- 25 Şubat 2020
- 154
- 76
- 48
- Konu Sahibi Bal10cuk28
-
İnş canım doktor yeterli dediyse vardır bir billdiği. Niyeyse ben hepiniz için umutluyum bi kendime umudum yokValla benim 3 tane oldu bu ay ikisi küçüktü biri tam güzeldi doktor bana bu bizim için yeterli çok iyi demişti çok yumurta olması önemli değil bir tane olup güzel geliştiyse iyi demektir
Sakın öyle düşünme herkes pozitif düşünücek inşallah herkesten güzel haberler alıcazİnş canım doktor yeterli dediyse vardır bir billdiği. Niyeyse ben hepiniz için umutluyum bi kendime umudum yok
Ya daha 2 saat var nasıl beklicez çok heycanlandımVerdim 17.00 da cıkacak ay çok heyecanlıyım
Evet 12. Gün ama benim şikayet mi dersin belirti mi dersiiin çok fazla dayanamadım yaptım
Nedense önümüzdeki aya umutluyum ben sanki o zman olacak gibi geliyorSakın öyle düşünme herkes pozitif düşünücek inşallah herkesten güzel haberler alıcaz
İnşallah olsundaaaNedense önümüzdeki aya umutluyum ben sanki o zman olacak gibi geliyor
Sen bi de beni düşün kimseye demedim sizden başka heyecanımı bi tek sizinle yaşıyorum burda olursa sürpriz yaparım diye17.00 çokmuş nasıl bekliycez off kendi sonucm çıkack gibi hissediyorum
Vallaa öyle suan var ya içim içimi yiyor allahım insallah nasip etsinAy hadi bakalım ya 5 e kadar çatlar insan
Ayyyyyyy yerimde duramıyorum kimseye söylemedim sizden başka allahım hayırlı sonuç versin sürpriz yaparım diye ya ara ara ağlamaklı bile oluyorum suanYa daha 2 saat var nasıl beklicez çok heycanlandım
Yinede o kadar şeyyapma hertürlü sonuca hazırlıklı ol cnm olmazsa bidahaki ay devam. Üzülmeni istemediğimden söylüyorum yanlış anlama lütfen.Sen bi de beni düşün kimseye demedim sizden başka heyecanımı bi tek sizinle yaşıyorum burda olursa sürpriz yaparım diye
Vallaa öyle suan var ya içim içimi yiyor allahım insallah nasip etsin
Ayyyyyyy yerimde duramıyorum kimseye söylemedim sizden başka allahım hayırlı sonuç versin sürpriz yaparım diye ya ara ara ağlamaklı bile oluyorum suan
Seninde mi 12. GündüŞeytan dürtmüyo değil bazen benide test yap diye
Sabırsızlıkla bekliyorumSen bi de beni düşün kimseye demedim sizden başka heyecanımı bi tek sizinle yaşıyorum burda olursa sürpriz yaparım diye
Vallaa öyle suan var ya içim içimi yiyor allahım insallah nasip etsin
Ayyyyyyy yerimde duramıyorum kimseye söylemedim sizden başka allahım hayırlı sonuç versin sürpriz yaparım diye ya ara ara ağlamaklı bile oluyorum suan
Aynen 26 kasımda oldum bende iğnemi 12. Günüm bugünSeninde mi 12. Gündü
Belirti felan varmı ?Aynen 26 kasımda oldum bende iğnemi 12. Günüm bugün
Test yaptığı mı hiç etkisi geçmiştir iğnenin dimi yA yarın yapcam bende 13. Gün olcak aynıyız seninleDüne kadar kasıklarımda batma oluyodu arada belimde ağrıyodu bugün onlar yok adet ağrısı gibi ağrı başladı bugünde
Bende de hafif kasık ağrısı var başka bişey yok. Yarın 13.gün bende yapıcam test sende yap istersen varsa çıkar gibi geliyorDüne kadar kasıklarımda batma oluyodu arada belimde ağrıyodu bugün onlar yok adet ağrısı gibi ağrı başladı bugünde
Bende de hafif kasık ağrısı var başka bişey yok. Yarın 13.gün bende yapıcam test sende yap istersen varsa çıkar gibi geliyor
Kızlar durun ya gaza gelcem bende şimdiTest yaptığı mı hiç etkisi geçmiştir iğnenin dimi yA yarın yapcam bende 13. Gün olcak aynıyız seninle
Sabırsızlıkla bekliyorum
Bende de hafif kasık ağrısı var başka bişey yok. Yarın 13.gün bende yapıcam test sende yap istersen varsa çıkar gibi geliyor
Negatif ..Kızlar durun ya gaza gelcem bende şimdikesin net olsun diye 14. Gün yapayım diyorum bende doktoru beklersem daha 15 gün var randevuma ölürüm ozamana kadar merakımdan
YaaaNegatif ..
Pozitife donmez daha sanırımYaaainş bi dahaki ay cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?