Aşılama Çatlatma iğnesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Naptın canım ne dedi doktorun..Üzülme hepimiz bir şekilde bir şeyler yaşıyoruz bende dış gebelik geçirdim ondan sonra hamile kalamadım. Üzülme güzel düşün güzel yaşa

Ozmut reglime 2 gün var kan testi yaptırdık 13.33 cıktı. Sevinmek için erken şuan belki ama iyi bir haber. Sen de birşeyler var mı?
Ayy inşallah artarak çoğalır canım sağlıkla ilerler inşallah..Çok sevindim gerçekten darısı bize inşallah:) Ben daha kan vermedim bugün 12. günü iğnenin doktorum bugün yadayarın var dedi ama çok erken çıkmaz diye düşünüyorum varsa da. Çünkü senin regline 2 gün varken öyle çıkmış. Eşimde vermeyelim bekleyelim dedi sanırım vermeyeceğim belki idrar testi yaparım bir tane testim var evde. Bir belirtin var mı pekş?

Naptın canım ne dedi doktorun..Üzülme hepimiz bir şekilde bir şeyler yaşıyoruz bende dış gebelik geçirdim ondan sonra hamile kalamadım. Üzülme güzel düşün güzel yaşa
2 yumurtan bayagi buyumus dedi ama ebatini soylemedl çatlatma iğnesi verdi yarın vurul 36 saat sonra ilişki dedi birer gün arayla devan etsin dedi vitamin falan verdi dedim umut var mı evet var umut düzelme var ama genede hala hantallar dedi inşallah gebe gelirsin kontrole dedi.Hayirlisi hepimiz için canim

Hadi bakalım hayırlısı ile canım unutma her zaman umut vardır. Sen gönlünü ferah tut inşallah gelecek bebişlerimiz

Hadi bakalım hayırlısı ile canım unutma her zaman umut vardır. Sen gönlünü ferah tut inşallah gelecek bebişlerimiz
Amin canım inşallah ama hep kilom sıkıntı 50 kiloya düşersen yumurtaların daha iyi çalışır dedi acaba 36 saat şart mı ya önce çatlarsa birde yumurta ebatlarinida söylemedi merakta bıraktı beni

Amin canım inşallah ama hep kilom sıkıntı 50 kiloya düşersen yumurtaların daha iyi çalışır dedi acaba 36 saat şart mı ya önce çatlarsa birde yumurta ebatlarinida söylemedi merakta bıraktı beni
36 saat diyorlar canım ama benim 36 saatten uzun sürüyor zaten o yüzden gün aşırı diyorlar. Niye söylemedi ki çok saçma yani bana söyledi ve ultrason görüntülerini de verdi.

36 saat diyorlar canım ama benim 36 saatten uzun sürüyor zaten o yüzden gün aşırı diyorlar. Niye söylemedi ki çok saçma yani bana söyledi ve ultrason görüntülerini de verdi.
banada görüntü verdi ama söylemedi ebatını bende çok terettütdeyim saat konusunda gene tutturamazsam diye gecen ay ilaçsız yumurtalamam oldu ama tutturamadık bakalım kısmet iğneyi göbekten mi vurulcam onuda söylemedi zaten aşırı çok hastası olun bir doktor fazla konuşamıyoruz da

Canım kısmet bu birazda kendini çok şartlama sende. Evet iğneyi göbekten koldan bacaktan vurulabilirsin ben geçen koldan bu sefer göbekten vuruldum. İşte çok hastası olan doktorda öyle zor oluyor

Canım kısmet bu birazda kendini çok şartlama sende. Evet iğneyi göbekten koldan bacaktan vurulabilirsin ben geçen koldan bu sefer göbekten vuruldum. İşte çok hastası olan doktorda öyle zor oluyor
Hemde ne zor hakkımızda hayırlısı inşallah dualarımız kabul olur da bebislerimiz olur

Arkadaşlar ben cumartesi öğlen catlatma iğnesi vuruldum ama ne akintim var nede agrım zaten bu aralar evde sinir stres içindeyim acaba o mu etkiledi

Merhaba benim çatlamadan sonra 9.gün 7.07 çıktı 11. Günü beta 3.60 yani düştü yükselme şansı var mı sence

bence reglinden 1 gün sonra yap cıkmayabiliyo benm öncesi cıkmadı 10ununda 14.güün cıktı
Çatlatma iğnesinden sonra mı çıkmadı benim 11. Gün 3.60 yani negatif pozitife dönem şansı var mı ne olur yardımcı olun

İnşallah kardeşim RABBİMin ol demesi bakıyor inşAllah olur
aynen öyle benim bugün iğnemin 5. Günü ilk 4gün sol kasıkta baskı vardı bugün ise kasığımın tam ortasında bi baskı var yürürken inceden sızlıyo oturup kalkarken ise sanki rahmimden bişey düşecek gibi bi baskı oluyo neden olabilir acaba

inan bilmiyorum şua adet olacak gibi her ay yaşadığım Ağrı'ları çekiyorum geçin ay 9. Gün başlamıştı bu ay 8. Gün başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…