Çatlatma iğnesi

Canım iğnenin etkisi kişiden kişiye değişiyormuş bende burda okuyarak öğrendim merak ettiğim iğne bu kadar fazla etki ediyo mu

rabbim tez zaman da nasip etsin inşaAllah tüm anne olmak isteyenlere
Amin canım benim inşallah tabi kaset testten yapsan şimdi pozitif çıkar etki ediyor maalesef kişiyide geçtim neye göre etki ettğini anlamadım ama ilk iğne çok sancılıydı ben yine benim ikinci ve üçüncüde bişey olmadı Anlamak zor

Ben ilk 6 gün hiç sancı çekmedim sadece gaz çıkartıyordum sürekli 7.gün dediğim gibi ağrılarım arttı şuan hastanedeyim ama adet olucakmış gibi bel ve kaşık ağrım var dua et lütfen

Ben ilk 6 gün hiç sancı çekmedim sadece gaz çıkartıyordum sürekli 7.gün dediğim gibi ağrılarım arttı şuan hastanedeyim ama adet olucakmış gibi bel ve kaşık ağrım var dua et lütfen
Ya inşallah tutmuştur canım ya merak ettim sonuç ne

Canım başına geldi mi bilmiyorum ama göğüslerim de yeşil damarlar çakmaya başladı hamile değilsem bunlar neden oluştu kafam çok karşıtı
Benimde var her kadının var canım korkma arada gözükür arada gözükmez bazen ortaya çıkabiliyor iğne çok yanıltıcı bak bende c-life diye çok övülen bir macuna başladım bugün adetin 1. Günü başlıyorsun okadar fazla ki olumlu sonuç alan içindeki bitkiler tamamen rahim yumurtalıklar için etken doğurganlığı artırıyor geçen yıl bir tanışım bu macundan hamile kalmıştı artan kutusunuda bana verdi açıkçası inanmamıştım kullanmadım macunu sonra burda bu macunu duydum bi baktım bendeki macun aşılamalarda tutmadı zaten ne kaybederimki o kavanoz bozulmuştur diye attım yenisini aldım inşallah bende olumlu sonuç alırım sende araştır istersen instangram adresi var bakanlık onaylı güvenilir

Eşim öyle şeyler kullanmama izin vermez canım arkadaşım 10 haftalık hamile onda yok birde bende de yoktu 3 gündür bariz şekilde görüyorum ve iyice çoğalıyor burada 3 arkadaş o şekil de hamile kaldığını anladı ondan yana şüphelerim var ama bilemiyorum adet sancısı gibi ağrılarım var ben normalde adet günü sancı çekerim normaldir umarım iğnenin etkisi dedi doktor ama hcg de geçmiş vücudum da ki etkisinin de geçmesi gerekmiyor mu

Bu arada sorun ne canım senin kaç yıldır olmuyor
Ben daha 7 aylık evliyim korunmadığımız halde 2 ay olmadı sonrasın da 50 gün adet olmadım bulunduğum yerdeki dr a gittim gebelik yok dedi ( çoğunlukla yanlış sonuç veriyo ) başka hastaneye gittim pco hastası olduğumu söyledi Eylül ayından beri tedavi görüyorum doğal yollarla olması çok zormuş bir de ben kiloluyum hiç olmaz dedi dr

Ya inşallah o damarlar belirtisidir bende onu duydum biliyorumda bu kadar erken olacağını düşünmedim normal kabul ediyorlar bu durumu.
Kaçıncı günün oldu şimdi

Daha da yenisin ya tüh hiç olmaz diye birşey yok tabi ki elbet bir gün hepimizin de olacak en iyi doktora gidersin yinede bi çare çözüm bulunur Rabbim verir canım umudunu yitirme

Bende yumurta fazlalığı var canım bu sebepten adet düzensizliğim var ve yumurtalarım çatlamıyor
Yumurta fazlalığıda mı engelliyormuş onu bilmiyordum valla gizli al macunuda ben yapacaksın bence bi araştır derim ben

Ya inşallah o damarlar belirtisidir bende onu duydum biliyorumda bu kadar erken olacağını düşünmedim normal kabul ediyorlar bu durumu.
Kaçıncı günün oldu şimdi
Canım dediğim gibi burada çoğu kişi öyle anladı hamile olduğunu belki de benim ki psıkolejikdir bilemiyorum bugün tam 14. Gün canım bel ağrım devam ediyor hayırlısıyla olur inşaAllah

Selam arkadaşlar ilk defa 23 aralık saat 24 de çatlatma iğnesi oldum 7. Günde ağrılarım olduğu İçin dr gittim kan testi verdim 11.94 çıktı hamile miyim değil miyim lütfen cevaplarmısınız
canim iğnenin etkisi 10 14gün suruyir diyenler var

Daha da yenisin ya tüh hiç olmaz diye birşey yok tabi ki elbet bir gün hepimizin de olacak en iyi doktora gidersin yinede bi çare çözüm bulunur Rabbim verir canım umudunu yitirme
Ümidimi yitirmiyorum canım da ne biliyim canımın acıdığını hissediyorum her ay adet günümde saatlerce ağlıyorum bu ay da olmadı diye hiç istememezlik yapmadık ama nasip vaktı var demek ki

Yumurta fazlalığıda mı engelliyormuş onu bilmiyordum valla gizli al macunuda ben yapacaksın bence bi araştır derim ben
Yumurta fazlalığı yumurtlamayı engelliyor yumurtlama olmadığı İçin çatlamada olmuyo çatlama olmayınca adet gecikiyormuş böyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…