- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
Resmi var mı acabakaset testti canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmi var mı acabakaset testti canım
Resmi varkaset testti canım
Bende de gögüslerik şiş igne batiyor gibi agri var gögüste borde sağ kasıga ara ara batmalar varValla ben daha yapmadım bugün 10.gün ve şişkinlikle ateş basması var
yok canım çekmemiştimResmi var mı acaba
Bende hep 17 günde oluyorum bu 3 ayım bakalımgeçen sefer 15. gün adet olmuştum iğne günüyle beraber..bu defa beklycm o yüzden
Bata son 2 görünüyor ama bakalım ne olacakBende hep 17 günde oluyorum bu 3 ayım bakalım
hangi site canım link paylaşır mısınCanım ben internetten aldım
Canım şimdi aldığım siteye baktım stokta kalmamış diyor ama yine de atim linkini Trendyol da da var benzer ürün yorumları da iyihangi site canım link paylaşır mısın
Canım şimdi aldığım siteye baktım stokta kalmamış diyor ama yine de atim linkini Trendyol da da var benzer ürün yorumları da iyi
Bende tekrar alacaktım ama Trendyoldan yada eczanelere sorucam bende benimde çok az kaldı çünküsağol kuzum bakıyorum inş bulabilirim
Ama benim onceki gune gore daha belirgin. Hem de 14cu gundeyim ve ilk dk.lardan cikiyor mesela daha demin başka markayla yaptim yine çikiyor. Beni korkutan hepsinde koyuluk ayni. Ilk hamileligim ikizdi ve o yuzden degerlerim 4 kat artiyordu hatta. 6 gune degerim 19dan 816ya yukselmisdi ve resmen her iki saatdan bir yaptigim testler arasinda resmen uçurum vardi. Çok çabuk koyulaşmişdi. Ama şimdi bugun yaptiklatim hepsi ayni koyulukda. Yarin ilk idrarla yapicam yine çikarsa kan vericem. Belirsizlikden iyidirbenim ilk çatlatma iğnesinde 13. gün çok hafif silik çizgi vardı canım sanırım iğnenin etkisi uzun sürüyor. biraz sabredip 15. gün falan yapmak lazım testi
zor bulunuyor insanlar stokluyor galiba. bi kutu ne kadar gidiyor?Bende tekrar alacaktım ama Trendyoldan yada eczanelere sorucam bende benimde çok az kaldı çünkü
At bakalım bizde canım ikisini yanyana koyup karşılaştıralımAma benim onceki gune gore daha belirgin. Hem de 14cu gundeyim ve ilk dk.lardan cikiyor mesela daha demin başka markayla yaptim yine çikiyor. Beni korkutan hepsinde koyuluk ayni. Ilk hamileligim ikizdi ve o yuzden degerlerim 4 kat artiyordu hatta. 6 gune degerim 19dan 816ya yukselmisdi ve resmen her iki saatdan bir yaptigim testler arasinda resmen uçurum vardi. Çok çabuk koyulaşmişdi. Ama şimdi bugun yaptiklatim hepsi ayni koyulukda. Yarin ilk idrarla yapicam yine çikarsa kan vericem. Belirsizlikden iyidir
İlişki sıklığına göre canım ben iğneden önce birde o hafta kullanıyorum birleşmeden hemen önce onun aplikatoru var ben yarısına kadar doldurup sıkıyordum yoksa beş ilişki sonra filan bitiyor hemenzor bulunuyor insanlar stokluyor galiba. bi kutu ne kadar gidiyor?
Resimde belli mi bilmiyorum ama pembelik çiplak gozle goruluyor. Fark yok di mj? Daha mi az acaba? Işik açisinj yakalayamadim bi türlü. Aşiri silik itibar edilir mi boyle silik teste bilmiyorumAt bakalım bizde canım ikisini yanyana koyup karşılaştıralım
At bakalım bizde canım ikisini yanyana koyup karşılaştıralım
Galiba kendimi kandiriyorum. Çok silik test. Tamam resme dusmese de gozle pembeliyi goruyorum. Artik testlerde uzmanim. Bu 3 yilda toplam 300 test yapmişdimdir ama yine de igne de var işin içinde diye biraz tedirginimAt bakalım bizde canım ikisini yanyana koyup karşılaştıralım
evet bende görüyorum çizgiyi. inşallah hamilesindirResimde belli mi bilmiyorum ama pembelik çiplak gozle goruluyor. Fark yok di mj? Daha mi az acaba? Işik açisinj yakalayamadim bi türlü. Aşiri silik itibar edilir mi boyle silik teste bilmiyorum
InsaAllah canim ya. Senin 13gun testin de boylemiydi?evet bende görüyorum çizgiyi. inşallah hamilesindir