- Konu Sahibi Bal10cuk28
Başka şeylerde çıkmış bu testte![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka şeylerde çıkmış bu testte![]()
Sen ne zamandır istiyorsn çocuk ilkmi olacakKör gibi olursun yani bu testtebakalım yarın yapayım atarım onu da
Beni baya güldürdüniçine açtım toz da olmuş ağlasammı gülsemmi şu Halime bilmem
İlk olucak Allah’ın izniyle 8 9 aydır istiyoruz 1.5 yıllık evliyizSen ne zamandır istiyorsn çocuk ilkmi olacak
Bende 3 yıllık evliyim 3 yıldır istiyorum. Sanıyordumki diğer insanlar gibi evlendiğim ay hamile kalıcamİlk olucak Allah’ın izniyle 8 9 aydır istiyoruz 1.5 yıllık evliyiz
Hayırlı sonuçlarla gel inşallahEvet birazdan işten çıkacağım ve usul usul tıp merkezine ilerleyeceğiiiim![]()
Keşke herşey dizilerde filmlerdeki gibi olsa ilk te tutsa nerde bizde o şansBende 3 yıllık evliyim 3 yıldır istiyorum. Sanıyordumki diğer insanlar gibi evlendiğim ay hamile kalıcam![]()
Sorma bende ilk aylarımda dikkat ediyordum gebe kalmayayım diye bilseydim böyle olucağını bende pco var ama ileri düzeyde değil her ay yumurtam çok güzel cıkıyor bir sorun yok hsgde çekildi zamanını bekliyor sanırımBende 3 yıllık evliyim 3 yıldır istiyorum. Sanıyordumki diğer insanlar gibi evlendiğim ay hamile kalıcam![]()
Benden sonra kimler kimler evlendi hatta ikinci evliliğini yapanlar bile hemen hamile kaldı ben hala adetten önce test yapsam çıkarmı diyorumKeşke herşey dizilerde filmlerdeki gibi olsa ilk te tutsa nerde bizde o şans![]()
Senin tedavi sürecin nasıl peki tüp bebek geçmişin varmıBenden sonra kimler kimler evlendi hatta ikinci evliliğini yapanlar bile hemen hamile kaldı ben hala adetten önce test yapsam çıkarmı diyorum![]()
Ben bekarken adetlerim düzenliydi. Evlendikten sonra öğrendim pko olduğumu benimkide ileri değil her ay adet görüyorum birde aralardada kanama oluyor. Hsgde temiz çıktı eşimdede sorun yok bilmiyorum nasip olmadı işte.Sorma bende ilk aylarımda dikkat ediyordum gebe kalmayayım diye bilseydim böyle olucağını bende pco var ama ileri düzeyde değil her ay yumurtam çok güzel cıkıyor bir sorun yok hsgde çekildi zamanını bekliyor sanırım
Neredeyse aynı durumdayız sabır edelim inşallah güzel günleri bizde görücezBen bekarken adetlerim düzenliydi. Evlendikten sonra öğrendim pko olduğumu benimkide ileri değil her ay adet görüyorum birde aralardada kanama oluyor. Hsgde temiz çıktı eşimdede sorun yok bilmiyorum nasip olmadı işte.
Yok sadece klomen ovitrelleydi bi kere kimyasal oldu. Uzun zamandırr ara vermiştim dr değitim letu ve ovitrelle verdi bakalım ne olacakSenin tedavi sürecin nasıl peki tüp bebek geçmişin varmı
Anladım CAnım benimde 3. İğne olmazsa 2 ay ara verelim dedi doktorum yine konuşuruz tabi demişti bakalım nasıl olucakYok sadece klomen ovitrelleydi bi kere kimyasal oldu. Uzun zamandırr ara vermiştim dr değitim letu ve ovitrelle verdi bakalım ne olacak
Ben ilk klomen kullandığımda 10 taneden fazla yumurta oluşmuştu iğne vuramadılar riskli diye. Her ay azaladı büyüyen yumurta sayısı bu ayda 1 tane sadece. 1 tane diyede umudum yok.Anladım CAnım benimde 3. İğne olmazsa 2 ay ara verelim dedi doktorum yine konuşuruz tabi demişti bakalım nasıl olucak
Valla benim 3 tane oldu bu ay ikisi küçüktü biri tam güzeldi doktor bana bu bizim için yeterli çok iyi demişti çok yumurta olması önemli değil bir tane olup güzel geliştiyse iyi demektirBen ilk klomen kullandığımda 10 taneden fazla yumurta oluşmuştu iğne vuramadılar riskli diye. Her ay azaladı büyüyen yumurta sayısı bu ayda 1 tane sadece. 1 tane diyede umudum yok.
Verdim 17.00 da cıkacak ay çok heyecanlıyımHadii dua edicem![]()
Evet 12. Gün ama benim şikayet mi dersin belirti mi dersiiin çok fazla dayanamadım yaptımEvde test yaptınmı senindemi 12. Gn bugün cnm
Verdim 17.00 da cıkacak ay çok heyecanlıyım
Evet 12. Gün ama benim şikayet mi dersin belirti mi dersiiin çok fazla dayanamadım yaptım![]()
Ay hadi bakalım ya 5 e kadar çatlar insanVerdim 17.00 da cıkacak ay çok heyecanlıyım
Evet 12. Gün ama benim şikayet mi dersin belirti mi dersiiin çok fazla dayanamadım yaptım![]()