İnşallah tutmuştur canım.. Az kalmış bata hadi hayırlısı ileKızlar merhaba.Bugün çatlatma iğnesinin 13.günü dün çok az kahverengi akıntım oldu.2 gündürde kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrılarım var dayanılamayacak kadar.Sizce de bu sefer de tutmuşmudur ? BAT 21 ocak
İnşallah canım inşallah.Rabbim ben gibi evlat isteyen herkese kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallahİnşallah tutmuştur canım.. Az kalmış bata hadi hayırlısı ile
Canım ben femara da kullandım ama bende etki etmedi.Herkes de farklı sonuç verebilir.Kızlar selam
Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesinden sonra bir sonuç alamadım. Ve bu ay adet oldum şimdi 3.günğm doktora gittim bu ay femara deneyelim dedi onu verdi. Bu ilacı kullanan var mı daha önce
Anladım canım ben ilk defa klomen kullandım doktorum günde 2 kere vermişti anca geliştirdi birde bunu deneyelim olmazsa iğne de vericem dedi. Hayırlısı o zaman ne diyelimCanım ben femara da kullandım ama bende etki etmedi.Herkes de farklı sonuç verebilir.
Rabbim hayırlısını versin inşallahAnladım canım ben ilk defa klomen kullandım doktorum günde 2 kere vermişti anca geliştirdi birde bunu deneyelim olmazsa iğne de vericem dedi. Hayırlısı o zaman ne diyelim
Kaçıncı günün ?Kızlar bilmiyorum size umut olurmu ama ben ilk çatlatma iğnesiyle sanırım hamileyim degerim 100 cıktı
çatlatma iğnesinden sonra 20.günKaçıncı günün ?
Bende beklemedeyimKızlar merhaba benim gibi klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurulup bekleyişde olanlarrrr varsaaa buyursun hep birlikte bekleyelimmmmmmmm
Merhaba 17sinde kan sonucumda gebeliğimi öğrendim çok şükür inşallah sağlıklı bi gebeliktirBende 31 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 10.günde kan da çıkmadı negatifti. Dün de regl oldum inşallah sizin gebelik oluşmuştur. Hayırlı haberi verirsiniz.
661 çıktı 4-5 hafta aralığında görünüyorbeta değerin kaç kaç haftalık gözüküyo
iğne olalı 20 gün oldukaçıncı günün?
Merhaba,Merhaba 17sinde kan sonucumda gebeliğimi öğrendim çok şükür inşallah sağlıklı bi gebeliktir
Vallahi hiç bilmiyorum ama şunu biliyorumki klomenle olusan kistler adet oldugun zaman atılabiliyor.Merhaba,
Sizina adınıza çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizim başımıza bol bol dua edin. Ben bugün doktora gittim femara kullanmaya başladım bu ay. şu an 12 mm yumurtalarm cuma çağırdı tekrardan ama bende bu zamana kadar hiç normal kist bile yokken şimdi baktığında çikolata kistin var dedi. Acaba klomen çikolata kisti yapar mı bir bilginiz var mı? 30 yaşındayım ve hayatımda ilk defa bu ay çikolatakistim olduğunu öğrendim.
Evet cuma gününe kadar 20 mm olabilir o zaman. Zaten 19 mm de çatlatma iğnesi vereceğini söyledi. Ama bu kist işi benim canımı çok sıktı bu zamana kadar görülmemesi moralimi bozdu. 26mm olmuş kist ve geçen aydan beri ultrasona girip yumurta takibi yapılıyor nasıl görülmüyor anlamadımVallahi hiç bilmiyorum ama şunu biliyorumki klomenle olusan kistler adet oldugun zaman atılabiliyor.
cuma gününe kadar yumurtanın büyümesini beklicek demekki günde 2 mm büyüyo diye biliyorum
Sat ne zaman bende şuan 4+4bende 14ünde öğrendim ilk 36 snra 50 enson 100 cıktı perşembe yaptırcam benmki kaç haftalık hiç bilmyorum ama adete göre 4+4 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?