Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün adet oldum bugün doktora gittim. Yumurta takibi bayrama denk geliyor bu ay tedavi yok spontan deneyeceğiz hem vücudum dinlenecek belki kendiliğinden hamile kalırım inşallah. Bu süre de siteye girmeyi düşünüyorum bu ay tamamen kafamdan sileceğim. Bir ay sonra belki tekrar girerim
hayirlisi cnm..benim bugun 19.gun ve tamda adet gunumde adet oldum yine sasmadi :)

Ya kızlar yardımmm edın :KK43: bugun çatlatma iğnesinden sonra 7.gün test yapayım dedim evde de bolca olduguniçin tek çizgi cıktı :KK43: 5.gün yaptıgımda çift çizgi görmüştüm. Aslında evet suan yapmamam gerek ama 2 günde 1 bakarım diyodum. Bu sekılde olması normal mi. Yoksa çatlatma işnesinin etkisi mi gitti vücuttan :KK43:
12. gunden sonra cikan sonuclar genelde dogru oluyo..beklemeni tavsiye ederim cnm

576DC38A-EA17-4A66-8E65-C630BCC2E2EF.jpeg

Bu da bugunkü testim 3 gündür aynı silik

Kızlar bugun çatlatma iğnesinden sonraki 9.günüm. Sabah wcye gittim peçeteyle silince çok azcık pembemsi bir kan gördüm. Ama şuanda hiçbirşey yok. Ama şuana kadar hiç olmayan derece belim ağrıyo karnım ağrıyo sağ yumurtalık ağrım devam zaten. Acaba regl mi olucam ? Alt tarafımda böle bi baskı var

Kızlar bugun çatlatma iğnesinden sonraki 9.günüm. Sabah wcye gittim peçeteyle silince çok azcık pembemsi bir kan gördüm. Ama şuanda hiçbirşey yok. Ama şuana kadar hiç olmayan derece belim ağrıyo karnım ağrıyo sağ yumurtalık ağrım devam zaten. Acaba regl mi olucam ? Alt tarafımda böle bi baskı var
inşallah yerleşme kanamasıdır canım daha 9.günmüş umut var hala

Back