- Konu Sahibi Bal10cuk28
-
Sen naptın canmOlabilirmi bilmiyorumki adet öncesi gelen lekemi acaba hic bilmiyorum yarin bi arayim dr.rumu kan sonucum olumsuzdu cunki
Bu ay hiç iyi haber almadıkEveeeeeeeeet.. Test sonucumu aldım kocaman bir NEGATİF. Zaten reglde oldum.
Aklımda kalmıyor canım her ay çünkü ilk böyle geliyor akıntı sonradan regl çeviriyor Eğerki Çarşambaya kadar gelmezse ancak öyle yaptırırım çünkü bugün sabah ki gebelik testimde negatif cıktıCanım böylede aklında kalmayacak mı adet kanamasına dönmeyedebilir ki inşallahda dönmez devam etmezse leken testini yaptır bence
Bende hormon testlerim çıkınca arıcam doktorumu ama senin için birdaha çatlatma iğnesi deneyelim der bence canım ama benimki 3. İğneydi belki aşılamaya geçerBenimde bugün adetimin 3. Günü doktora yazdım oda gel bugün dedi bakalım neler olucak
Hayırlısı canım bende bu yüzden kan testi vermiyorum işte regl olmazsam veririm ancak bu ve bundan sonrası içinEveeeeeeeeet.. Test sonucumu aldım kocaman bir NEGATİF. Zaten reglde oldum.
Evet ilk denemem. Sağda solda 2şer yumurtam varmış öyle demişti doktorBu ay hiç iyi haber almadıktek yapmamız gereken moralimizi bozmamak canım inşallah bidahaki aya senin ilk iğnenmiydi kaç yumurtan vardı
Bende bugun oldum adet canimBugün veya yarın olmazsan Kesin git doktora canım
Canim uzulmee Rabbim buyuk vakit kaybetmeden hemen 2.ci tedavi 3.cu tedavi Yani illaki dogru zamani bekliyorGerek kalmadı teste kızlar az önce hafif pembe kahverengi akıntım geldi normal testlerde de kocaman negatif görmüştüm zatenbir başka aya artık
Uzulme canim moralini bozmaa dogru zamani bekliyorEveeeeeeeeet.. Test sonucumu aldım kocaman bir NEGATİF. Zaten reglde oldum.
Üzülmedim canım hep namazlarımda hayırlısını istiyorum rabbimin bir bildiği vardır bakalım belki diğer aya nasipCanim uzulmee Rabbim buyuk vakit kaybetmeden hemen 2.ci tedavi 3.cu tedavi Yani illaki dogru zamani bekliyormoralini bozmaa sakiin
Üzülme bizim de Birgün evlatlarımız olucak kucağımıza alıp bugünlerimizi hatırlıcazBende bugun oldum adet canim
Bende kullanıyordum progestan. Ama maalesef olmadı kanama oldu. Nasip değilmişKızlar okudum kimsede bebiş haberi yokmşhayırlısı olsun napalım. Ben bugün dr gittim adetin 3. Günüya tekrar letu kullanıcam. Geçen iğneden 2 gün sonra kanama olmuştu. Progesteronının düşmüştür dedi bu ay ki çatlama iğnesiyle prgstrnda başlıycam. Döllenme olsa bile progsternun düşerse rahim kalınlaşmaz yerleşme olmaz dedi. Bu ay inş olur tükendim valla yeter 3 yıl oldu.
Bidahaki aya inşallah herkesten bebecik haberleri alırız... CAnım çok kafana takıp kendini strese sokma herşeyi oluruna bırak Zor bir durum ama geç olmuş ama çok güzel olmuş dersin inşallahKızlar okudum kimsede bebiş haberi yokmşhayırlısı olsun napalım. Ben bugün dr gittim adetin 3. Günüya tekrar letu kullanıcam. Geçen iğneden 2 gün sonra kanama olmuştu. Progesteronının düşmüştür dedi bu ay ki çatlama iğnesiyle prgstrnda başlıycam. Döllenme olsa bile progsternun düşerse rahim kalınlaşmaz yerleşme olmaz dedi. Bu ay inş olur tükendim valla yeter 3 yıl oldu.
Senindmi 2 adet arası oldu kanamaBende kullanıyordum progestan. Ama maalesef olmadı kanama oldu. Nasip değilmiş
İnş canım inş. Ama kafana takma diyince olsa keşkeBidahaki aya inşallah herkesten bebecik haberleri alırız... CAnım çok kafana takıp kendini strese sokma herşeyi oluruna bırak Zor bir durum ama geç olmuş ama çok güzel olmuş dersin inşallah
Aminnn canim benim insallah yaaaÜzülme bizim de Birgün evlatlarımız olucak kucağımıza alıp bugünlerimizi hatırlıcaz
Bende sans yokki canim randevularim iptal oldu dr.rum koronaya yakalanmis kliniki kapatmislarBidahaki aya inşallah herkesten bebecik haberleri alırız... CAnım çok kafana takıp kendini strese sokma herşeyi oluruna bırak Zor bir durum ama geç olmuş ama çok güzel olmuş dersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?