- Konu Sahibi Bal10cuk28
-
Doğrudur çok stres yaptım çok pişmanım valla çok taktığım için inşallah ders olsun bu banaHerşeyin bir zamanı vardır kuzum üzme kendini ne kadar stres yaparsak o kadar üzülüyoruz maalesef iğne etkisinden dolayı da erken gelmiş olabilir CAnım zaten bazı arkadaşlar 14. Günde adet oluyorlar ya
Acıkcası afedersin idrarımı yaptıktan sonra hafif adet olucak gibi ağrım oluyor onun dışında hiç yok akıntım sanki arttı ıslak hep ama bilmiyorum negatifi gördükten sonra umudumu kestimÖnemli olan test değilki canım çıkmaması olmadığı anlamına gelmez inşallah vardır arkasında bi güzel sebebi
Adet ağrın falan yok demi akıntın devam ediyomu
Bana da ders olsun test yapmıcam günümden önceDoğrudur çok stres yaptım çok pişmanım valla çok taktığım için inşallah ders olsun bu bana
Hadi inşallah pazartesi senden güzel haberler bekliyorum buraya iyide olsa kötüde olsa yaz merak ederimAcıkcası afedersin idrarımı yaptıktan sonra hafif adet olucak gibi ağrım oluyor onun dışında hiç yok akıntım sanki arttı ıslak hep ama bilmiyorum negatifi gördükten sonra umudumu kestim
İnşallah canım rahatlatalım kafalarımızıBana da ders olsun test yapmıcam günümden öncekendimizi rahat bırakalım o zaman bizimle olucak o bebecikler
İnşallah CAnım iyi haber alırım tabiki yazarımHadi inşallah pazartesi senden güzel haberler bekliyorum buraya iyide olsa kötüde olsa yaz merak ederim
Ondan sonrami adet geliyor? Benim sonucum olumsuz gelmisti maglesef ama adetde olamadim bi turlu Bugun kahverengi akintim geldi sonrasi adetemi donecek 2.ci tedaviye baslicazSeni üzmek için demiyorum CAnım ama diğer iki iğnem de de kahverengi akıntı sonrası regl çevirdi umarım senin yerleşme akıntısıdır
Kahverengi kanamam iki gün oldu sonrasında normal adet kanamasına çevirmişti canım iki iğnede de böyle olmuştuOndan sonrami adet geliyor? Benim sonucum olumsuz gelmisti maglesef ama adetde olamadim bi turlu Bugun kahverengi akintim geldi sonrasi adetemi donecek 2.ci tedaviye baslicaz
Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin canim ya bende bi turlu adet olamadimKahverengi kanamam iki gün oldu sonrasında normal adet kanamasına çevirmişti canım iki iğnede de böyle olmuştu
Gebelik yok dimi canımTesekkur ederim bilgilendirdigin icin canim ya bende bi turlu adet olamadimhemen 2.ci tedaviye baslicaz Onu bekliyorum 4gözle
Kan testim olumsuzdu aradilar bilgilendirdiler gecen hafta persembe , simdide hala adet yok Bugun de kahverengi yapiskan bi akinti geldi anlamadim yarin bir dr.rumu arayim sorayim dedim amaGebelik yok dimi canım
Hadi inşallah başka bişeyin habercisidirKan testim olumsuzdu aradilar bilgilendirdiler gecen hafta persembe , simdide hala adet yok Bugun de kahverengi yapiskan bi akinti geldi anlamadim yarin bir dr.rumu arayim sorayim dedim ama
Olabilirmi bilmiyorumki adet öncesi gelen lekemi acaba hic bilmiyorum yarin bi arayim dr.rumu kan sonucum olumsuzdu cunkiHadi inşallah başka bişeyin habercisidir
Bugün veya yarın olmazsan Kesin git doktora canımKan testim olumsuzdu aradilar bilgilendirdiler gecen hafta persembe , simdide hala adet yok Bugun de kahverengi yapiskan bi akinti geldi anlamadim yarin bir dr.rumu arayim sorayim dedim ama
Hayırlısı olsun inşallah dediğin gibi bende kahverengi akıntı geldi hüsrana uğramamak için test vermedim30 kasımda vuruldum. İğne gününü saymazsak 14.günüm gecen aya göre adet günüm aslında. Dün çok hafif lekelenme geldi sonrası yok. Ama aşırı kasık ağrısı var arada bi belim sırtım ağrıyor ama kasık ağrım çok sağlam. Test verdim şimdi bekliyorum sonucu bakalım nolcak. Hepimiz için hayırlı olan olsun inşallah. Korkum hüsrana uğramak
Canım böylede aklında kalmayacak mı adet kanamasına dönmeyedebilir ki inşallahda dönmez devam etmezse leken testini yaptır benceGerek kalmadı teste kızlar az önce hafif pembe kahverengi akıntım geldi normal testlerde de kocaman negatif görmüştüm zatenbir başka aya artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?