- Konu Sahibi Bal10cuk28
-
İğnenin 15. Gününden sonra kan testinde kesin sonucu alırsınız belirti aramayın bence ben 3 iğnemde de belirtiler yaşadım ama maalesef negatifti bünye meselesi kimisi hiç anlamadan hamile kalıyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBenim bugün iğnenin 10. Günü ama hiç bi belirti yok normalmi acep ama doktor ay sonuna kadar gün aşırı devam dedi
Belirti arıyorum ama bulamıyorumİğnenin 15. Gününden sonra kan testinde kesin sonucu alırsınız belirti aramayın bence ben 3 iğnemde de belirtiler yaşadım ama maalesef negatifti bünye meselesi kimisi hiç anlamadan hamile kalıyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Aslında hepimiz iyi biliyoruz belirti olması olmaması herşey normal adet geçmeden kanda test yapmadan anlıyamıyacağız. Belirti arıyorsan söylüyüm. Geçen ayki iğne vurulduğum günden adet olana kadar mide bulantısı mide ekşimesi kasık ağrıları batmalar sık idrara çıkma yaşadım ama adet oldum☺ belirti olması bi anlama gelmiyor anlıyacağın.Benim bugün iğnenin 10. Günü ama hiç bi belirti yok normalmi acep ama doktor ay sonuna kadar gün aşırı devam dedi
Hadi bakalım beklemeye devam ozaman sonu güzel olur inşallah 3 senedir olmuyo bi taraftanda test yapmaya korkuyorum aslında tek çizgi çıkacak diyeAslında hepimiz iyi biliyoruz belirti olması olmaması herşey normal adet geçmeden kanda test yapmadan anlıyamıyacağız. Belirti arıyorsan söylüyüm. Geçen ayki iğne vurulduğum günden adet olana kadar mide bulantısı mide ekşimesi kasık ağrıları batmalar sık idrara çıkma yaşadım ama adet oldum☺ belirti olması bi anlama gelmiyor anlıyacağın.
Benim doktorum da adet günün geçince yap kanda test diyor tabi biz aceleci insanlarız hemen idrar testi yapıyoruz sabah akşamBelirti arıyorum ama bulamıyorumhadi bakalım inşallah hayırlısı olsun. Benim doktor adeti bekliycez dedi ama bakalım evde yapsammı beklesemmi adeti bilemedim
Merhaba ben yeni üye oldum öncelik le anne olmayan herkese Allah bir evlat nasip etsin inşallah benim Bi sorum olucak 18 inde iğne vurundum 2 gün önce test yaptım silik cızgı pozıtıf cıktı bugun test yaptım negatif cıktı göğüslerinde cok agrı var şişkinlik mide bulantısı acaba iğne vurunduktan sonra adet kac gün sonra görülüyor bana yardımcı olurmusunuz 1 senedir cocuk için cabalıyprum amaBen sadece klomen kullanıyorum salı günü 14mm olmuştu cumartesi ye kadar 20 22 olur herhalde ozaman da iğne vurulurum
Doktor bana adet gününde olursun dedi ama burdaki arkadaşlar 14. 15. Günden sonra olunuyo yazmış bende bilemedimMerhaba ben yeni üye oldum öncelik le anne olmayan herkese Allah bir evlat nasip etsin inşallah benim Bi sorum olucak 18 inde iğne vurundum 2 gün önce test yaptım silik cızgı pozıtıf cıktı bugun test yaptım negatif cıktı göğüslerinde cok agrı var şişkinlik mide bulantısı acaba iğne vurunduktan sonra adet kac gün sonra görülüyor bana yardımcı olurmusunuz 1 senedir cocuk için cabalıyprum ama
Bu arada bende 18 inde vuruldum ovitrelleMerhaba ben yeni üye oldum öncelik le anne olmayan herkese Allah bir evlat nasip etsin inşallah benim Bi sorum olucak 18 inde iğne vurundum 2 gün önce test yaptım silik cızgı pozıtıf cıktı bugun test yaptım negatif cıktı göğüslerinde cok agrı var şişkinlik mide bulantısı acaba iğne vurunduktan sonra adet kac gün sonra görülüyor bana yardımcı olurmusunuz 1 senedir cocuk için cabalıyprum ama
Bana da 12 gün dedi ama olmadım test yaptım biri negatif Biri pozitif cıktıDoktor bana adet gününde olursun dedi ama burdaki arkadaşlar 14. 15. Günden sonra olunuyo yazmış bende bilemedim
Kaç gün dediler belirtilerin varmı canım benim göğüslerimde agrı baş ağrısı oldu AmBu arada bende 18 inde vuruldum ovitrelle
Hiç belirti yok canım bendeKaç gün dediler belirtilerin varmı canım benim göğüslerimde agrı baş ağrısı oldu Am
Bu ayın sonunda bir daha test yap inş tutmuştur pozitif çıkan iğne etkisi olabilirMerhaba ben yeni üye oldum öncelik le anne olmayan herkese Allah bir evlat nasip etsin inşallah benim Bi sorum olucak 18 inde iğne vurundum 2 gün önce test yaptım silik cızgı pozıtıf cıktı bugun test yaptım negatif cıktı göğüslerinde cok agrı var şişkinlik mide bulantısı acaba iğne vurunduktan sonra adet kac gün sonra görülüyor bana yardımcı olurmusunuz 1 senedir cocuk için cabalıyprum ama
Kim geliyo üzerinize ne kadar ayıp ama sizin elinizde olan bişey değil ki hem siz çevrenizden çok istersiniz anne olmayıBana da 12 gün dedi ama olmadım test yaptım biri negatif Biri pozitif cıktıne yapacağımı sasırdım hergun aglamaktan yoruldum üstüme cok geliyorlar inş tez zamanda sonuc alırız
Ben hiç test yapmadım korkuyorum..Arkadaşlar ben geçen ay 10. Gün gölge gibi silik gördüm ama iğne etkisi 14 güne kadar sürer 12. Günü negatif gördüm 14. Günden sonra hep negatifti geç döllenme olursada adet gününü beklemek gerek birde 14. Günde adet olunur diye bir kural yok 3 iğne oldum 3 iğnede de kendi günümde oldum 14 Ağustos 14 Eylül 14 ekim adetim hep 30 günde oldu anlıcağınız burada çoğu arkadaş doktor olmuş kesin diyor 14. Gün adet olursun yoksa gebesinöyle bişey yok
Evet ama herkes kendi konusu kendi söylüyor buda üzüyor insanı ama Allah büyüktürKim geliyo üzerinize ne kadar ayıp ama sizin elinizde olan bişey değil ki hem siz çevrenizden çok istersiniz anne olmayı
Aynen öyle zaten stres yaşıyoruz istiyoruz olmuyo ben annem görümcem bide kız kardeşime söyledim aileden bide o stresle uğraşamazdımEvet ama herkes kendi konusu kendi söylüyor buda üzüyor insanı ama Allah büyüktür
Canım inanki ben 3 denemem de hep kafama çok taktım hep çok üzüldüm ama doktorum herşey kafada bitiyor dedi sen rahat olmalısın stres hiç iyi gelmiyor test zaten yapma akışına bırak günün gelince yap doğru zamanı bekliyordur bebeklerimiz dua et :) iğne olunca insan a tamm hemen olucak sanıyor ama öyle olmuyor ve çok büyük hayal kırıklığına uğrattıyor içimizi ferah tutalım inşallahBen hiç test yapmadım korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?