Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptım birşey yok bu ayda olmadı sanırım
Normal test mi yaptın erken gebelik mi
Bence hemen çıkmaz ki ya 15 gün oldu daha erken bence zannetmiyorum adete bugünü saymazsak 4 gün var inşallah olmazsak adet o zaman kan veririz canım o güne kadar umur var bence

Normal test mi yaptın erken gebelik mi
Bence hemen çıkmaz ki ya 15 gün oldu daha erken bence zannetmiyorum adete bugünü saymazsak 4 gün var inşallah olmazsak adet o zaman kan veririz canım o güne kadar umur var bence
Normal test yaptım CAnım burada çoğu kişi diyor yA 14. Günde gördük çift çizgisi onun için üzüldüm pco da değişir mi bu durum acaba bilmiyorum böyle bir durum yaşayan arkadaşlar varsa destek olsun bize

Kişiden kişiye değişiyo demek ki canım nasıl kişilersek artık herkezden bi farklılığımız olcak illa dur bakalım dediğim gibi adeti beklicez el mecbur senin adet ağrıların devam ediyo beyaz yoğun akıntın falan

Adet ağrısı gibi şiddetli bi ağrım yok canım ara ara hafif oluyor beyaz akıntım da var devam eden ama bilemedim şimdi dediğin gibi nasıl insanlarsakerken gebelik testi de var internetten sipariş verdim onu yapmıcam artık dersimi aldım gününü beklerim

Devam ediyomu yani

Bencede canım yapmayalım bekleyelim günümüzü bu kadar gün sabrettik bi dört beş gün daha dayanırız heralde bende saat 11 gibi normal kaset test yaptım evde o vardı silik çıktı gene ama arada sancılanmıyo değilim adet olcakmışım gibi oluyo lavobaya gidiyorum bakmaya adet oldum sanıyom bakıyom beyaz yoğun akıntı gelmiş oluyo sonra biraz rahatlıyorum sancı açısından yani akıntı geldimi geçiyo ağrı bilemiyorumm tek yapmamız gereken beklemek

Benimde öyle sürekli afedersin ıslak hep akıntı var beyaz ara ara kasıkta ağrı olup geçiyo korkuyorum adet olucam diye pazartesi günü ben prolaktin için kan vericem o ara beta hcg de versemmi

Benimde öyle sürekli afedersin ıslak hep akıntı var beyaz ara ara kasıkta ağrı olup geçiyo korkuyorum adet olucam diye pazartesi günü ben prolaktin için kan vericem o ara beta hcg de versemmi
Versende çıkar varsa adet günün oluyo o gün zaten herşey belli olur sanırım canım karar senin tabi

Aynen o gün vereyim bu işkenceden bende kurtulayım
Bide ben biyerde okumuştum eğer gebelik oluşmazsa çatlatma iğnesinin 14 yada 15. Günü adet görülüyomuş seninde ikinci iğnendi yanlış hatırlamıyosam demi öyleyse eğer ilk iğnende kacıncı gün adet oldun hatırlıyomusun

Benim 3. İğnem CAnım ben diğer iki iğnede de kendi tarihimde adet oldum yani 15 Aralık adet günü benim yani 14. Gün diye bişey bende söz konusu değil 19. Günde oldum

Bende 15.gunu yani dun ögrendim sonucu maglesef 2.ci denemeye baslicaz adet gunumu bekliyoruz

Sendeki tum belirtiler bendede vardi migde yanmama kadar ama.dun kan sonucumu ogrendim ilk deneme basariz edi dr.rum insallah adetimi bekliorum vakit kaybetmeden 2.deneme Rabbim kucaklarimizi doldursun insallH cok yipratici bi surec kizlar yaa

Kac kez denenebiliyor iğneyle benimde bu ikinci ignem ama bu ay da olmadı sanirim
Hiç sormadım onu, ama ilk denemede olmaması normalmiş doktor öyle söyledi. Çoğu kişide de 2. tuttuğunu söylüyor. Ama doktoruma sorduğumda söylerim yanlış yönlendirmek istemem. İnşallah hayırlı haberler alırız.

Sendeki tum belirtiler bendede vardi migde yanmama kadar ama.dun kan sonucumu ogrendim ilk deneme basariz edi dr.rum insallah adetimi bekliorum vakit kaybetmeden 2.deneme Rabbim kucaklarimizi doldursun insallH cok yipratici bi surec kizlar yaa
Amin inşallah canım hayırlısı olsun ne diyelim vakti var herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…