- Konu Sahibi denizyildizi001
- #1.501
Bayada çokmuş fiyatı. Ama napcan saglık için çekilcek eğer gerekirseEvt olabilir tabi Ama dedigim gibi dayanikliliga bagli,900 tl ye cektirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayada çokmuş fiyatı. Ama napcan saglık için çekilcek eğer gerekirseEvt olabilir tabi Ama dedigim gibi dayanikliliga bagli,900 tl ye cektirdim
Özel iyi bir hastaneden yaptirdim ben,daha az ücrete yapan özeller var . Ben genel olarak memnun kaldim,ücrete felan takilmiyoruz artikBayada çokmuş fiyatı. Ama napcan saglık için çekilcek eğer gerekirse
hangi tedaviye baslicksinizSali gunu druma gidicem tekrar baslicak tedavi serüveni insallah bu son tedavilerimiz olur..insan o kadar yipraniyo ki psikolojik olarak hic annelik duygusunu yasiyamicam gibi geliyo
Hayirli olsun bende yine Regl oldum, ve Yeni tedavime basladim Hayirlisi olsun hakkimizda...Evt insan gercekten pskikolojik olarak çok yıpranıyor,allah hepimize güç versinSali gunu druma gidicem tekrar baslicak tedavi serüveni insallah bu son tedavilerimiz olur..insan o kadar yipraniyo ki psikolojik olarak hic annelik duygusunu yasiyamicam gibi geliyo
Klomen ovitrelle tedavisi cnm bayramdan once oyle konusmustuk drla..yarin adetin 3. Gunu bakalim neler olucakhangi tedaviye baslicksiniz
Amin silam insallah hakkimizda hayirlisi olsun..bi yandan deli gibi cocuk istiyorum olucak bu sefer diyorum..bi yandanda olmazsada aman bosverr hayat boylede guzel diyorum..galiba sapıtmış durumdayim :sHayirli olsun bende yine Regl oldum, ve Yeni tedavime basladim Hayirlisi olsun hakkimizda...Evt insan gercekten pskikolojik olarak çok yıpranıyor,allah hepimize güç versin
hadi bakalim. bende adet olcm 13 u gibi. bakalim biz ne tedavi yaliczKlomen ovitrelle tedavisi cnm bayramdan once oyle konusmustuk drla..yarin adetin 3. Gunu bakalim neler olucak
Hemen hemen ayni zamanlarda baslicaz tedaviye insallah olumlu sonuc aliriz..benim 6.ci kullanisim olucak..ya seninhadi bakalim. bende adet olcm 13 u gibi. bakalim biz ne tedavi yalicz
Ben gittim bugun cok sukur rahim temiz tedaviye uygun..yalniz dr ilac degisikligi yapti klomen yerine femara diye bi ilac verdi..bakalim nasil olucak sonucub3nde 2. ye baslicm cnm. bakalm bgn kahve akinti gelmis galiba regl olcm. 3. gjnu yumurta kontrolune giderim
ay cnm hadi ins bu ay olumlu olsn sonuclar. yoksa asilamaya gecicez bizBen gittim bugun cok sukur rahim temiz tedaviye uygun..yalniz dr ilac degisikligi yapti klomen yerine femara diye bi ilac verdi..bakalim nasil olucak sonucu
Insallah hayirlisi olur hakkimizda..2018 bitmeden gelsin bebislerimizay cnm hadi ins bu ay olumlu olsn sonuclar. yoksa asilamaya gecicez biz
merhaba,sonuç ne oldu acaba?_Günaydın kızlarbugün iğnenin 12. Günü dün erken gebelik teati yaptım eşimin zorlamasyla negatif çıktı iğnenin etkisi bile çıktı sizce normal mi yani yok mudur boşa adet gelmicek demiyeyim böyle olanınız var mı
İnşallahInsallah hayirlisi olur hakkimizda..2018 bitmeden gelsin bebislerimiz