Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yurt disindayim burda sadece recete parasi aliorlar 5 yüro felan
Tüplerin aciksa asilama yaptir. Bende asilama yaptirmak istedigimi söyliycem dr a gerci o tutacak mi bakalim
Pozitif ne zaman görecegiz..
Yaptırıcam Allah nasip ederse

Kızlar internetten okuduğum kadarıyla bhcg değeri döllenmenin 8. Gününden itibaren yükselmeye başlıyormuş. Benim bugün 8. Günüm ilk aşılamam da aşılamadan 8 gün sonra idrarda gebelik testi yapmıştım ve negatif çıkmıştı yani iğnenin etkisi geçmişti sizce yapsam mı birdaha ??

Bu arada pozitifi gören arkadaşlar lütfen yardımcı olun... aşılamadan 5. ve 6. Günde kasığıma önce çok keskin batma şeklinde ağrı olmuştu ertesi gün de sağ kasığımda uyuşma gibi bir şey hissettim. Sizde de böyle bir şey olmuşmuydu ? İnternetten baktım ve embrio en erken 5 en geç ise 12. Günde yerleşiyormuş. Sizce yerleşme ağrısı olabilir mi ? Adet olacakmışım gibi ara sıra ağrı hissediyorum ama 2. Gebeliğimde de bu adet ağrıları hissetmiştim ama gebeydim. Ve ilk gebeliğimde de bariz yerleşme ağrısı hissetmiştim ama düştüler. Kafam çok karışık bazen diyorum ki adet olacağım bazen ise yerleşme ağrısı olabilirmiydi diyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Ben ilk gebeligimde adet olacagim gozuyle bakiyordum. O kadar siddetli kasik agrisi vardi ki hatta cift tarafli keskin agri olunca kesin adet olucam dedim.. goguslerimde agriyinca iyice umudu kesmistim. One dogru egilince cok siddetli agri giriyordu. Adet gunum geldi ama adet olmayinca ertesi gunu bekledim. 3 gun sonunda idrar testi yaptim pozitifti. hatta eczaneden eve gelirken kesin adet oldum dedim islaklik vardi meger akintiymis. Cok sukur kizim simdi 10 yasinda 2. Icin 1 yildir hep ayni umut.. siddetli agrim oluyor ama umutlaninca hep husrana ugradim. Ama doktorum uyardi yerlesme ve tutunma donemlerinde temizlik yapma üşütme ve yorulma diye.. bu ay full yatıştayım
kendini yorma stres yapma.. Rabbim insallah umutlarimizi bosa cikarmayacak. Bol bol dua.

Öyle de beklemek çok zor yaa. Teşekkür ederim inşallah canım

Ben gebelik testi yaptım negatif çıktı. 8. Gün bugün olsa çıkarmıydı sizce erken mi yaptım ? İğnenin etkisi geçmiş öğrenmiş oldum

Selam kızlar herşey gönlünüzce olsun... Bende bu ay çatlama iğnesi kullandım ilk kez 3gün ağrım oldu sol kasığım daha yoğundu bugun 11.gündeyim halen ara ara ağrım oluyor Belimde ağrıyor acaba adet mi diye düşünüyorum. Daha önce dış gebelik geçirdim oda kendiliğinden sonlandı rahim filmi çektirdim sorun çıkmadı tüm testler normal dedi dr ama yumurta larım yavaş çalıştığını söylemişti klomen kullandığımda iyi yumurtlarım oluşmuştu adetime 1hafta var . sizde neler var kızlar konuyu takip edememiştim çok hızlı geçiyor çünkü Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Canım benim de ilk aşılamamda il 3 gün ağrım vardı ama sonra geçmişti tutmamıştı zaten. Bu ay yine aşılama yaptırdım ama hiç ümidim kalmadı açıkcası tüm ağrılarım geçti benim de 9. Günüm bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…