- Konu Sahibi Bal10cuk28
-
Takıyoruz işte maalesef CAnım inşallah bebeğin seninledirde belirtilerin ona çıkar ben pazartesi gidicem kana ve bu bana ders olsun birdaha adet günümden önce de test yapmam ancak kan testi iyice psikolojim bozulduKızlar bendende o akıntı gelince adet ağrısı mağrısı kalmadı şükür bidaha da gelmedi öle bi akıntı neyin nesiydi bilmiyorum vallahi kafayı yicem takmayım düşünmeyim diyorum yok olmuyo
İnşallah canım ya inşallahTakıyoruz işte maalesef CAnım inşallah bebeğin seninledirde belirtilerin ona çıkar ben pazartesi gidicem kana ve bu bana ders olsun birdaha adet günümden önce de test yapmam ancak kan testi iyice psikolojim bozuldu
Test yaptinmi? Bende 14.cu be 15.ci gun test yapmistim ama Cikmadi 15.ci gun bide kan verdim Maglesef sonucum olumsuz oldugunu ogrendim Yinede adetine kadar Bekle bakalim canimİğne gününü saymazsak 15. Günü adet günüm salı 4 gün var yani ama olsa testte cıkardı herhalde dimi bu durum başına gelen varmı bilemem de
Erken gebelik testi yaptım bugün maalesef cıkmadı CAnım 26 sında iğne olmuştuTest yaptinmi? Bende 14.cu be 15.ci gun test yapmistim ama Cikmadi 15.ci gun bide kan verdim Maglesef sonucum olumsuz oldugunu ogrendim Yinede adetine kadar Bekle bakalim canim
Dr mu istedi testiHayırlısı olsun beklemek zor ben pazartesi günü test vericem hormonlar için o arada beta hcg de baktırırım
İnş yerleşme kanamasıdırKızlar bendende o akıntı gelince adet ağrısı mağrısı kalmadı şükür bidaha da gelmedi öle bi akıntı neyin nesiydi bilmiyorum vallahi kafayı yicem takmayım düşünmeyim diyorum yok olmuyo
Doktorum günün geçince yap dedi ama hazır gitmişken bir gün arası yaptırayım dedim iki kere girmek istemiyorum hastahaneye yaDr mu istedi testi
Hayırlısı olsun canım bizde de değişen bir durum yok doktora gidicekmisinKızlar bugün iğnenin 17. Günü adettim 2 gün geçti ve adet oldum.
Evet pazartesi gidicemHayırlısı olsun canım bizde de değişen bir durum yok doktora gidicekmisin
Önümüzdeki aylara bakıcaz artık ama umudumuzu kaybetmeden inşallah hakkında hayırlısı olsun canımEvet pazartesi gidicem
Kimse bebiş haberi veremedi ama bir sonraki aya inşallah CAnımKızlar benimde lekeler kanamaya döndü bugün adet oldum
Senin beklenen bat ne zamandı canımKızlar benimde lekeler kanamaya döndü bugün adet oldum
15 aralıktı 11nde leke geldi bugnde kanamaSenin beklenen bat ne zamandı canım
İnşallah senden alırız güzel haberiKimse bebiş haberi veremedi ama bir sonraki aya inşallah CAnım
Erken gelmiş CAnım benden de pek umut yok dün yapmıştım yA erken gebelik testide normal testte negatifti15 aralıktı 11nde leke geldi bugnde kanama
Evet niye erken geldi hiç anlayadım ilk iğnem pekte bilgim yok zaten . 3 tane çatlayan yumurtanın hiç birimi döllenmez bu nası bi şanssızlıksaErken gelmiş CAnım benden de pek umut yok dün yapmıştım yA erken gebelik testide normal testte negatifti
Önemli olan test değilki canım çıkmaması olmadığı anlamına gelmez inşallah vardır arkasında bi güzel sebebiErken gelmiş CAnım benden de pek umut yok dün yapmıştım yA erken gebelik testide normal testte negatifti
Herşeyin bir zamanı vardır kuzum üzme kendini ne kadar stres yaparsak o kadar üzülüyoruz maalesef iğne etkisinden dolayı da erken gelmiş olabilir CAnım zaten bazı arkadaşlar 14. Günde adet oluyorlar yaEvet niye erken geldi hiç anlayadım ilk iğnem pekte bilgim yok zaten . 3 tane çatlayan yumurtanın hiç birimi döllenmez bu nası bi şanssızlıksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?