- Konu Sahibi denizyildizi001
- #1.441
Hayirlisi olsun cnm insallah bebisin seninledirbilmiirm cnm, yarin kesin kan vermeye gitcm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun cnm insallah bebisin seninledirbilmiirm cnm, yarin kesin kan vermeye gitcm
hayirlisi cnm..benim bugun 19.gun ve tamda adet gunumde adet oldum yine sasmadi :)Dün adet oldum bugün doktora gittim. Yumurta takibi bayrama denk geliyor bu ay tedavi yok spontan deneyeceğiz hem vücudum dinlenecek belki kendiliğinden hamile kalırım inşallah. Bu süre de siteye girmeyi düşünüyorum bu ay tamamen kafamdan sileceğim. Bir ay sonra belki tekrar girerim
12. gunden sonra cikan sonuclar genelde dogru oluyo..beklemeni tavsiye ederim cnmYa kızlar yardımmm edınbugun çatlatma iğnesinden sonra 7.gün test yapayım dedim evde de bolca olduguniçin tek çizgi cıktı
5.gün yaptıgımda çift çizgi görmüştüm. Aslında evet suan yapmamam gerek ama 2 günde 1 bakarım diyodum. Bu sekılde olması normal mi. Yoksa çatlatma işnesinin etkisi mi gitti vücuttan
![]()
cok silik var gibi sanki 2 gun sonra tekrarla testiniEki Görüntüle 2178375 İğne vurulalı 2 hafta oldu adete 3 günüm var
Bu da idrar testim az önce yaptım
Bugun yaptım yine silik çıktıcok silik var gibi sanki 2 gun sonra tekrarla testini
regl oldm cnmHayirlisi olsun cnm insallah bebisin seninledir
Yaaregl oldm cnm
Rabbim hayirlisini versin Benimde olmadi cnm Test yaptim bugün yokregl oldm cnm
aynen oyleydi. hevesini kirmak istemem. her vucut farkli cunkuYaabenimki gibi silikmiydi
Benim de pek umudum yok canım çatlatma iğnesini atmadım ben de büyük ihtimal hayırlısı olsun hakkımızdaaynen oyleydi. hevesini kirmak istemem. her vucut farkli cunku
Regl oldum Kizlar,artik bir dahaki Ay insallah nasip olur.kismet bu isleri Allahim hepimize hayirlisini versin
Hayırlısı olsun canım ben de Idrar testi yaptım yine yok gibi belirsiz bişey çıktı ve dünkünden daha belirsiz hamile değilim yani hastalanırım bugun veya yarınRegl oldum Kizlar,artik bir dahaki Ay insallah nasip olur.kismet bu isleri Allahim hepimize hayirlisini versin
a aaa cok ilginc birer birer dokuluozRegl oldum Kizlar,artik bir dahaki Ay insallah nasip olur.kismet bu isleri Allahim hepimize hayirlisini versin
öğle arasına doktoruma randevu aldım ama gitmeye cesaretim yokBen hala umutluyum senden kan testi yapmalısın cnm
inşallah yerleşme kanamasıdır canım daha 9.günmüş umut var halaKızlar bugun çatlatma iğnesinden sonraki 9.günüm. Sabah wcye gittim peçeteyle silince çok azcık pembemsi bir kan gördüm. Ama şuanda hiçbirşey yok. Ama şuana kadar hiç olmayan derece belim ağrıyo karnım ağrıyo sağ yumurtalık ağrım devam zaten. Acaba regl mi olucam ? Alt tarafımda böle bi baskı var
öğle arasına doktoruma randevu aldım ama gitmeye cesaretim yok![]()