• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben normal kaset test yaptım silik çıktı sabah adet ağrılarım devam ediyo ama az öncede çok açık kahverengi lekem geldi aceba adetmi alıcam🙁
Seni üzmek için demiyorum CAnım ama diğer iki iğnem de de kahverengi akıntı sonrası regl çevirdi umarım senin yerleşme akıntısıdır

Kızlar dün adet günümdü olmadım bugünde hala olmadım. Kasığımda ağrı var ama adet olacakmış gibi değil olmuşum adetliyim gibi ağrı var ama bişey yok kupkuru anlamadım bugün iğnenin 16. Günü

İğne gününü saymazsak 15. Günü adet günüm salı 4 gün var yani ama olsa testte cıkardı herhalde dimi bu durum başına gelen varmı bilemem de
Adet gününü beklemen lazım. Kuzenim aşılama olmuştu 12. Günmüydü 14. Günmüydü ne kanda test yaptı negatif çıktı ama adetine daha 1 hafta vardı. Adet günü olmayınca tekrar test yaptı pozitifti. Ama kimyasal olmuştu.

Kızlar dün adet günümdü olmadım bugünde hala olmadım. Kasığımda ağrı var ama adet olacakmış gibi değil olmuşum adetliyim gibi ağrı var ama bişey yok kupkuru anlamadım bugün iğnenin 16. Günü
Benimde aynı seninle CAnım iğne gününü sayarsak 16 bende de ağrı var adet olucak gibi ara ara giriyo testi negatif görünce direk bekliyorum adeti dedim kendi kendime

Adet gününü beklemen lazım. Kuzenim aşılama olmuştu 12. Günmüydü 14. Günmüydü ne kanda test yaptı negatif çıktı ama adetine daha 1 hafta vardı. Adet günü olmayınca tekrar test yaptı pozitifti. Ama kimyasal olmuştu.
Kan testinde bile çıkmadı yani yüzdelik olarak duymuştum hamile olupta idrarda bile hala çıkmayanı bize böyle bir mucize olurmu dersin ☺️🤲🏼

Benimde aynı seninle CAnım iğne gününü sayarsak 16 bende de ağrı var adet olucak gibi ara ara giriyo testi negatif görünce direk bekliyorum adeti dedim kendi kendime
Aynen bende 14. Gün erken gebelik testinde negatif gördüm o yüzden eminim adet olacağıma. Yoksa kistmi olduki

Aynen bende 14. Gün erken gebelik testinde negatif gördüm o yüzden eminim adet olacağıma. Yoksa kistmi olduki
Çatlatma iğnesinden sonra kist oluşumu pek olmaz gibi ancak o iğneye rağmen çatlamasa olur ben 19. Gün adet olduğum için iğnede olsam bana normal geliyor CAnım iğne oluyoruz ama hala kendi adet günümüzde oluyoruz anlamadım😃

Çatlatma iğnesinden sonra kist oluşumu pek olmaz gibi ancak o iğneye rağmen çatlamasa olur ben 19. Gün adet olduğum için iğnede olsam bana normal geliyor CAnım iğne oluyoruz ama hala kendi adet günümüzde oluyoruz anlamadım😃
Onu diyorum işte dün adet günümdü benim 1 gün geçmiş oldu adet günümü

Kızlar bendende o akıntı gelince adet ağrısı mağrısı kalmadı şükür bidaha da gelmedi öle bi akıntı neyin nesiydi bilmiyorum vallahi kafayı yicem takmayım düşünmeyim diyorum yok olmuyo

Back
X