Çatlatma iğnesi

herşey zor yaa bende yoruldum ama napim esimde hevsli her yumurtlamadan sonra kantesti verdiyor bana
Aynen öyle canım Herşey zor daha yeni evliyim ama hiç korunmadığımız halde böyle oldu nasip diyoruz ben kendimi çok üzdüğüm İçin eşim hiç karışmıyo ben varım sana yetmiyo mu diyo ama işte ben ikimizden bi parça olsun istiyorum

Arkadaşlar bişey sorcam çatlatma iğnesini dün vurdurdum ama şimdilik bir belirti yok normal mi sizce

Haklisin bende aceleler ediyorum yastan dolayi bakalim 33olcm cnmsikikiyir

yumurtlama ağrısımıydı peki bu yaşadıkların
Bende Birşey çıkmadı canım sadece bel ağrılarım var birde göğüslerim de yeşil damarlar var hayırlısı diyorum
Ben de çatlama iğnesi vurulduktan sonra müthiş ağrılarım oldu min 2 hafta cektigimi hatırlıyorum belki daha fazla .hatta benimde göğüslerim bi anda şişti yeşil damarlar çıktı. Hatta sutyenlerimi yenilemek zorunda kaldim .Ve egilince bile aciyordu goguslerim.Internette yazıp araştırdığımda hamilelik belirtisi çıkınca heveslendim ama tabii sonuç negatif olduğunda hayal kırıklığı:/ Bu iğneler çok fazla belirtiye sebep oluyor .inşaallah en kısa sürede bebiş haberleri alırız

İnşaAllah canım bat günümü bekliyorum 5 gün var sonrasın da kullandığım ilaç sayesinde 10 gün içinde adet olmam lazım olmazsam doktorum direk hamilesin dedi ama bel ağrım Var hayırlısı olur inşaAllah

Doktor alttan muayene ettikten sonra akşam ve ertesi günü karın ağrısı yaşadım bu normalmi peki

Inşaallah hayırlı haberlerini alırız ben de yeni rahim.filmi çekildim rahmim kapalıymış o yüzden sonuç alamadım bekliyorum insaalah ben de güzel haberimi yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…