Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydıııııınnnnnn 10. gün
Yine hiç bir belirtim yok. Çok nadir kasığımda bir şey hissediyorum ama ne hissediyorum acaba o bile belli değil. Perşembe kan testi günüm.

Hadi hayırlısı cnm, sen nezaman 3 agustosda mı iğneni oldun. Ben 4 agustosda vuruldum. Ama bugun 9. Günüm ve regl olcakmısım gibi karnımda ve belimde ağrım var sabahda az biraz kan gördüm

Hadi hayırlısı cnm, sen nezaman 3 agustosda mı iğneni oldun. Ben 4 agustosda vuruldum. Ama bugun 9. Günüm ve regl olcakmısım gibi karnımda ve belimde ağrım var sabahda az biraz kan gördüm
Evet ben 3 ağustosta oldum. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Zaten gebeliğin ilk belirtileri de regl olacakmışsın gibi oluyormuş. Bende bugün hafif bir regl gibi belirti hissettim kasığımda. Sanırım onlar hep iğnenin etkisi.

31 agustosta catlatma 2 agustosta aşılama oldum. Sabahları regl agrilarim var. Sinra geçiyor. Beyaz hafif akintim var. Dune kadar gebelik testi pozitifti. Ama siliklesti. Artık test yapmamaya karar verdim. Hakkımızda hayırlısı...

Kızlar çatlatma iğnesinin 19. Günü bugün adetime de 1 gün kaldı sizce hamile olabilir miyim hangisine göre düşünmem gerekiyor iğneye göre 4 gün geciktim

Walla herkes aynı seyı söylemiş az once de kahverengi akıntı geldı 1-2 damla. Suan belirtileri yasamaya basladım umarım hakkımızda hayırlısı olsun. Benım doktorum cumartesi günü test yap dedi semde cuma öğreneceksın inş hakkımıZda hayorlsıı olsun kızlar

Evet hayırlısı olsun inşallah. Bana ilk kan testini perşembe sabahı yapıp bana yolla dedi. Çıksa bile düşük bir değer çıkar herhalde. Bayramda giriyor araya. Acaba arife günü kan verebilir miyim özel bir labratuarda. Perşembe günü gittiğimde sorarım artık.

Tıp merkezleride açık oluyor özel hastanelerde. Ben cuma sabah erken gebelik testleri oluyor ya ondan yapmayı planlıyorum. 13.gün oluyor. Cumarteside özel bi hastaneye gidip vericem kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…