- Konu Sahibi Bal10cuk28
-
Benim 32 çıktı dostınex verdi bu hafta son ilacım cuma günü falan test yaptırıcam düştümü diye ama ben incir çok tükettim canım çok severim de büyük ihtimalle benim prolaktini o yükseltti. Allah korusun sen baya kötü atlatmışsın ama normale dönmesine sevindimAaaa benimde prolaktin bir ara 90 dı ama suan normal Allah’a sükür ama ben hiç ilaç kullanmadım ki bende görme kaybına bile yol açmıştı perhiz yap ben öyle yendim bu prolaktini
Aynen bende incir çok seviyorum tüketimde ama benim prolaktinimi yükselten soda ve patlamış mısır cips vs olduBenim 32 çıktı dostınex verdi bu hafta son ilacım cuma günü falan test yaptırıcam düştümü diye ama ben incir çok tükettim canım çok severim de büyük ihtimalle benim prolaktini o yükseltti. Allah korusun sen baya kötü atlatmışsın ama normale dönmesine sevindim
Amin inşallahAynen bende incir çok seviyorum tüketimde ama benim prolaktinimi yükselten soda ve patlamış mısır cips vs oldu
Düşmüştür muhtemelen canım benim takmamaya çalış
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah
Soda aşırı süt yapıyormuş, patlamış mısırda hazır olduğu icin onda bulun yağ ve benzeri maddeler ben günde 2-3 paket yiyordum pandemi zamanıydıAmin inşallahsoda ve patlamış mısırı ilk defa duydum o zaman tüketmeyeyim
Anladım canım teşekkür ederiz bir bilgi daha edindik bu arada gidiyormusun testeSoda aşırı süt yapıyormuş, patlamış mısırda hazır olduğu icin onda bulun yağ ve benzeri maddeler ben günde 2-3 paket yiyordum pandemi zamanıydı
Evet birazdan işten çıkacağım ve usul usul tıp merkezine ilerleyeceğiiiimAnladım canım teşekkür ederiz bir bilgi daha edindik bu arada gidiyormusun teste
Hadii dua edicemEvet birazdan işten çıkacağım ve usul usul tıp merkezine ilerleyeceğiiiim
Evde test yaptınmı senindemi 12. Gn bugün cnmEvet birazdan işten çıkacağım ve usul usul tıp merkezine ilerleyeceğiiiim
Senin bat yakınmış canım ya silikte olsa çıkar gibi ama10 aralık bat. Yarın iğnenin 13. Günü test yapsam varsada yoksa da çıkarmı kızlar
Aylar öncesinde denemiştim ben onu hatta teyit etmek için eşimdede denedim. Bnimki köpürmedi onunki köpürmüştüOkudun mu bilmem ama biz çamaşır suyu testi bile yaptıkbide doktorum bana gününü bekle dedi önler biraz daha emin olmak için diyor ama 3 gün kala öğrenen de çok kişi var
AaaaAylar öncesinde denemiştim ben onu hatta teyit etmek için eşimdede denedim. Bnimki köpürmedi onunki köpürmüştü
Atsana testi bizde bakalımBizde varya adamları bile alet ediyoruz dün bende gebelik testi yaptım çok ince çizgi çıktı eşime diyorum bak o baktı yok diyo dedim iyice bak flaşlı bakevet hafif sanki var dedi
Kız testi mahvettim içini actım hiç belli olmuyor ama yarın test yapıcam tekrar o zaman bişeyler görürsem atarımAtsana testi bizde bakalım
Tmm bende yarın yapıcam atalım bişey çıkarsa. Bende çıkmaz aslında hiç belirti yok sadece arada kasık ağrısı.Kız testi mahvettim içini actım hiç belli olmuyor ama yarın test yapıcam tekrar o zaman bişeyler görürsem atarım
Başka şeylerde çıkmış bu testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?