• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sali gunu druma gidicem tekrar baslicak tedavi serüveni :( insallah bu son tedavilerimiz olur..insan o kadar yipraniyo ki psikolojik olarak hic annelik duygusunu yasiyamicam gibi geliyo :(

Sali gunu druma gidicem tekrar baslicak tedavi serüveni :KK43: insallah bu son tedavilerimiz olur..insan o kadar yipraniyo ki psikolojik olarak hic annelik duygusunu yasiyamicam gibi geliyo :KK43:
Hayirli olsun bende yine Regl oldum, ve Yeni tedavime basladim Hayirlisi olsun hakkimizda...Evt insan gercekten pskikolojik olarak çok yıpranıyor,allah hepimize güç versin

Hayirli olsun bende yine Regl oldum, ve Yeni tedavime basladim Hayirlisi olsun hakkimizda...Evt insan gercekten pskikolojik olarak çok yıpranıyor,allah hepimize güç versin
Amin silam insallah hakkimizda hayirlisi olsun..bi yandan deli gibi cocuk istiyorum olucak bu sefer diyorum..bi yandanda olmazsada aman bosverr hayat boylede guzel diyorum..galiba sapıtmış durumdayim :s

b3nde 2. ye baslicm cnm. bakalm bgn kahve akinti gelmis galiba regl olcm. 3. gjnu yumurta kontrolune giderim
Ben gittim bugun cok sukur rahim temiz tedaviye uygun..yalniz dr ilac degisikligi yapti klomen yerine femara diye bi ilac verdi..bakalim nasil olucak sonucu

Kızlar merhaba geçen ayın 28 nde çatlatma iğnesi vuruldum daha sonra 13 Eylül de adet oldum çok dikkat etmedim ama normaldi seyri diye hatırlıyorum. Bi kaç gündür baş dönmesi ve akıntıdan şüphelenip test yaptım iki gün üst üste silik çizgi çıktı bu durumu yaşayan bar mı hala iğnesin etkisi olabilir mi ? Bende mi sorun var anlayamadım

Günaydın kızlarbugün iğnenin 12. Günü dün erken gebelik teati yaptım eşimin zorlamasyla negatif çıktı iğnenin etkisi bile çıktı sizce normal mi yani yok mudur boşa adet gelmicek demiyeyim böyle olanınız var mı

Merhaba arkadaşlar bende 16 ekimde çatlatma iğnesi oldum. 28 günde bir adet olurum. Bugünde 28. Günü. Çatlatma iğnesininde 14.
Ama 14 gündür bedenimi aşırı dinlemekteyim. Kendi kendine belirtileri hamileliğe yoruyorum. Umarım öylede olur. Ne zaman idrar testi yada kan vermem doğru olur

Back