7. Günde yanlış değer çıkabilir iğnenin etkisiyle 13. ya da 14. günlerde test yapmalısınız
doktorum geç döllenme olmuş olabilir 4. Gün tekrar test yaptır dedi ama gene de insanın içinde şüphe oluyo birde bir kaç belirti var beklemek zor geliyo
Canım bende 23 aralık da ığne oldum. En az 12 gün geçmesi lazım ama 14.gün daha doğru sonuç veriyorSelam arkadaşlar ilk defa 23 aralık saat 24 de çatlatma iğnesi oldum 7. Günde ağrılarım olduğu İçin dr gittim kan testi verdim 11.94 çıktı hamile miyim değil miyim lütfen cevaplarmısınız
Tabi istersen takib edebilirsin ben ilk defa vurulucam çatlatma iğnesi Dr sordum da adet tarıhine kadar sabredebilirsen beklemelisin dedi
Canım çok su içildiğinde de hcg hormonu vücuttan atılıyormuş diye biliyorum bende idrar testi yapmadım 2. Çizgi silik çıkar diye doktor isteyince mecbur yaptımCanım bende 23 aralık da ığne oldum. En az 12 gün geçmesi lazım ama 14.gün daha doğru sonuç veriyor
7. Gün Bende yaptırmıştım 14 çıkmıştı ama negatif tamamen iğne etkisi yani şuanda öyleSelam arkadaşlar ilk defa 23 aralık saat 24 de çatlatma iğnesi oldum 7. Günde ağrılarım olduğu İçin dr gittim kan testi verdim 11.94 çıktı hamile miyim değil miyim lütfen cevaplarmısınız
İğne etkisi o kadar fazla oluyo mu ki7. Gün Bende yaptırmıştım 14 çıkmıştı ama negatif tamamen iğne etkisi yani şuanda öyle
13. Günümde bile normal kaset testlerde silik çıktı 14. Gün bitmişti etkisi maalesef ilk aşılamda o değerle karşılaşıp sevinmiştim tabi iğne etkisi olduğunu öğrenince umutlar bittiİğne etkisi o kadar fazla oluyo mu ki
Amin inşallah canım pozitifi görürüz bu ayCanım çok su içildiğinde de hcg hormonu vücuttan atılıyormuş diye biliyorum bende idrar testi yapmadım 2. Çizgi silik çıkar diye doktor isteyince mecbur yaptım
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşaAllah
Aminnteşekkür ederim canım sabretmek sıkıntı aslında ben beklemeyi düşünüyodum ama dün çok sancım oldu belim karnım kasıklarım alttan iğne batırıyorlardı sanki doktorumu aradım sorun olabilir dedi ( iç kanama ) bende gittim kan testi istediler şimdi de içim kıpır kıpır rabbim sana da nasıp etsin inşaAllah
Sağlık olsun diyelim teşekkür ederim sizin kaçıncı iğneniz aceba13. Günümde bile normal kaset testlerde silik çıktı 14. Gün bitmişti etkisi maalesef ilk aşılamda o değerle karşılaşıp sevinmiştim tabi iğne etkisi olduğunu öğrenince umutlar bitti
Canım bende aralik 27 si catlatma inesi vuruldum bugün benim de şancı falan olunca bende gittim kan tahlili verince söyledim ine vuruldum diye doktorda dedi değerin yüksek çıkar tam belli olmaz hamilelik normal yani canım inş rabbim herkeze hayırlısını nasip ederSelam arkadaşlar ilk defa 23 aralık saat 24 de çatlatma iğnesi oldum 7. Günde ağrılarım olduğu İçin dr gittim kan testi verdim 11.94 çıktı hamile miyim değil miyim lütfen cevaplarmısınız
3 aşılama oldum canım ben şöyle söyleyeyim ilkinde aşırı sancı yaptı iğne belime bile vurdu kıpırdayamadım dedim tuttu ama tutmamış kasıklarım çok baskı ve ağrı yapıyordu neyse o geçti ikinci aşılamada hiç bi sancı ağrı yoktu üçüncüde çok az ama ilki beni devirdi öyle söyleyeyim iğnenin etkisi bazen böyle olabiliyormuş biliyorum gün geçmiyor inşallah tutmuştur hatta son aşılamada yani geçen ay 13. Günü test yaptım pozitifti tam 14. Gün geçiyormuş bunuda bu sayede anladımSağlık olsun diyelim teşekkür ederim sizin kaçıncı iğneniz aceba
İnşaAllah canım bende polikistik over var ondan dolayı doktorum belki geç döllenme olmuş olabilir dedi yarın tekrar tahlil vericem hayırlısı olsun hakkımızCanım bende aralik 27 si catlatma inesi vuruldum bugün benim de şancı falan olunca bende gittim kan tahlili verince söyledim ine vuruldum diye doktorda dedi değerin yüksek çıkar tam belli olmaz hamilelik normal yani canım inş rabbim herkeze hayırlısını nasip eder
3 aşılama oldum canım ben şöyle söyleyeyim ilkinde aşırı sancı yaptı iğne belime bile vurdu kıpırdayamadım dedim tuttu ama tutmamış kasıklarım çok baskı ve ağrı yapıyordu neyse o geçti ikinci aşılamada hiç bi sancı ağrı yoktu üçüncüde çok az ama ilki beni devirdi öyle söyleyeyim iğnenin etkisi bazen böyle olabiliyormuş biliyorum gün geçmiyor inşallah tutmuştur hatta son aşılamada yani geçen ay 13. Günü test yaptım pozitifti tam 14. Gün geçiyormuş bunuda bu sayede anladım
Canım iğnenin etkisi kişiden kişiye değişiyormuş bende burda okuyarak öğrendim merak ettiğim iğne bu kadar fazla etki ediyo mu3 aşılama oldum canım ben şöyle söyleyeyim ilkinde aşırı sancı yaptı iğne belime bile vurdu kıpırdayamadım dedim tuttu ama tutmamış kasıklarım çok baskı ve ağrı yapıyordu neyse o geçti ikinci aşılamada hiç bi sancı ağrı yoktu üçüncüde çok az ama ilki beni devirdi öyle söyleyeyim iğnenin etkisi bazen böyle olabiliyormuş biliyorum gün geçmiyor inşallah tutmuştur hatta son aşılamada yani geçen ay 13. Günü test yaptım pozitifti tam 14. Gün geçiyormuş bunuda bu sayede anladım
Aynen kuzum hayırlısı olsunİnşaAllah canım bende polikistik over var ondan dolayı doktorum belki geç döllenme olmuş olabilir dedi yarın tekrar tahlil vericem hayırlısı olsun hakkımız
Amin canımAynen kuzum hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?