Igneden sonra ki muaneden sonra mi agri olduDoktor alttan muayene ettikten sonra akşam ve ertesi günü karın ağrısı yaşadım bu normalmi peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Igneden sonra ki muaneden sonra mi agri olduDoktor alttan muayene ettikten sonra akşam ve ertesi günü karın ağrısı yaşadım bu normalmi peki
iğne öncesi yani 2 gün öncesi muayene etti yumurtam büyümüşmü diye o zaman ağrrı çektim karnımda gerginlik vardıIgneden sonra ki muaneden sonra mi agri oldu
Yumurtalar çatladığın da bildiğim kadarıyla kasıklar ağrıyo canımKasmadımda iğneden önce yumurtladım sanki![]()
Bende o şekilde muayene oldum en son ama ağrı çekmedim beniğne öncesi yani 2 gün öncesi muayene etti yumurtam büyümüşmü diye o zaman ağrrı çektim karnımda gerginlik vardı
Amin canım inşaAllah rahim filmi nasıl çekiliyorInşaallah hayırlı haberlerini alırızben de yeni rahim.filmi çekildim rahmim kapalıymış o yüzden sonuç alamadım bekliyorum insaalah ben de güzel haberimi yazarım
![]()
Çatal pozisyonundayken alttan ilaçlı bir sıvı veriyolar bu şekilde çekiyorlar. Anestezili cektirmedigim icin çok pişman oldum ama neyse ki geçti gitti :) Verdikleri ilaç yakıyor eğer rahimde ya da tuplerde tıkanıklık varsa normalden daha fazla acı duyuluyor çünkü bana iki kere vermek zorunda kaldılarAmin canım inşaAllah rahim filmi nasıl çekiliyor
Evet normaldir bence çünkü yumurta olgunlaştığında ya da o asamadayken muane olunduğunda ağrı hissediyor en azindan benim deneyimledigim bu sekilde .iğne öncesi yani 2 gün öncesi muayene etti yumurtam büyümüşmü diye o zaman ağrrı çektim karnımda gerginlik vardı
Evet normaldir bence çünkü yumurta olgunlaştığında ya da o asamadayken muane olunduğunda ağrı hissediyor en azindan benim deneyimledigim bu sekilde .
normal o zaman ya ağrı olmasıBende o şekilde muayene oldum en son ama ağrı çekmedim ben
Alttan muayene gibi yani doğru mu anlamışımÇatal pozisyonundayken alttan ilaçlı bir sıvı veriyolar bu şekilde çekiyorlar. Anestezili cektirmedigim icin çok pişman oldum ama neyse ki geçti gitti :) Verdikleri ilaç yakıyor eğer rahimde ya da tuplerde tıkanıklık varsa normalden daha fazla acı duyuluyor çünkü bana iki kere vermek zorunda kaldılar
Demek ki normalmişnormal o zaman ya ağrı olması![]()
AynenAlttan muayene gibi yani doğru mu anlamışım ☺
Teşekkür ederim canım
Canım adetin 7. günü mü? Sıkıntılı olan ne anlayamadım da? Yumurtlama ağrısı mı tehlikeli,Doktorum birşey demedi canım ilk 3 gün olması normaldır dedi 7. Gün olduğunu söylediğim de sıkıntı olabilir dedi ama çoğu kişi yumurtlama aşamasında ağrı çekiyo
Of oooff ben de çok çektim bu yumurtlama ağrılarındanBen1 yumurtlamanın her anında cekiyorumm
Bende anlayamadım canım bana ne olduğunu iğneyi vurulduktan sonra 7. Günde ağrı başladı hala devam ediyorCanım adetin 7. günü mü? Sıkıntılı olan ne anlayamadım da? Yumurtlama ağrısı mı tehlikeli,
çatlama ignesinden sonra ağrı normalBende anlayamadım canım bana ne olduğunu iğneyi vurulduktan sonra 7. Günde ağrı başladı hala devam ediyor