- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi denizyildizi001
- #1.421
Yarın vereceğim inşallah canımCanım bence sen hemen kan testi vermelisin. 15.gün olmuş iğne etkisi bu kadar uzun sürmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın vereceğim inşallah canımCanım bence sen hemen kan testi vermelisin. 15.gün olmuş iğne etkisi bu kadar uzun sürmez
Ben gayet net görüyorumÇizgiyi siz de görüyorsunuz değil mi
Canım aslında benim de 16.gün biz aynı gün vurmuşuz iğneyi sen bu ay ne tedaviai gördünKizlar Günaydin bugün benim 16. günüm ve tek cizgi. Hayirlisi insallah
Ben de femera kullandım 5 gün 2.aşılama yapılacaktı bir yumurta geliştiği için vazgeçtim sadece çatlatma iğnesi vurdurdumLetu Isminde ilac kullandim ve catlama ignemi vuruldum ya Sen cnm?
Yazdim Ama gitmedi sanirim.... Hayirlisi olsun insallah bebegin seninledir!Ben de femera kullandım 5 gün 2.aşılama yapılacaktı bir yumurta geliştiği için vazgeçtim sadece çatlatma iğnesi vurdurdum
Bu da orijinal haliYa moralini bozmak istemem ama ben ikinci çizgiden emin olamadım, fotonun rengiyle oynanmış galiba. Hayalet çizgi gibi geldi bana
Kac gün var regl olmana? Ara kanama olabilirmi?kizlar az once wc de kirmizi bisi dustu adette degilim ama kafam karisti.
4 gun gecti.Kac gün var regl olmana? Ara kanama olabilirmi?
bilmiirm cnm, yarin kesin kan vermeye gitcm4 gun gecti.
Evet işte çok belirsiz ama kan testi yaptır bakalım merak ettim. Benim daha çok var ama takip ediyorum herkesiBu da orijinal haliEki Görüntüle 2178648
Maşallah nasıl sabırlısınız ya ben 12-14 günlerde hep hastanede olurum heralde ama bayrama denk geliyor benim4 gun gecti.
cnm ben 9 agustosga gittim 15 ti degerim kanda. igne etkisi olblr dedilrr. yarin gitcm artk bi daha. bgn cok agrim var. birlikte olmstm esimle bide. kssiklarim kopuo. kndan sknrada kirmizi bisi dustu. moralim bozuldu iyiceMaşallah nasıl sabırlısınız ya ben 12-14 günlerde hep hastanede olurum heralde ama bayrama denk geliyor benim