Aşılama Çatlatma iğnesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Size erken kan ver demiş peki neden bana 20 gün dedi ki anlayamıyorum zaten 6 Şubat'ta regl tarihim yani 10 Şubat'ta doktorum yap dedi 15 gün geçsin bende 1 test yapacağım bakalım nolcak
Bilmiyorum ki benim doktorumaceleci heralde geçen ay 10. günde verdirdi çıkmadı ki sonrasında regl oldum. Bu sefer de 12. yada 13. günü ver dedi. Benim regl tarihim 14 şubat gösteriyor uygulamada yani 1 hafta önceden ver diyor neden öyle anlamadım. İnşallah bu sefer bide pozitifi görürürz o zaman. Burdan yazın bize de inşallah:)

bence reglinden 1 gün sonra yap cıkmayabiliyo benm öncesi cıkmadı 10ununda 14.güün cıktı

bence reglinden 1 gün sonra yap cıkmayabiliyo benm öncesi cıkmadı 10ununda 14.güün cıktı
Ben geçen ay 16 sında oldum bu ay yumurtam ne zaman çatladı şimdi ona göre hesaplardım ama sağdaki kendisi çatlamış cuma vardı pazartesi yoktu soldaki için iğne verdi dün oldum ne zaman çatlar? ayın 8 inde iğneden sonra 14.gün oluyor zaten

yani bugünde catlayabilir 36 saat sonra diyolar geneldede ben cok inanmıyorum catlatma iğnesi oldugun gün dahil ilk 4 günü degerlendir sonra gün aşırı devam et

yani bugünde catlayabilir 36 saat sonra diyolar geneldede ben cok inanmıyorum catlatma iğnesi oldugun gün dahil ilk 4 günü degerlendir sonra gün aşırı devam et
Anladım dün değerlendirdik işte ama bugün olmaz sanırım artık yarın değerlendiririz cumaya kadar. Birde her gün demedi doktor 2 günde bir dedi. sen adet olana kadar devam ettin mi gün aşırı değerlendirmeye peki yoksa belli bir zaman sonra bıraktınız mı?

Ayy inşallah yaa rabbim isteyen herkese naip eder inşallah

Zaten reglim den 1 gün önce 15 gün oluyor yapacağım inşallah güzel haber alırım hepimizin başına inşallah.

doktor bana şansa bırakmayalım dedi ilk 4 günü degerlendir yumurtanın ne zaman catlıcagı belli olmaz dedi 36 saat sonra diyolar ama pek tutmuyo dedi bende ilk 4 günü degerlendirdim sonra gün aşırı oldu ama adet olana kadar devam etmedim oldu olmadı gibi oldu

anladım canım bize de gün aşırı dedi ki zaten spermler 3 güne kadar yaşıyor kaliteli ise ama sizin ki tutmuş bakalım bu ay da böyle deneyelim olmadı tutmazsa gelecek ay bizde ilk 4 günü değerlendiririz birde öyle deneriz. Geçen ay benim tutmadı mesela adetime göre 14 gün geri gidersem iğneden sonra 5. günde çatladı.Artık hayırlısı ama ben çatlasa da biraz daha 2 günde bire devam etmeyi düşünüyorum bu ay.

Merhaba arkadaşlar, ben de 24 ocakta catlatma ignesi oldum. Bugün 12. Günüm, umarım güzel haberler alırız. Beyaz losyon gibi akintim oluyor bu belirti sayılır mı? Ve de mide de hazımsızlık sorunu sanki midem agzimdaymis gibi bir his. Fikri olan var mı?

Bende 27 sinde oldum ama sanırım tutmadı. Bel ağrısıkarın ağrısı oluyor regl olCak gibi. Ne zaman test yapacamsın doktorum bana 12. Günde kan ver dedi. Akıntı evet belirti olabiliyor bence bir dene test ile

Bu sabah idrar testi yaptım çok çok silik çizgi cıktı. Ama sanki adet olacakmışım gibi kasiklarimda ağrı var. Beklemedeyim.

Bende 27 sinde oldum ama sanırım tutmadı. Bel ağrısıkarın ağrısı oluyor regl olCak gibi. Ne zaman test yapacamsın doktorum bana 12. Günde kan ver dedi. Akıntı evet belirti olabiliyor bence bir dene test ile
Sende durumlar nasıl?

Bu sabah idrar testi yaptım çok çok silik çizgi cıktı. Ama sanki adet olacakmışım gibi kasiklarimda ağrı var. Beklemedeyim.
Yani belirti aramak saçma oluyor zaten okuyorum kimisi çok belirtim oldu diyor kimisi adet olacağım sandım olmadım hamile kaldım diyor,kimisi akıntım var diyor kimisi akıntım olmadı kaldım diyor. Testini at bakalım canım. Adet günün ne zamandı? Bende bel ağrısı var sanki yanıyor belim kopuyor ama adetime daha çok var geçen ay 16 sında olmuştum. Anlamadım ama heralde yine tutmadı.

Normalde 10 şubatta olmam lazım yani bu pazartesi. Ama catlatma iğnesinin 14. Günü adet bekleniyormuş. Yanlış bilmiyorsam. Yumurtlamadan 14 gün sonra gibi düşün. Bugün 13. Gün. Sabah adet agrisi ile uyandım hatta kesin adet oldum dedim yataktan bile kalkmak istemedim. Kalktım test yaptım 4-5 dk sonra silik çizgi cıktı. Şimdi teste baktim renkler dağılmış şuan.

Evet canım iğneden sonra 14. gün adet beklenir deniyor ama ben geçen ay 31 inde iğne oldum 17. günde adet oldum iğneden sonra yani aslında yumurtan ne zaman çatlarsa o zaman adet oluyorsun. Bu durumda benimde yumurtam 36 saat sonra değil daha uzun süre çatlamış oldu. 3 ocakta yani. Sen testi tekrarla zaten 5 dakikadan fazla bekleyince olmaz bozuktur testin dağıldıysa da. Benim bugün iğnenin 10.günü mesela ama doktorum kan ver 13.gün dedi.

Kızlar iğne günü dahil 12. Günüm bugün ve şimdi test yaptım böyle çıktı var mıdır sizce ya

Eklentiler

• 455FF16A-B93A-46DC-BDBB-3A62E4AB13D0.jpeg
    179,9 KB · Görüntüleme: 194
  • C866B2B2-67C0-42F3-A453-113DC0D655E0.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 204
Merhaba kızlar bende araniza yeni katıldım bende klomen kullandım pazartesi gittim dr cuma tekrar gel ultrasonda bakıcaz dedi iğneden falan bahsetmedi bende 2 senelik evliyim ilk senemde bir düşük yaşadım 1 senedirde tekrar hamile kalamadım inşallah hepimiz hamile kalırız çok üzülüyorum ya

Ozmut reglime 2 gün var kan testi yaptırdık 13.33 cıktı. Sevinmek için erken şuan belki ama iyi bir haber. Sen de birşeyler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…