- Konu Sahibi Bal10cuk28
-
Tabi bizimki bi teselli işteİnş canım inş. Ama kafana takma diyince olsa keşke
Aaa başka bir doktora yönlendirsin seni tanıdığına bende Çarşamba gidicem bakalımBende sans yokki canim randevularim iptal oldu dr.rum koronaya yakalanmis kliniki kapatmislar1.caya ancak acilir demis oda sonlarina dogru
Maglesef canim ya bu kadin dr.rum deil özeldi bebek icin yardim edilen yer kadin doktorum yonlendirdiydi zaten , ondan benim kaldigim yerde sadece orasi varAaa başka bir doktora yönlendirsin seni tanıdığına bende Çarşamba gidicem bakalim
Anladım CAnım sen ovulasyon testi al evde takip et yumurtalama günleriniMaglesef canim ya bu kadin dr.rum deil özeldi bebek icin yardim edilen yer kadin doktorum yonlendirdiydi zaten , ondan benim kaldigim yerde sadece orasi var
Ben geçen ay iğneden sonra 17. Gün adet oldum. Bat günümle aynı gündü. Bu ay yarın 14. Gün ama bat günüm cumartesi yani iğnenin 18. Günü. Bakalım regl mi olcam hamile miyim göreceğizBide ben biyerde okumuştum eğer gebelik oluşmazsa çatlatma iğnesinin 14 yada 15. Günü adet görülüyomuş seninde ikinci iğnendi yanlış hatırlamıyosam demi öyleyse eğer ilk iğnende kacıncı gün adet oldun hatırlıyomusun
Evet aldim canim ona baslayim bende bu ay öyle deneyelim bariAnladım CAnım sen ovulasyon testi al evde takip et yumurtalama günlerini
Iyi akşamlar canım bende senin gibiyim pko var tarlusal diye ilaç içmesem 6 ay 1 sene bile adet görmem bana tarlusal hiç fayda etmedi gonal f kullandım ilk asilamam tuttu düşük oldu 2. Asilamam tuttu 3 yaşında bi oğlum var şuan şimdide 3.asilama için tedaviye başlamıştım bu Ay fakat 6 dan fazla 17 mm ustu yunurta geliştiği için tedaviyi bıraktık çoğul gebelik olma ihtimali yüksek diye doktorum kendiliğinden çatlar dedi ayın 9da çok kötü agrım sızım oldu doktoruma gittim 5 tane yumurta ayni anda çatlamış dedi değerlendirin dedi bakalım şimdi ayın 22 sinde gidicem test için inşallah hepimizin tutmuştur. senin sonuç bellimi ?Merhaba arkadaşlar bende deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim. 1 yıllık evliyim 1 yıldır bizde bebek istiyoruz kendiliğinden olmadı. Bende pko var adetlerim düzensiz. 2-3 ayda bir olduğum oluyor bazen. Bende klomen kullandım ve 3 Aralık Perşembe günü çatlatma iğnesi vuruldum. Şimdilik herhangi bir bişey yok sadece belimde bir ağrı var. İnşallah hepimizin duaları kabul olur
Canım gittinmi doktora naptın nasıl geçti ?Aaa başka bir doktora yönlendirsin seni tanıdığına bende Çarşamba gidicem bakalım
Gittim CAnım bana duphaston diye bir ilaç verdi aşılama bu ay olmucak dinlen dedi reglim bugün sondu 28 aralıkta o ilacı kullanıcam 10 gün bir fikri olan varmı bu ilaç hakkındaCanım gittinmi doktora naptın nasıl geçti ?
Bende bugün çatlatma iğnemi vuruldum. 36 saat sonra yumurta çatlıyor ilişki oluyorya dr o zamn duphastonu kullanmaya başlamamı söyledi günde 2 tane 10 gün kullanıcam. Progesteron hormonu için ilaç. Adet düzenliyor rahim kalınlaştırıyor düşük tehlikesi olan hamilelere bile veriliyormuş. Ben rahim kalınlaştırma için kullanıcam.Gittim CAnım bana duphaston diye bir ilaç verdi aşılama bu ay olmucak dinlen dedi reglim bugün sondu 28 aralıkta o ilacı kullanıcam 10 gün bir fikri olan varmı bu ilaç hakkında
Teşekkür ederim :) banada 10 gün kullan dedi günde iki tane destekleyici dedi sadece inşallah olumlu olur bu sefer rahat tut kafanı bedenini yorma biz bu ay dinlenme ayındayız iğne yada ilaç vermedi sadece bu ilacı verdiBende bugün çatlatma iğnemi vuruldum. 36 saat sonra yumurta çatlıyor ilişki oluyorya dr o zamn duphastonu kullanmaya başlamamı söyledi günde 2 tane 10 gün kullanıcam. Progesteron hormonu için ilaç. Adet düzenliyor rahim kalınlaştırıyor düşük tehlikesi olan hamilelere bile veriliyormuş. Ben rahim kalınlaştırma için kullanıcam.
İğne etkisinin bir sonraki ayda devam ettiğini söylüyorlar hep. İlaç olarak dinlen ama günlerini değerlendir yine de.Teşekkür ederim :) banada 10 gün kullan dedi günde iki tane destekleyici dedi sadece inşallah olumlu olur bu sefer rahat tut kafanı bedenini yorma biz bu ay dinlenme ayındayız iğne yada ilaç vermedi sadece bu ilacı verdi
Ovulasyon testi yapıyorum bugün 11. Gün pik yakalayamadım ama yine değerlendiriyoruz belli mi olur pcos olduğu için belki pikide göremem ama nasip bakalım siz ne yaptınızİğne etkisinin bir sonraki ayda devam ettiğini söylüyorlar hep. İlaç olarak dinlen ama günlerini değerlendir yine de.
Benim bugün iğnenin 4. Günü gün aşırı devam ☺Ovulasyon testi yapıyorum bugün 11. Gün pik yakalayamadım ama yine değerlendiriyoruz belli mi olur pcos olduğu için belki pikide göremem ama nasip bakalım siz ne yaptınız
İnşallah bu ay olurrrBenim bugün iğnenin 4. Günü gün aşırı devam ☺
Aynen belli olur da ozamna kadar nasıl sabredicem ☺ bugün 5. Gün bi akıntı geldi şeffaf beyaz karışık kıvamlı iyi bişey demek oluyordur inş ☺İnşallah bu ay olurrr2 haftaya belli olur durumlarımız
Valla CAnım 5. Gün için döllenme belirtisi desem erken olur ama iğnenin işe yaradığını gösteriyordur umarım herşey yolundadırAynen belli olur da ozamna kadar nasıl sabredicem ☺ bugün 5. Gün bi akıntı geldi şeffaf beyaz karışık kıvamlı iyi bişey demek oluyordur inş ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?