gulayseT Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2021 1.029 738 53 28 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mrve36 #41 hayal98 .!.: Hmm anladım insallah iyi bı sonuç alırsın Genişletmek için tıkla... İnşallah hepımız iyi sonuclar alırız
hayal98 .!.: Hmm anladım insallah iyi bı sonuç alırsın Genişletmek için tıkla... İnşallah hepımız iyi sonuclar alırız
M mrve36 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Şubat 2021 317 135 18 32 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mrve36 #42 hayal98 .!.: Aynen öyle yap.Bu arada iğne vurulduktan sonra hiç ağrin sancın oldu mu ben iğne vurulduktan bı gün sonra tek belim.agridi ama kaç gündür hiç ağrım.filan yok Genişletmek için tıkla... Benim iğne yapıldgı an ve o gün ağrım oldu sonra geçti daha bsey yok geçen ay çok belirti olmuştu hatta bacağıma bile vuruyordu ağrı
hayal98 .!.: Aynen öyle yap.Bu arada iğne vurulduktan sonra hiç ağrin sancın oldu mu ben iğne vurulduktan bı gün sonra tek belim.agridi ama kaç gündür hiç ağrım.filan yok Genişletmek için tıkla... Benim iğne yapıldgı an ve o gün ağrım oldu sonra geçti daha bsey yok geçen ay çok belirti olmuştu hatta bacağıma bile vuruyordu ağrı
H hayal98 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2020 203 56 48 26 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mrve36 #43 mrve36 .!.: Benim iğne yapıldgı an ve o gün ağrım oldu sonra geçti daha bsey yok geçen ay çok belirti olmuştu hatta bacağıma bile vuruyordu ağrı Genişletmek için tıkla... Benimde hiç ağrım filan yok bekleyip görelim bakalimm
mrve36 .!.: Benim iğne yapıldgı an ve o gün ağrım oldu sonra geçti daha bsey yok geçen ay çok belirti olmuştu hatta bacağıma bile vuruyordu ağrı Genişletmek için tıkla... Benimde hiç ağrım filan yok bekleyip görelim bakalimm
M mrve36 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Şubat 2021 317 135 18 32 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mrve36 #44 hayal98 .!.: Benimde hiç ağrım filan yok bekleyip görelim bakalimm Genişletmek için tıkla... İnşallah olur bakalm
hayal98 .!.: Benimde hiç ağrım filan yok bekleyip görelim bakalimm Genişletmek için tıkla... İnşallah olur bakalm