Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım böylede aklında kalmayacak mı adet kanamasına dönmeyedebilir ki inşallahda dönmez devam etmezse leken testini yaptır bence
Aklımda kalmıyor canım her ay çünkü ilk böyle geliyor akıntı sonradan regl çeviriyor Eğerki Çarşambaya kadar gelmezse ancak öyle yaptırırım çünkü bugün sabah ki gebelik testimde negatif cıktı

Benimde bugün adetimin 3. Günü doktora yazdım oda gel bugün dedi bakalım neler olucak
Bende hormon testlerim çıkınca arıcam doktorumu ama senin için birdaha çatlatma iğnesi deneyelim der bence canım ama benimki 3. İğneydi belki aşılamaya geçer

Gerek kalmadı teste kızlar az önce hafif pembe kahverengi akıntım geldi normal testlerde de kocaman negatif görmüştüm zaten bir başka aya artık
Canim uzulmee Rabbim buyuk vakit kaybetmeden hemen 2.ci tedavi 3.cu tedavi Yani illaki dogru zamani bekliyor moralini bozmaa sakiin

Canim uzulmee Rabbim buyuk vakit kaybetmeden hemen 2.ci tedavi 3.cu tedavi Yani illaki dogru zamani bekliyor moralini bozmaa sakiin
Üzülmedim canım hep namazlarımda hayırlısını istiyorum rabbimin bir bildiği vardır bakalım belki diğer aya nasip diğer ay herkesten iyi bir performans bekliyorum

Kızlar okudum kimsede bebiş haberi yokmş hayırlısı olsun napalım. Ben bugün dr gittim adetin 3. Günüya tekrar letu kullanıcam. Geçen iğneden 2 gün sonra kanama olmuştu. Progesteronının düşmüştür dedi bu ay ki çatlama iğnesiyle prgstrnda başlıycam. Döllenme olsa bile progsternun düşerse rahim kalınlaşmaz yerleşme olmaz dedi. Bu ay inş olur tükendim valla yeter 3 yıl oldu.

Bende kullanıyordum progestan. Ama maalesef olmadı kanama oldu. Nasip değilmiş

Bidahaki aya inşallah herkesten bebecik haberleri alırız... CAnım çok kafana takıp kendini strese sokma herşeyi oluruna bırak Zor bir durum ama geç olmuş ama çok güzel olmuş dersin inşallah

Bidahaki aya inşallah herkesten bebecik haberleri alırız... CAnım çok kafana takıp kendini strese sokma herşeyi oluruna bırak Zor bir durum ama geç olmuş ama çok güzel olmuş dersin inşallah
Bende sans yokki canim randevularim iptal oldu dr.rum koronaya yakalanmis kliniki kapatmislar 1.caya ancak acilir demis oda sonlarina dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…