Canim sen hamile görünüyorsun ama 14. Gün kan ver. Anlaşılır ozaman.hadi hayırlısıKızlar iğne günü dahil 12. Günüm bugün ve şimdi test yaptım böyle çıktı var mıdır sizce ya
Naptın canım ne dedi doktorun..Üzülme hepimiz bir şekilde bir şeyler yaşıyoruz bende dış gebelik geçirdim ondan sonra hamile kalamadım. Üzülme güzel düşün güzel yaşaMerhaba kızlar bende araniza yeni katıldım bende klomen kullandım pazartesi gittim dr cuma tekrar gel ultrasonda bakıcaz dedi iğneden falan bahsetmedi bende 2 senelik evliyim ilk senemde bir düşük yaşadım 1 senedirde tekrar hamile kalamadım inşallah hepimiz hamile kalırız çok üzülüyorum ya
Ayy inşallah artarak çoğalır canım sağlıkla ilerler inşallah..Çok sevindim gerçekten darısı bize inşallah:) Ben daha kan vermedim bugün 12. günü iğnenin doktorum bugün yadayarın var dedi ama çok erken çıkmaz diye düşünüyorum varsa da. Çünkü senin regline 2 gün varken öyle çıkmış. Eşimde vermeyelim bekleyelim dedi sanırım vermeyeceğim belki idrar testi yaparım bir tane testim var evde. Bir belirtin var mı pekş?Ozmut reglime 2 gün var kan testi yaptırdık 13.33 cıktı. Sevinmek için erken şuan belki ama iyi bir haber. Sen de birşeyler var mı?
2 yumurtan bayagi buyumus dedi ama ebatini soylemedl çatlatma iğnesi verdi yarın vurul 36 saat sonra ilişki dedi birer gün arayla devan etsin dedi vitamin falan verdi dedim umut var mı evet var umut düzelme var ama genede hala hantallar dedi inşallah gebe gelirsin kontrole dedi.Hayirlisi hepimiz için canimNaptın canım ne dedi doktorun..Üzülme hepimiz bir şekilde bir şeyler yaşıyoruz bende dış gebelik geçirdim ondan sonra hamile kalamadım. Üzülme güzel düşün güzel yaşa
Hadi bakalım hayırlısı ile canım unutma her zaman umut vardır. Sen gönlünü ferah tut inşallah gelecek bebişlerimiz2 yumurtan bayagi buyumus dedi ama ebatini soylemedl çatlatma iğnesi verdi yarın vurul 36 saat sonra ilişki dedi birer gün arayla devan etsin dedi vitamin falan verdi dedim umut var mı evet var umut düzelme var ama genede hala hantallar dedi inşallah gebe gelirsin kontrole dedi.Hayirlisi hepimiz için canim
Amin canım inşallah ama hep kilom sıkıntı 50 kiloya düşersen yumurtaların daha iyi çalışır dedi acaba 36 saat şart mı ya önce çatlarsa birde yumurta ebatlarinida söylemedi merakta bıraktı beniHadi bakalım hayırlısı ile canım unutma her zaman umut vardır. Sen gönlünü ferah tut inşallah gelecek bebişlerimiz
36 saat diyorlar canım ama benim 36 saatten uzun sürüyor zaten o yüzden gün aşırı diyorlar. Niye söylemedi ki çok saçma yani bana söyledi ve ultrason görüntülerini de verdi.Amin canım inşallah ama hep kilom sıkıntı 50 kiloya düşersen yumurtaların daha iyi çalışır dedi acaba 36 saat şart mı ya önce çatlarsa birde yumurta ebatlarinida söylemedi merakta bıraktı beni
banada görüntü verdi ama söylemedi ebatını bende çok terettütdeyim saat konusunda gene tutturamazsam diye gecen ay ilaçsız yumurtalamam oldu ama tutturamadık bakalım kısmet iğneyi göbekten mi vurulcam onuda söylemedi zaten aşırı çok hastası olun bir doktor fazla konuşamıyoruz da36 saat diyorlar canım ama benim 36 saatten uzun sürüyor zaten o yüzden gün aşırı diyorlar. Niye söylemedi ki çok saçma yani bana söyledi ve ultrason görüntülerini de verdi.
