İğnenin oldugu günde sayılırsa 9.günIgneninizin kacinci gunu
Benimde bugün 8 silik çıktı test yapmıştım daha öncede yaptim negatifti anlamadımİğnenin oldugu günde sayılırsa 9.gün
Ben 15.günü beklicem kan testi yaptırcam etkilendim biraz ya acıkcası negatif cıkınca idrardABenimde bugün 8 silik çıktı test yapmıştım daha öncede yaptim negatifti anlamadım
Negatif her zaman doğru vermiyo kan testi kesin oluyo insalah vardirBen 15.günü beklicem kan testi yaptırcam etkilendim biraz ya acıkcası negatif cıkınca idrardA
Valla bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum açıkçası umudum yok pek. Bir kaç gündür regl olacakmışım gibi ağrım var o yüzden de umudum baya azalıyor açıkçası. Kan verdim 2 saate çıkar dedi bekliyorum bakalım. İnşallah hayırlısı olur ne sşyelşm bize de gülecek elbet umut etmeye çalışıyorumYaaa bende 31ocakta vuruldum kasık agrım bar ve bel agrım su aralar ama akntı felan yok gögüslerm cok hassaslasmıstı suan yne öyle ama bikaçgün önce cok daha kötüydü mutlaka haber ver bizede güzel sonuclarını beklyrm ben bugn idrar yaptım idrarda cıkmadı yani acıkcası braz umutsuzluga kapıldım(((( hayırlısı olur inşallah
Canım öyle düşünme inşallah hayırlısınolur inşallah vardır güzel düşün güzel olsun mutlaka haber ver bize olurmu?Valla bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum açıkçası umudum yok pek. Bir kaç gündür regl olacakmışım gibi ağrım var o yüzden de umudum baya azalıyor açıkçası. Kan verdim 2 saate çıkar dedi bekliyorum bakalım. İnşallah hayırlısı olur ne sşyelşm bize de gülecek elbet umut etmeye çalışıyorum
Çıkmış sonucum 1.18Canım öyle düşünme inşallah hayırlısınolur inşallah vardır güzel düşün güzel olsun mutlaka haber ver bize olurmu?
Saglık ocagınamı verdn canımValla bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum açıkçası umudum yok pek. Bir kaç gündür regl olacakmışım gibi ağrım var o yüzden de umudum baya azalıyor açıkçası. Kan verdim 2 saate çıkar dedi bekliyorum bakalım. İnşallah hayırlısı olur ne sşyelşm bize de gülecek elbet umut etmeye çalışıyorum
Kaçıncı denemendi canım ya üzülme hayırlısı olur inşallah tez zamanda kavusursun bebişineÇıkmış sonucum 1.18adetliyken gel dedi doktorum yine hüsran yine olmadı çok üzgünüm şu an.
Adetin geçerse bdaha yaptır bence belki 10günde belli olmayabilir ya doktor öyle demedimi?Çıkmış sonucum 1.18adetliyken gel dedi doktorum yine hüsran yine olmadı çok üzgünüm şu an.
Canım biz hep normal yolla denedik bir kere dış gebelik oldu o yüzden normal yolla kalabiliyorsun dediler. Bu ilk klomen ve çatlatma iğnesi kullanışım. Amin inşallah peimiz tez zamanda sağlıkla sıhhatle kavuşuruz canımKaçıncı denemendi canım ya üzülme hayırlısı olur inşallah tez zamanda kavusursun bebişine
Hayır adet olunca gel dedi yani o da pek ümitli değil anladığım kadarıyla. Geçen ay 17 sinde olmuştum.5 gün kaldı adete işte.Adetin geçerse bdaha yaptır bence belki 10günde belli olmayabilir ya doktor öyle demedimi?
Özel de verdim canımSaglık ocagınamı verdn canım
Canım cok heycanlandırmak istemiyorum ama galiba var bişiler :))))Kizlar ignenin 12.günü bugün test yaptim böyle cikti. T tarafi acik pembe oldu.Eki Görüntüle 2574923
Valla bende erkenden heycanlanmak istemiyorumCanım cok heycanlandırmak istemiyorum ama galiba var bişiler :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?