- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi denizyildizi001
- #1.461
tamam gideyim öğle arasıKötü düşünce lütfen Rabbim büyük güzel güzel git güzel haberler verirsin inş bizede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam gideyim öğle arasıKötü düşünce lütfen Rabbim büyük güzel güzel git güzel haberler verirsin inş bizede
inşallah yerleşme kanamasıdır canım daha 9.günmüş umut var hala
her ay aynı stresi yaşıyoruz Rabbim yüzümüzü güldürsünİnş cnm, sabah bende öle bi görünce korktum ama ne grlirse rabbimden
Öyle yapmaya calisiyorum canim,cünki gercekten Yapacak birseyimiz yok.ne geliyorsa allahtan.saol cnm insallahCanını sıkma canım ne gelirse rabbimden. İnş bu önünüzde ay gelir bebişin seninle olur.
Günaydıııııınnnnnn 10. gün
Yine hiç bir belirtim yok. Çok nadir kasığımda bir şey hissediyorum ama ne hissediyorum acaba o bile belli değil. Perşembe kan testi günüm.
Evet ben 3 ağustosta oldum. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Zaten gebeliğin ilk belirtileri de regl olacakmışsın gibi oluyormuş. Bende bugün hafif bir regl gibi belirti hissettim kasığımda. Sanırım onlar hep iğnenin etkisi.Hadi hayırlısı cnm, sen nezaman 3 agustosda mı iğneni oldun. Ben 4 agustosda vuruldum. Ama bugun 9. Günüm ve regl olcakmısım gibi karnımda ve belimde ağrım var sabahda az biraz kan gördüm
Asilama gününe göre düşünmelisiniz bence. Aşılama yapılmadıysa ignenin yapilmasindam 36 saat sonraya göre.Kızlar çatlatma iğnesinin 19. Günü bugün adetime de 1 gün kaldı sizce hamile olabilir miyim hangisine göre düşünmem gerekiyor iğneye göre 4 gün geciktim
Tamam canım teşekkürlerAsilama gününe göre düşünmelisiniz bence. Aşılama yapılmadıysa ignenin yapilmasindam 36 saat sonraya göre.
Evet ben 3 ağustosta oldum. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Zaten gebeliğin ilk belirtileri de regl olacakmışsın gibi oluyormuş. Bende bugün hafif bir regl gibi belirti hissettim kasığımda. Sanırım onlar hep iğnenin etkisi.
Evet hayırlısı olsun inşallah. Bana ilk kan testini perşembe sabahı yapıp bana yolla dedi. Çıksa bile düşük bir değer çıkar herhalde. Bayramda giriyor araya. Acaba arife günü kan verebilir miyim özel bir labratuarda. Perşembe günü gittiğimde sorarım artık.Walla herkes aynı seyı söylemiş az once de kahverengi akıntı geldı 1-2 damla. Suan belirtileri yasamaya basladım umarım hakkımızda hayırlısı olsun. Benım doktorum cumartesi günü test yap dedi semde cuma öğreneceksın inş hakkımıZda hayorlsıı olsun kızlar
Ümitsizlige Kapilma, insallah tutmustur!Merhabalar 2 ağustosta aşılama oldum bende yarın test günüm ikinci aşılama yine tutmadı sanki
İnşallahÜmitsizlige Kapilma, insallah tutmustur!
Hbr ver mutlaka dualarim seninle !İnşallah
NegatifHbr ver mutlaka dualarim seninle !