Canım kısmet bu birazda kendini çok şartlama sende. Evet iğneyi göbekten koldan bacaktan vurulabilirsin ben geçen koldan bu sefer göbekten vuruldum. İşte çok hastası olan doktorda öyle zor oluyorbanada görüntü verdi ama söylemedi ebatını bende çok terettütdeyim saat konusunda gene tutturamazsam diye gecen ay ilaçsız yumurtalamam oldu ama tutturamadık bakalım kısmet iğneyi göbekten mi vurulcam onuda söylemedi zaten aşırı çok hastası olun bir doktor fazla konuşamıyoruz da
Hemde ne zor hakkımızda hayırlısı inşallah dualarımız kabul olur da bebislerimiz olurCanım kısmet bu birazda kendini çok şartlama sende. Evet iğneyi göbekten koldan bacaktan vurulabilirsin ben geçen koldan bu sefer göbekten vuruldum. İşte çok hastası olan doktorda öyle zor oluyor
Merhaba benim çatlamadan sonra 9.gün 7.07 çıktı 11. Günü beta 3.60 yani düştü yükselme şansı var mı sence10.gün iğnenin etkisi geçmiş oluyor canım bellide hamileliğin yenidir o yüzden testte çıkmamıştır yükselişe geçebilir bence . Benim göğüs hassasiyetim var kasık ağrım bazen inceden geliyor onun dışında belirtim yok adet öncesi sivilcelerim bile çıktı
Ne olur görürsen cevap ver kardeşim benim çatlamadan sonra 9.gün 7.07 çıktı 11.gün 3.60 yani düşük acaba 14 kadar yükselir mi me olur yardımcı olKanda bugün baktık 36.63 daha cok yeni:)
Çatlatma iğnesinden sonra mı çıkmadı benim 11. Gün 3.60 yani negatif pozitife dönem şansı var mı ne olur yardımcı olunbence reglinden 1 gün sonra yap cıkmayabiliyo benm öncesi cıkmadı 10ununda 14.güün cıktı
Bence olabilir 9.ve 10 gün iğne etkisi olabiliyo 14.gün kan vermek en doğru sonuç almaktırÇatlatma iğnesinden sonra mı çıkmadı benim 11. Gün 3.60 yani negatif pozitife dönem şansı var mı ne olur yardımcı olun
İnşallah kardeşim RABBİMin ol demesi bakıyor inşAllah olurBence olabilir 9.ve 10 gün iğne etkisi olabiliyo 14.gün kan vermek en doğru sonuç almaktır
aynen öyle benim bugün iğnemin 5. Günü ilk 4gün sol kasıkta baskı vardı bugün ise kasığımın tam ortasında bi baskı var yürürken inceden sızlıyo oturup kalkarken ise sanki rahmimden bişey düşecek gibi bi baskı oluyo neden olabilir acabaİnşallah kardeşim RABBİMin ol demesi bakıyor inşAllah olur
inan bilmiyorum şua adet olacak gibi her ay yaşadığım Ağrı'ları çekiyorum geçin ay 9. Gün başlamıştı bu ay 8. Gün başladıaynen öyle benim bugün iğnemin 5. Günü ilk 4gün sol kasıkta baskı vardı bugün ise kasığımın tam ortasında bi baskı var yürürken inceden sızlıyo oturup kalkarken ise sanki rahmimden bişey düşecek gibi bi baskı oluyo neden olabilir acaba
İnşallah bebiştendir bütün ağrılarıninan bilmiyorum şua adet olacak gibi her ay yaşadığım Ağrı'ları çekiyorum geçin ay 9. Gün başlamıştı bu ay 8. Gün başladı
İnşaAllah Kardeşim Allah kucağını boşİnşallah bebiştendir bütün ağrıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?