Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa benimde prolaktin bir ara 90 dı ama suan normal Allah’a sükür ama ben hiç ilaç kullanmadım ki bende görme kaybına bile yol açmıştı perhiz yap ben öyle yendim bu prolaktini
Benim 32 çıktı dostınex verdi bu hafta son ilacım cuma günü falan test yaptırıcam düştümü diye ama ben incir çok tükettim canım çok severim de büyük ihtimalle benim prolaktini o yükseltti. Allah korusun sen baya kötü atlatmışsın ama normale dönmesine sevindim

Aynen bende incir çok seviyorum tüketimde ama benim prolaktinimi yükselten soda ve patlamış mısır cips vs oldu
Düşmüştür muhtemelen canım benim takmamaya çalış
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah

Amin inşallah soda ve patlamış mısırı ilk defa duydum o zaman tüketmeyeyim

Okudun mu bilmem ama biz çamaşır suyu testi bile yaptık bide doktorum bana gününü bekle dedi önler biraz daha emin olmak için diyor ama 3 gün kala öğrenen de çok kişi var

Okudun mu bilmem ama biz çamaşır suyu testi bile yaptık bide doktorum bana gününü bekle dedi önler biraz daha emin olmak için diyor ama 3 gün kala öğrenen de çok kişi var
Aylar öncesinde denemiştim ben onu hatta teyit etmek için eşimdede denedim. Bnimki köpürmedi onunki köpürmüştü

Bizde varya adamları bile alet ediyoruz dün bende gebelik testi yaptım çok ince çizgi çıktı eşime diyorum bak o baktı yok diyo dedim iyice bak flaşlı bak evet hafif sanki var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…