Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bendende o akıntı gelince adet ağrısı mağrısı kalmadı şükür bidaha da gelmedi öle bi akıntı neyin nesiydi bilmiyorum vallahi kafayı yicem takmayım düşünmeyim diyorum yok olmuyo
Takıyoruz işte maalesef CAnım inşallah bebeğin seninledirde belirtilerin ona çıkar ben pazartesi gidicem kana ve bu bana ders olsun birdaha adet günümden önce de test yapmam ancak kan testi iyice psikolojim bozuldu

Takıyoruz işte maalesef CAnım inşallah bebeğin seninledirde belirtilerin ona çıkar ben pazartesi gidicem kana ve bu bana ders olsun birdaha adet günümden önce de test yapmam ancak kan testi iyice psikolojim bozuldu
İnşallah canım ya inşallah Öyle valla eğer tutmadıysa bu bidahakine bende ne test yapıcam ne belirti arıycam yoruldum ilk olmasına rağmen kafa olarak yani çok yoruyo insanı

İğne gününü saymazsak 15. Günü adet günüm salı 4 gün var yani ama olsa testte cıkardı herhalde dimi bu durum başına gelen varmı bilemem de
Test yaptinmi? Bende 14.cu be 15.ci gun test yapmistim ama Cikmadi 15.ci gun bide kan verdim Maglesef sonucum olumsuz oldugunu ogrendim Yinede adetine kadar Bekle bakalim canim

Erken gelmiş CAnım benden de pek umut yok dün yapmıştım yA erken gebelik testide normal testte negatifti
Evet niye erken geldi hiç anlayadım ilk iğnem pekte bilgim yok zaten . 3 tane çatlayan yumurtanın hiç birimi döllenmez bu nası bi şanssızlıksa

Erken gelmiş CAnım benden de pek umut yok dün yapmıştım yA erken gebelik testide normal testte negatifti
Önemli olan test değilki canım çıkmaması olmadığı anlamına gelmez inşallah vardır arkasında bi güzel sebebi
Adet ağrın falan yok demi akıntın devam ediyomu

Evet niye erken geldi hiç anlayadım ilk iğnem pekte bilgim yok zaten . 3 tane çatlayan yumurtanın hiç birimi döllenmez bu nası bi şanssızlıksa
Herşeyin bir zamanı vardır kuzum üzme kendini ne kadar stres yaparsak o kadar üzülüyoruz maalesef iğne etkisinden dolayı da erken gelmiş olabilir CAnım zaten bazı arkadaşlar 14. Günde adet oluyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…