz var, inşallah üşütmemişimdir :)Onumuzdeki hafta pazartesi cikar canim net sonuc alirsin insallah bebeginle olursun
Amin inş sağol Can'ım .aşılama yaptırdım benHayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah belirtilerin varmıydi ne zman başladı testi kac gun sonra yaptinn
EvetSağol Can'ım Allah razı olsun Amin :)sende hamilesin ne güzel ya bugünlerde hep hayırlı haberler alıyorum çok şükür.hemde aynı donemin hamilesiyiz. :)
Evet canım çok şükür Allahım a. Ikimiz de 4. Hafta nın içinde yiz.inşallah sağ salim olduğunu da duyarız.burda çok güzel haberler alıyoruz. Kimse ümitsiz olmasın Allahım vakti gelince veriyor.allah herkese nasip etsin inşallahSağol Can'ım Allah razı olsun Amin :)sende hamilesin ne güzel ya bugünlerde hep hayırlı haberler alıyorum çok şükür.hemde aynı donemin hamilesiyiz. :)
Evet canim igne bende fitigimi tetikledi belimi duzeltemiyordum kasik agrimda olurdu ama bunye meselesi canim carsambami igne oldun o zaman pazartesi 12 .gun oluyorsa net sonuc cikar insallah bebegin tutunur esinde is icin uzak yere gitti insallah hamileyim mujdesi verirsin esine saglikla kal bol bol dinlen canimIkra meyra canım benim kasikarım da ağrı var sürekli şiş Karnım bide çok üşüme var hasta olcak diye korkuyorum yorgunluk buldüğüm yere çöküyorum valla bu kadar çabuk etki olmaz dimi iğneden itibaren kasık ağrım gecmedi geçen ay idrar yolu enfeksiyonu oldum yine oldum sanki senin böyle yum. Döneminden sonra ağrı oldu mu
Anladım canım çok olucak ama klomen iğne kullandıktan sonra mı oldu aşılama bide ilk aşılama mi narkoz mi oluyorAmin inş sağol Can'ım .aşılama yaptırdım ben
İnşallah inşallah canimmm allah seni ve prenses demek geldi icimden prensde olsalar korusun iyisiniz dimi senin bir skintin yoktur inşallah. Hakkını Helal Et hep kendimi konuştum ama seviyorum siziEvet canim igne bende fitigimi tetikledi belimi duzeltemiyordum kasik agrimda olurdu ama bunye meselesi canim carsambami igne oldun o zaman pazartesi 12 .gun oluyorsa net sonuc cikar insallah bebegin tutunur esinde is icin uzak yere gitti insallah hamileyim mujdesi verirsin esine saglikla kal bol bol dinlen canim
Biz iyiyiz sukur canim sanada gecmis olsun canim insallah bir sikinti cikmaz evde antigungal krem varsa sur gecer ben oyle yapiyorum ilac icersen bebek olusumunu etkileye bilir kremin adi travogen krem canim iki gun once bendede oldu iki gun surdum gecti canimİnşallah inşallah canimmm allah seni ve prenses demek geldi icimden prensde olsalar korusun iyisiniz dimi senin bir skintin yoktur inşallah. Hakkını Helal Et hep kendimi konuştum ama seviyorum sizi
birazdan acil gideceğim sanırım yine idrar yolu enfesiyonu oldum idrar vericem çok idrar yaparken çok sizlama var
Zaten gidince söyluyorum igne ilaç kullandimzatenBiz iyiyiz sukur canim sanada gecmis olsun canim insallah bir sikinti cikmaz evde antigungal krem varsa sur gecer ben oyle yapiyorum ilac icersen bebek olusumunu etkileye bilir kremin adi travogen krem canim iki gun once bendede oldu iki gun surdum gecti canim
Zaten söylucem iğne kullandım diye kremi allalim eczaneden biz antibiyotik kullanmaliyorum geçer o kremle inşallah doktora gideyim çıkarsa eğer parol veriyor ağrı kesici olarakBiz iyiyiz sukur canim sanada gecmis olsun canim insallah bir sikinti cikmaz evde antigungal krem varsa sur gecer ben oyle yapiyorum ilac icersen bebek olusumunu etkileye bilir kremin adi travogen krem canim iki gun once bendede oldu iki gun surdum gecti canim
Klomen kullanmadım ben hiç gonalf kullandım .narkozsuz 5 dkk iş hiç ağrı yok muayeneden daha kısa sürüyoAnladım canım çok olucak ama klomen iğne kullandıktan sonra mı oldu aşılama bide ilk aşılama mi narkoz mi oluyor
İğnenin etkisi geçmiş olabılır idrar testi yanıltır .birkac gün bekleyip kanda baktırın benceÇatlatma iğnesinden sonraki 12. Günüm dayanamadım test yaptım tek çizgi maalesef yine tutmadı galiba tutsaydı silik de olsa ikinci çizgi çıkardı herhalde dimi
Regl olana kadar umut var canim rabbim bu duyguyu sana ve butun isteyenlerede nasip etsin insallah.. aminÇarşamba 14. Gün oluyor kanda baktıracam inşallah tutmuştur. Bazılarının silik de olsa 2. Çizgisi çıkınca umutlandım ben de ne bileyim.
Canim usg girdinmi ikizmi tekmi diye gordunmu gerci ben 5+3 de tek kese 6+3 de cift kese goruldu insallah sendede ikiz gebelik olur tabi gonlundekini nasip etsin rabbim birde asila ile cogul gebelik tutuyormus canimİğnenin etkisi geçmiş olabılır idrar testi yanıltır .birkac gün bekleyip kanda baktırın bence
Takviminde 01-01-2017 yeni yil bebegi olacak gorunuyor massalah bebisine :)İğnenin etkisi geçmiş olabılır idrar testi yanıltır .birkac gün bekleyip kanda baktırın bence