• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 3 yıllık evliyim 3 yıldır istiyorum. Sanıyordumki diğer insanlar gibi evlendiğim ay hamile kalıcam 😃
Sorma bende ilk aylarımda dikkat ediyordum gebe kalmayayım diye bilseydim böyle olucağını bende pco var ama ileri düzeyde değil her ay yumurtam çok güzel cıkıyor bir sorun yok hsgde çekildi zamanını bekliyor sanırım

Sorma bende ilk aylarımda dikkat ediyordum gebe kalmayayım diye bilseydim böyle olucağını bende pco var ama ileri düzeyde değil her ay yumurtam çok güzel cıkıyor bir sorun yok hsgde çekildi zamanını bekliyor sanırım
Ben bekarken adetlerim düzenliydi. Evlendikten sonra öğrendim pko olduğumu benimkide ileri değil her ay adet görüyorum birde aralardada kanama oluyor. Hsgde temiz çıktı eşimdede sorun yok bilmiyorum nasip olmadı işte.

Ben bekarken adetlerim düzenliydi. Evlendikten sonra öğrendim pko olduğumu benimkide ileri değil her ay adet görüyorum birde aralardada kanama oluyor. Hsgde temiz çıktı eşimdede sorun yok bilmiyorum nasip olmadı işte.
Neredeyse aynı durumdayız sabır edelim inşallah güzel günleri bizde görücez 🤲🏼

Anladım CAnım benimde 3. İğne olmazsa 2 ay ara verelim dedi doktorum yine konuşuruz tabi demişti bakalım nasıl olucak
Ben ilk klomen kullandığımda 10 taneden fazla yumurta oluşmuştu iğne vuramadılar riskli diye. Her ay azaladı büyüyen yumurta sayısı bu ayda 1 tane sadece. 1 tane diyede umudum yok.

Ben ilk klomen kullandığımda 10 taneden fazla yumurta oluşmuştu iğne vuramadılar riskli diye. Her ay azaladı büyüyen yumurta sayısı bu ayda 1 tane sadece. 1 tane diyede umudum yok.
Valla benim 3 tane oldu bu ay ikisi küçüktü biri tam güzeldi doktor bana bu bizim için yeterli çok iyi demişti çok yumurta olması önemli değil bir tane olup güzel geliştiyse iyi demektir 😊

Back
X