• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Çatlatma iğnesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kaç tane yumurtan olusmus? İnşallah bebişine kavusursun❤❤❤
Simdi.benim anlamadigim.birsey var ben martta baslicam asilamaya .
Asilamada kac tane bebek oluyor spremi kac tane veriyorlar biliyormusunz
Yani surec nasil benim 2 3 tsne olgun yumurtam olursa 1 tane sperm vericekler hangisine tutunursa mi anlayamadim yoksa daha fazla sperm.mi veriyorlar

Arkadaşlar ben de ilk defa bu ay klomen kullandım. Solda iki tane 14mm sağda bir tane 18 mm yumurtam oluşmuş. Dün yani 22 şubatta çatlatma iğnesi oldum. Soldaki yumurtalarım gelişmemiş öyle dedi doktorum ama 14 mm yumurta çatlar mı sizce?

Arkadaşlar ben de ilk defa bu ay klomen kullandım. Solda iki tane 14mm sağda bir tane 18 mm yumurtam oluşmuş. Dün yani 22 şubatta çatlatma iğnesi oldum. Soldaki yumurtalarım gelişmemiş öyle dedi doktorum ama 14 mm yumurta çatlar mı sizce?
Canım ben cumratesi gttiğimde 14 mm di bugün gittiğim baktı ve dedi ki kaybolmuşlar çatlamışlar kendileri iğnesi çatladı çok şükür ki 2 aydır iğne yardımı ile çatlatıyorduk biz.

Yani surec nasil benim 2 3 tsne olgun yumurtam olursa 1 tane sperm vericekler hangisine tutunursa mi anlayamadim yoksa daha fazla sperm.mi veriyorlar
Aşılamada spermleri yıkayıp iyi olanlarını enjekte ediyorlar..tutunmalari gelişmeleri yine doğal şans..ayrıca aşılamada ikiz üçüz ihtimali yuksek..ilişki ile 6saatte ilerliyor spermler..aşılamada bu süreyi 1 saate indiriyorlar..buda demek oluyor ki sperm ilerleme yolculuğunda kayıp oranını azaltiyorlar..

Asilama süreci gerçekten çok kolay..ben ilaç kullanmadım kendiliğinden oluşan yumurtami iğne ile catlatip aşılama yaptırdım..eğer daha fazla yumurta olursa şans daha yüksek tabi ama ben sonrasında kist oluşma ihtimali vs istemedim ve kendi gelişen yumurtama yaptırdım..kısmet hayırlısı..Dr zaten sana gün saat vericek..aşılama islemide ağrısız hiç anlamadım..kan vs gelmedi benden bugün 5.gunum..hafif batma dışında bir sıkıntım yok..bol bol dinlendim sağlıklı beslendim ve en önemlisi ayaklarimi sıcak tuttum..bol sans

Canım ben cumratesi gttiğimde 14 mm di bugün gittiğim baktı ve dedi ki kaybolmuşlar çatlamışlar kendileri iğnesi çatladı çok şükür ki 2 aydır iğne yardımı ile çatlatıyorduk biz.

Ben de geçen perşembe gittim solda iki tane 14mm sağda 16 dı. Cumartesi gittim soldakiler 14 mm kalmış sağdaki 18-19 mm olmuş. Cumartesi çatlatma iğnesi yaptırdım. Her iki tarafta da ağrım oldu. O yüzden acaba soldakiler gelişmeye devam etmese de çatlar mı diye düşünmüştüm. İnşallah tutar 🙏🏻

Ben de geçen perşembe gittim solda iki tane 14mm sağda 16 dı. Cumartesi gittim soldakiler 14 mm kalmış sağdaki 18-19 mm olmuş. Cumartesi çatlatma iğnesi yaptırdım. Her iki tarafta da ağrım oldu. O yüzden acaba soldakiler gelişmeye devam etmese de çatlar mı diye düşünmüştüm. İnşallah tutar 🙏🏻
Çatlamasa da zaten sönerler ve adetler atılır büyük ihtimalle.

Bende aralık ayında klomen+çatlatma iğnesi kullandim. Ama tutmadı. Sonraki ay sadece klomen kullandım yumurtalık oluşmadığı icin igne vurulmadım. Şubatta adet olmadım bi heveslendim ama sonuc hüsran :KK43::KK43: bu ayin 8nde adet oldum. Yarin yine klomene başlıcm. Bakalım bu ay nolucak. Dua edin lütfn :KK42:

Benim ikinci klomen tedavim oldu bu ay. 26 martta çatlatma iğnesi oldum. Bugün iğne gününü de sayarsak 12 gün oldu. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Doktor adet bir hafta gecikirse gel dedi bana bat 14 nisan 🙈 test yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım.

Merhabalar arkadaslar ben yeni üye oldum sizden fikir almak icin buraya qeldim
En son adet tarihim 18 haziran. 5 temmuz catlatma iqnesi yaptim gebelik testi yaptim sizce kan vermelimiyim?

Back