• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ya yok artık niye moralini bozuyosun bu garanti bişi değilki benimki köpürdü ama ben umut bağlamadım yani buna güvenecek değilim sonuçta ki sen çok şanslısın bugün gerçeği öğreneceksin bide bize bak daha bir hafta var sanki bi sene öyle düşün 😌
Ne bileyim modum düstü ya insallah akşam da modumu düşüren bir sonuç almam ay gebericem heyecandan🥺🥺

Kızlar bide size ne sorucam doktor dikkatli ol ağır iş yapma yada ani hareket yapma falan dedimi size bana hiç öyle bişey demedi gerçi bana ilişkiyi yasakladı 15 gün orası ayrı bi soru işareti de 🤔evdede genel işleri yapıyorum yani siz ne durumdasınız

Kızlar bide size ne sorucam doktor dikkatli ol ağır iş yapma yada ani hareket yapma falan dedimi size bana hiç öyle bişey demedi gerçi bana ilişkiyi yasakladı 15 gün orası ayrı bi soru işareti de 🤔evdede genel işleri yapıyorum yani siz ne durumdasınız
Dün ben cam sildim dip köşe temizlik yaptım 😅benim görümcem gebeymiş bütün evi baştan aşağı temizledi çekmediği koltuk kalmadı ama rabbim ol dediyse oluyor canım

Dün ben cam sildim dip köşe temizlik yaptım 😅benim görümcem gebeymiş bütün evi baştan aşağı temizledi çekmediği koltuk kalmadı ama rabbim ol dediyse oluyor canım
Aslında bende çok ağır işler yapmamaya çalıyorum ama sonra bu kadar takma düşünme olacağı varsa zorlamasamda olur diyorum sakınan göze çöp batar misali dediğin gibi rabbim ne derse o tabi🤗

Valla baktım netten her haber sitesi paylaşmış bu yöntemi :)
Bu kadar umut dolu bir sabahı umutsuzluk esir aldı sinirlerim bozuldu ya
Öyle deme vallahi üzülürüm ben dedim bunu kötü hissettim kendimi moralini yüksek tut😇dediğim gibi canım benim hamile kadında bile köpürme olmuyor yani bizimkisi de merak

Valla bana da demedi ama sağolsun annem tepemde🤣
Yok canım ya bizimki eğlencesi gibi bişey bu olayın bazı arkadaşlar yazmış hamileyim yine köpürmedi sorun mu var diye 😊en iyisi kan testi
ay bilmiyorum
bende o temizliği cumartesi yapmaya çalıştım ama dediğim gibi annem tepemde devamlı🤣
Öyle deme vallahi üzülürüm ben dedim bunu kötü hissettim kendimi moralini yüksek tut😇dediğim gibi canım benim hamile kadında bile köpürme olmuyor yani bizimkisi de merak
inşallah öyledir canım beniiim dua edelim birbirimize 🥺
12 13 aralıkta test yapıcam ama doktorumu dinlemicem meraktan ölelim mi ya😀
Ahahahahaha doktorum aslında bana 15 ine kadar bekle dedi geç döllenme olabilir diye ama belirtilerim artınca bende gidicem bugün sonuç negatif bile olsa 2 gün sonra tekrar gidicem

Valla bana da demedi ama sağolsun annem tepemde🤣

ay bilmiyorum

bende o temizliği cumartesi yapmaya çalıştım ama dediğim gibi annem tepemde devamlı🤣

inşallah öyledir canım beniiim dua edelim birbirimize 🥺

Ahahahahaha doktorum aslında bana 15 ine kadar bekle dedi geç döllenme olabilir diye ama belirtilerim artınca bende gidicem bugün sonuç negatif bile olsa 2 gün sonra tekrar gidicem
Benimde annem öyle ama şehirler farklı olduğu için duyunca kızdı çok... git arkadaşım eğer varsa zaten mutluluktan deliririz yoksa da ölüm yok ya daha çok günler var önümüzde önemli olan sen rahat ol 🤙🏼

Benimde annem öyle ama şehirler farklı olduğu için duyunca kızdı çok... git arkadaşım eğer varsa zaten mutluluktan deliririz yoksa da ölüm yok ya daha çok günler var önümüzde önemli olan sen rahat ol 🤙🏼
Ayyy kıyamam sen hangi sehirdesin😞
2 de çıkacağım işten erkenden gidip hemen vermeyi düşünüyorum
Senin göğüslerde değişiklik var mı

Ayyy kıyamam sen hangi sehirdesin😞
2 de çıkacağım işten erkenden gidip hemen vermeyi düşünüyorum
Senin göğüslerde değişiklik var mı
Ben Bursa canım seni bekliyoruz vallahi heyecanla bizde ya göğüslerim de değişiklik yok benim sanırım çok yumuşak sadece ama ben prolaktin yüksekliği için ilaç kullanıyorum belki o etki ediyordur

Ben Bursa canım seni bekliyoruz vallahi heyecanla bizde ya göğüslerim de değişiklik yok benim sanırım çok yumuşak sadece ama ben prolaktin yüksekliği için ilaç kullanıyorum belki o etki ediyordur
Aaaa benimde prolaktin bir ara 90 dı ama suan normal Allah’a sükür ama ben hiç ilaç kullanmadım ki bende görme kaybına bile yol açmıştı perhiz yap ben öyle yendim bu prolaktini

Back
X