- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
herşey zor yaa bende yoruldum ama napim esimde hevsli her yumurtlamadan sonra kantesti verdiyor banaKeşke bende de öyle olsaydı ümitlenmezdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşey zor yaa bende yoruldum ama napim esimde hevsli her yumurtlamadan sonra kantesti verdiyor banaKeşke bende de öyle olsaydı ümitlenmezdim
Aynen öyle canım Herşey zor daha yeni evliyim ama hiç korunmadığımız halde böyle oldu nasip diyoruz ben kendimi çok üzdüğüm İçin eşim hiç karışmıyo ben varım sana yetmiyo mu diyo ama işte ben ikimizden bi parça olsun istiyorumherşey zor yaa bende yoruldum ama napim esimde hevsli her yumurtlamadan sonra kantesti verdiyor bana
Haklisin bende aceleler ediyorum yastan dolayi bakalim 33olcm cnmsikikiyirAynen öyle canım Herşey zor daha yeni evliyim ama hiç korunmadığımız halde böyle oldu nasip diyoruz ben kendimi çok üzdüğüm İçin eşim hiç karışmıyo ben varım sana yetmiyo mu diyo ama işte ben ikimizden bi parça olsun istiyorum
Normal canım benim ağrılarım 7. Gün başladı ama doktor şüphelendi iç kanama olabilir dedi dikkat et sen yine deArkadaşlar bişey sorcam çatlatma iğnesini dün vurdurdum ama şimdilik bir belirti yok normal mi sizce
Sende ne sorun vardı canımHaklisin bende aceleler ediyorum yastan dolayi bakalim 33olcm cnmsikikiyir
sorun yokcnm olmuyor isteSende ne sorun vardı canım
sonuç ne oldu bir sıkıntı oldumu neyin var şimdi düzeldin miNormal canım benim ağrılarım 7. Gün başladı ama doktor şüphelendi iç kanama olabilir dedi dikkat et sen yine de
Bende Birşey çıkmadı canım sadece bel ağrılarım var birde göğüslerim de yeşil damarlar var hayırlısı diyorumsonuç ne oldu bir sıkıntı oldumu neyin var şimdi düzeldin mi
Rabbim nasip eder inşaAllah canım eşime söyledim doktorun önermediği şeyi almam ben diyo ne yapsam bilemedimsorun yokcnm olmuyor iste
yumurtlama ağrısımıydı peki bu yaşadıklarınBende Birşey çıkmadı canım sadece bel ağrılarım var birde göğüslerim de yeşil damarlar var hayırlısı diyorum
Doktorum birşey demedi canım ilk 3 gün olması normaldır dedi 7. Gün olduğunu söylediğim de sıkıntı olabilir dedi ama çoğu kişi yumurtlama aşamasında ağrı çekiyoyumurtlama ağrısımıydı peki bu yaşadıkların
Ben1 yumurtlamanın her anında cekiyorummDoktorum birşey demedi canım ilk 3 gün olması normaldır dedi 7. Gün olduğunu söylediğim de sıkıntı olabilir dedi ama çoğu kişi yumurtlama aşamasında ağrı çekiyo
Olabilir canım demek ki benim yumurtlamam olmamışBen1 yumurtlamanın her anında cekiyorumm
yumurtlama ağrısımıydı peki bu yaşadıkların
Ben de çatlama iğnesi vurulduktan sonra müthiş ağrılarım oldu min 2 hafta cektigimi hatırlıyorum belki daha fazla .hatta benimde göğüslerim bi anda şişti yeşil damarlar çıktı. Hatta sutyenlerimi yenilemek zorunda kaldim .Ve egilince bile aciyordu goguslerim.Internette yazıp araştırdığımda hamilelik belirtisi çıkınca heveslendim ama tabii sonuç negatif olduğunda hayal kırıklığı:/ Bu iğneler çok fazla belirtiye sebep oluyor .inşaallah en kısa sürede bebiş haberleri alırızBende Birşey çıkmadı canım sadece bel ağrılarım var birde göğüslerim de yeşil damarlar var hayırlısı diyorum
İnşaAllah canım bat günümü bekliyorum 5 gün var sonrasın da kullandığım ilaç sayesinde 10 gün içinde adet olmam lazım olmazsam doktorum direk hamilesin dedi ama bel ağrım Var hayırlısı olur inşaAllahBen de çatlama iğnesi vurulduktan sonra müthiş ağrılarım oldu min 2 hafta cektigimi hatırlıyorum belki daha fazla .hatta benimde göğüslerim bi anda şişti yeşil damarlar çıktı. Hatta sutyenlerimi yenilemek zorunda kaldim .Ve egilince bile aciyordu goguslerim.Internette yazıp araştırdığımda hamilelik belirtisi çıkınca heveslendim ama tabii sonuç negatif olduğunda hayal kırıklığı:/ Bu iğneler çok fazla belirtiye sebep oluyor .inşaallah en kısa sürede bebiş haberleri alırız![]()
Bilemiyorum canım kendini kastıysan olabilir ben öyle bişey yaşamadımDoktor alttan muayene ettikten sonra akşam ve ertesi günü karın ağrısı yaşadım bu normalmi peki
Kasmadımda iğneden önce yumurtladım sankiBilemiyorum canım kendini kastıysan olabilir ben öyle bişey yaşamadım
Inşaallah hayırlı haberlerini alırızİnşaAllah canım bat günümü bekliyorum 5 gün var sonrasın da kullandığım ilaç sayesinde 10 gün içinde adet olmam lazım olmazsam doktorum direk hamilesin dedi ama bel ağrım Var hayırlısı olur inşaAllah