• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Inşaallah hayırlı haberlerini alırız 🙏 ben de yeni rahim.filmi çekildim rahmim kapalıymış o yüzden sonuç alamadım bekliyorum insaalah ben de güzel haberimi yazarım 🙏
Amin canım inşaAllah rahim filmi nasıl çekiliyor

Amin canım inşaAllah rahim filmi nasıl çekiliyor
Çatal pozisyonundayken alttan ilaçlı bir sıvı veriyolar bu şekilde çekiyorlar. Anestezili cektirmedigim icin çok pişman oldum ama neyse ki geçti gitti :) Verdikleri ilaç yakıyor eğer rahimde ya da tuplerde tıkanıklık varsa normalden daha fazla acı duyuluyor çünkü bana iki kere vermek zorunda kaldılar

iğne öncesi yani 2 gün öncesi muayene etti yumurtam büyümüşmü diye o zaman ağrrı çektim karnımda gerginlik vardı
Evet normaldir bence çünkü yumurta olgunlaştığında ya da o asamadayken muane olunduğunda ağrı hissediyor en azindan benim deneyimledigim bu sekilde .

Çatal pozisyonundayken alttan ilaçlı bir sıvı veriyolar bu şekilde çekiyorlar. Anestezili cektirmedigim icin çok pişman oldum ama neyse ki geçti gitti :) Verdikleri ilaç yakıyor eğer rahimde ya da tuplerde tıkanıklık varsa normalden daha fazla acı duyuluyor çünkü bana iki kere vermek zorunda kaldılar
Alttan muayene gibi yani doğru mu anlamışım ☺️

Doktorum birşey demedi canım ilk 3 gün olması normaldır dedi 7. Gün olduğunu söylediğim de sıkıntı olabilir dedi ama çoğu kişi yumurtlama aşamasında ağrı çekiyo
Canım adetin 7. günü mü? Sıkıntılı olan ne anlayamadım da? Yumurtlama ağrısı mı tehlikeli,

Back