- 2 Şubat 2021
- 317
- 135
- 18
- 32
Benim doktorum da çağırmıyor gerek yok diyor ama kontrol etmesi gerekirdi benceHayır gıtmedım gel demedı iğneden önce baktı sadece?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum da çağırmıyor gerek yok diyor ama kontrol etmesi gerekirdi benceHayır gıtmedım gel demedı iğneden önce baktı sadece?
Bencede dimi? Bende öyle düşünüyordum. Cok yogun kendısı gidince en az 1saat beklıyorum zatenBenim doktorum da çağırmıyor gerek yok diyor ama kontrol etmesi gerekirdi bence![]()
Alla alla neden ki ben kaç aydır tedavi görüyorum. Bu ikinci ignem doktorum.igneden sonra hep kontrole çağırıyor.Ben iğneden 3 gün sonra gittim hem sağ hem sol yumurtan çatlamış dedi dubhaston verdi.Eger adetin geçerse test yap adet olursan da 2 kutu klomen verdi onu iç dedi.Yani bence igenden sonra seni de cagirmaliydiHayır gıtmedım gel demedı iğneden önce baktı sadece?
Bende öyle düşünüyorum zaten cok garıp geldı nasıl anlayacağım bir işe yaradığını iğnenin? Zten bu ayda olmazsa daha gıtmeyi düşünmüyorum hacamata gıdıcem bu seferde dogal yolları deneyeceğiz yoruldumAlla alla neden ki ben kaç aydır tedavi görüyorum. Bu ikinci ignem doktorum.igneden sonra hep kontrole çağırıyor.Ben iğneden 3 gün sonra gittim hem sağ hem sol yumurtan çatlamış dedi dubhaston verdi.Eger adetin geçerse test yap adet olursan da 2 kutu klomen verdi onu iç dedi.Yani bence igenden sonra seni de cagirmaliydi
Bence de cagirmali hem iğne vurulmadan önce ne diyo ki size iğne vurul bekle adet olursan tekrar gel mi diyor sizeBenim doktorum da çağırmıyor gerek yok diyor ama kontrol etmesi gerekirdi bence![]()
Evet aynen adet olunca veya gecikirse işteBence de cagirmali hem iğne vurulmadan önce ne diyo ki size iğne vurul bekle adet olursan tekrar gel mi diyor size
Yani çatlamış mi diye kontrol etmesi gerekiyo.Doktora gidecksen eğer doktorunu degistirmeni tavsiye ederim.Bu arada hacamati hangi bölgene uygulayacak sin karın miBende öyle düşünüyorum zaten cok garıp geldı nasıl anlayacağım bir işe yaradığını iğnenin? Zten bu ayda olmazsa daha gıtmeyi düşünmüyorum hacamata gıdıcem bu seferde dogal yolları deneyeceğiz yoruldum
Çok saçma geldi bana.Ozel bı doktora mi gidiyon devlete miEvet aynen adet olunca veya gecikirse işte
Bu ignede 2.ayım bakalm olmazsa başka doktora gdeyim diyorum bir yandan da başka tedaviye başlayacak baştan başlamak da istemiyorum offBence de cagirmali hem iğne vurulmadan önce ne diyo ki size iğne vurul bekle adet olursan tekrar gel mi diyor size
Hayır hacamat bel bölgesinden yapılır karından falan yapılmaz. Akrabalarım oldu 2side hamile kaldı hacamattan 1ay sonra.. onları dinleyıp birde bunh deneyeceğim ilk defa deneyecegım. En az 5tane kupa atılırmış zaten cocuk için gideceksem eger normal yani iyi bir yer var oraya godecegım temizYani çatlamış mi diye kontrol etmesi gerekiyo.Doktora gidecksen eğer doktorunu degistirmeni tavsiye ederim.Bu arada hacamati hangi bölgede uygulayacak sin karın mi
Özel ama detay vermiyor sürekli de çağırmıyorÇok saçma geldi bana.Ozel bı doktora mi gidiyon devlete mi
Hmm anladım.benimde eltim.hacamat yapıyor ama ona yaptırmam.diye düşünüyorumHayır hacamat bel bölgesinden yapılır karından falan yapılmaz. Akrabalarım oldu 2side hamile kaldı hacamattan 1ay sonra.. onları dinleyıp birde bunh deneyeceğim ilk defa deneyecegım. En az 5tane kupa atılırmış zaten cocuk için gideceksem eger normal yani iyi bir yer var oraya godecegım temiz
Özelmi devletmiBu ignede 2.ayım bakalm olmazsa başka doktora gdeyim diyorum bir yandan da başka tedaviye başlayacak baştan başlamak da istemiyorum off![]()
Ahahahha bencede baska yere gıdın zaten bel kısmında oldugu ıcın gözükmüyor baska yerede gidebılırsınız:)) ben deeneyecegım inşallah cunku akrabalarım oldu hemen hamıle kaldılar darısı bizeee inşallahhhhhhHmm anladım.benimde eltim.hacamat yapıyor ama ona yaptırmam.diye düşünüyorum
Amin inşallah rabbim kucagimizi boş bırakmasınÖzelmi devletmi
Ahahahha bencede baska yere gıdın zaten bel kısmında oldugu ıcın gözükmüyor baska yerede gidebılırsınız:)) ben deeneyecegım inşallah cunku akrabalarım oldu hemen hamıle kaldılar darısı bizeee inşallahhhhhh![]()
Doktorunu değiştir benceÖzel ama detay vermiyor sürekli de çağırmıyor
Öyle olacak büyük ihtimalDoktorunu değiştir bence
Aynen öyle yap.Bu arada iğne vurulduktan sonra hiç ağrin sancın oldu mu ben iğne vurulduktan bı gün sonra tek belim.agridi ama kaç gündür hiç ağrım.filan yokÖyle olacak büyük ihtimal
Aynen öyle yap.Bu arada iğne vurulduktan sonra hiç ağrin sancın oldu mu ben iğne vurulduktan bı gün sonra tek belim.agridi ama kaç gündür hiç ağrım.filan yok
Benım oldu hala bile ara sıra oluyor kasık agrısı nedense iğnenın etkisi diye düşünüyorum 10.günüm haftaya test verıcem
Hmm anladım insallah iyi bı sonuç alırsınBenım oldu hala bile ara sıra oluyor kasık agrısı nedense iğnenın etkisi diye düşünüyorum 10.günüm haftaya test verıcem