Incir ve havuç kürü yap o buyutuyorMerhaba kızlar ben de c.tesi vurulucam iğne bakalım hayırlısı şu an 13 mm yumurtam var inşallah büyür ve tutar
Canım 2 tane olmuştu yumurtam, c.tesi vurdu Dr um iğneyi 16 17mm yumurtam vardı ve bi tanesi de çatlamıştı. değerlendirdik, şu an bekliyorum 3. Günüm bu gün. 11 gün var bataIncir ve havuç kürü yap o buyutuyor
Canım sen evde idrar testi yapmışmıydın çıktı mı çıktıysa da hangi gün çıktımerhaba kızlar. ben de 13 Aralıkta çatlatma iğnesi olmuştum. ama klomen kullanmadım yumurta kendi gelişti 20.6 mm idi. 17 gün sonra kan testinde beta hcg 795.9 çıktı. doktorum bu cuma için keseyi görebiliriz dedi. çok heyecanlıyım. bu arada pko var bende de. umarım her şey yolunda gider. demem o ki asla umudunuzu yitirmeyin :) tüm bunları bunun için yazdım.
Dah öncesinde test yapıp negatifi görmüşmüydün ben 10.cu günde hem kanda hem idrarda negatifi gördümCanım sen evde idrar testi yapmışmıydın çıktı mı çıktıysa da hangi gün çıktı
kanda baktirin en net oyle cvp alirsinizKızlar günaydın. birşey sormak istiyorum. ben geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum.tutmadı 16.gün regl olmuştum. Bu ayda vuruldum iğne aynı şekilde. iğnenin 12.günü idrar testi yaptım negatif..hamile değilim diye birdaha yapmadım test. ama bugün iğnenin 17.günü hala adet olmadım. normal mi bu durum sizce. 2 -3 kez çatlatma iğnesi vurulanlar hep aynı günde mı adet olmuştu
Kanda bugün baktık 36.63 daha cok yeni:)kanda baktirin en net oyle cvp alirsiniz
10. Günde değerin kaçtı canım negatif demişsin ya merak ettimKanda bugün baktık 36.63 daha cok yeni:)
Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de 10. Gün 7.6ydı 12. Gün 4.1 oldu sonra baktırmadım adet oldum zaten ben femara kullanıyorum bu 2. Kullanışım0.26 ıydı canım bugn 14.günümdü bugn idrarda anladım Eki Görüntüle 2576741
hayirli olsun cok yeni daha allah sag salim kucaginiza almak nasil etsin insallahKanda bugün baktık 36.63 daha cok yeni:)
Ben 17. günü kan test yaptirdim 13 ciktiKızlar günaydın. birşey sormak istiyorum. ben geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum.tutmadı 16.gün regl olmuştum. Bu ayda vuruldum iğne aynı şekilde. iğnenin 12.günü idrar testi yaptım negatif..hamile değilim diye birdaha yapmadım test. ama bugün iğnenin 17.günü hala adet olmadım. normal mi bu durum sizce. 2 -3 kez çatlatma iğnesi vurulanlar hep aynı günde mı adet olmuştu
hyairli ugurlu olsun insallah allah kucahina almak nasip etsinBen 17. günü kan test yaptirdim 13 cikti☺ Yarin tekrar bakicak ikiye katlandimi diye. Daha cok yeni dedi banada☺
merhaba test yaptınız mı sonuç nedir iğneyi ne zaman olmuştunuz 31 aralıkta iğne oldum ben deHayırlısı inşallah bende 15gün sonra test yapıcam inşallah ugurlu gelir bize bu yıl❤
siz test yapsaniz cikar aslindamerhaba test yaptınız mı sonuç nedir iğneyi ne zaman olmuştunuz 31 aralıkta iğne oldum ben de
adet tarihim geçmediği için erken acele etme diyolarsiz test yapsaniz cikar aslinda
Bende 31 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 10.günde kan da çıkmadı negatifti. Dün de regl oldum inşallah sizin gebelik oluşmuştur. Hayırlı haberi verirsiniz.merhaba test yaptınız mı sonuç nedir iğneyi ne zaman olmuştunuz 31 aralıkta iğne oldum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?