Aşılama Çatlatma iğnesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah tutmuştur canım.. Az kalmış bata hadi hayırlısı ile

Kızlar selam
Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesinden sonra bir sonuç alamadım. Ve bu ay adet oldum şimdi 3.günğm doktora gittim bu ay femara deneyelim dedi onu verdi. Bu ilacı kullanan var mı daha önce

Kızlar selam
Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesinden sonra bir sonuç alamadım. Ve bu ay adet oldum şimdi 3.günğm doktora gittim bu ay femara deneyelim dedi onu verdi. Bu ilacı kullanan var mı daha önce
Canım ben femara da kullandım ama bende etki etmedi.Herkes de farklı sonuç verebilir.

Canım ben femara da kullandım ama bende etki etmedi.Herkes de farklı sonuç verebilir.
Anladım canım ben ilk defa klomen kullandım doktorum günde 2 kere vermişti anca geliştirdi birde bunu deneyelim olmazsa iğne de vericem dedi. Hayırlısı o zaman ne diyelim

Anladım canım ben ilk defa klomen kullandım doktorum günde 2 kere vermişti anca geliştirdi birde bunu deneyelim olmazsa iğne de vericem dedi. Hayırlısı o zaman ne diyelim
Rabbim hayırlısını versin inşallah

Bende 31 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 10.günde kan da çıkmadı negatifti. Dün de regl oldum inşallah sizin gebelik oluşmuştur. Hayırlı haberi verirsiniz.
Merhaba 17sinde kan sonucumda gebeliğimi öğrendim çok şükür inşallah sağlıklı bi gebeliktir

bende 14ünde öğrendim ilk 36 snra 50 enson 100 cıktı perşembe yaptırcam benmki kaç haftalık hiç bilmyorum ama adete göre 4+4 günlük

Merhaba 17sinde kan sonucumda gebeliğimi öğrendim çok şükür inşallah sağlıklı bi gebeliktir
Merhaba,
Sizina adınıza çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizim başımıza bol bol dua edin. Ben bugün doktora gittim femara kullanmaya başladım bu ay. şu an 12 mm yumurtalarm cuma çağırdı tekrardan ama bende bu zamana kadar hiç normal kist bile yokken şimdi baktığında çikolata kistin var dedi. Acaba klomen çikolata kisti yapar mı bir bilginiz var mı? 30 yaşındayım ve hayatımda ilk defa bu ay çikolatakistim olduğunu öğrendim.

Vallahi hiç bilmiyorum ama şunu biliyorumki klomenle olusan kistler adet oldugun zaman atılabiliyor.
cuma gününe kadar yumurtanın büyümesini beklicek demekki günde 2 mm büyüyo diye biliyorum

Vallahi hiç bilmiyorum ama şunu biliyorumki klomenle olusan kistler adet oldugun zaman atılabiliyor.
cuma gününe kadar yumurtanın büyümesini beklicek demekki günde 2 mm büyüyo diye biliyorum
Evet cuma gününe kadar 20 mm olabilir o zaman. Zaten 19 mm de çatlatma iğnesi vereceğini söyledi. Ama bu kist işi benim canımı çok sıktı bu zamana kadar görülmemesi moralimi bozdu. 26mm olmuş kist ve geçen aydan beri ultrasona girip yumurta takibi yapılıyor nasıl görülmüyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…