• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herşeyin bir zamanı vardır kuzum üzme kendini ne kadar stres yaparsak o kadar üzülüyoruz maalesef iğne etkisinden dolayı da erken gelmiş olabilir CAnım zaten bazı arkadaşlar 14. Günde adet oluyorlar ya
Doğrudur çok stres yaptım çok pişmanım valla çok taktığım için inşallah ders olsun bu bana

Önemli olan test değilki canım çıkmaması olmadığı anlamına gelmez inşallah vardır arkasında bi güzel sebebi🙂
Adet ağrın falan yok demi akıntın devam ediyomu
Acıkcası afedersin idrarımı yaptıktan sonra hafif adet olucak gibi ağrım oluyor onun dışında hiç yok akıntım sanki arttı ıslak hep ama bilmiyorum negatifi gördükten sonra umudumu kestim

Acıkcası afedersin idrarımı yaptıktan sonra hafif adet olucak gibi ağrım oluyor onun dışında hiç yok akıntım sanki arttı ıslak hep ama bilmiyorum negatifi gördükten sonra umudumu kestim
Hadi inşallah pazartesi senden güzel haberler bekliyorum buraya iyide olsa kötüde olsa yaz merak ederim🥰

Kizlar benimde sonucum olumsuz gelmisti ama Adetde olamadim 2.ci tedaviye baslicaz :( kahverengi bi akimtim geldi bugun anlamadim ilaclarin etkisimi acaba ?

Seni üzmek için demiyorum CAnım ama diğer iki iğnem de de kahverengi akıntı sonrası regl çevirdi umarım senin yerleşme akıntısıdır
Ondan sonrami adet geliyor? Benim sonucum olumsuz gelmisti maglesef ama adetde olamadim bi turlu Bugun kahverengi akintim geldi sonrasi adetemi donecek 2.ci tedaviye baslicaz

Ondan sonrami adet geliyor? Benim sonucum olumsuz gelmisti maglesef ama adetde olamadim bi turlu Bugun kahverengi akintim geldi sonrasi adetemi donecek 2.ci tedaviye baslicaz
Kahverengi kanamam iki gün oldu sonrasında normal adet kanamasına çevirmişti canım iki iğnede de böyle olmuştu

Kızlar bugün test için gidicem bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var😔hem hormon hemde beta hcg baktırıcam

Gerek kalmadı teste kızlar az önce hafif pembe kahverengi akıntım geldi normal testlerde de kocaman negatif görmüştüm zaten 😔bir başka aya artık

30 kasımda vuruldum. İğne gününü saymazsak 14.günüm gecen aya göre adet günüm aslında. Dün çok hafif lekelenme geldi sonrası yok. Ama aşırı kasık ağrısı var arada bi belim sırtım ağrıyor ama kasık ağrım çok sağlam. Test verdim şimdi bekliyorum sonucu bakalım nolcak. Hepimiz için hayırlı olan olsun inşallah. Korkum hüsrana uğramak

30 kasımda vuruldum. İğne gününü saymazsak 14.günüm gecen aya göre adet günüm aslında. Dün çok hafif lekelenme geldi sonrası yok. Ama aşırı kasık ağrısı var arada bi belim sırtım ağrıyor ama kasık ağrım çok sağlam. Test verdim şimdi bekliyorum sonucu bakalım nolcak. Hepimiz için hayırlı olan olsun inşallah. Korkum hüsrana uğramak
Hayırlısı olsun inşallah dediğin gibi bende kahverengi akıntı geldi hüsrana uğramamak için test vermedim

Gerek kalmadı teste kızlar az önce hafif pembe kahverengi akıntım geldi normal testlerde de kocaman negatif görmüştüm zaten 😔bir başka aya artık
Canım böylede aklında kalmayacak mı adet kanamasına dönmeyedebilir ki inşallahda dönmez devam etmezse leken testini yaptır bence

Back
X