Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün aşılamadan sonra 12. Günüm ve kahverengi akıntı geliyor akşam üzeri başladı bu saat oldu ve haşa adetim tam olarak gelmiş değil. Kızlar çok üzgünüm ama bir yandan da yerleşme kanaması olmuş olsun diye dua ediyorum

merhaba kızlar ben aslında çok eski bir üyeyim fakat sanırım 2009 yada 2010 dan beri girmiyorum sisteme.başaranlara hayırlı olsun başaramayanlara sabır ve sağlıklı evlat diliyorum öncelikle. gelelim bana ben 39 yaşındayım. 2010 yılında bir gebelik geçirdim düşük yaptım ve kaybettim sonrası hayat karmaşaları vs ikinci evliliğimi yaptım şükür mutluyuz eşimin zaten iki çocuğu var fakat şimdi biz bebek istiyoruz son bir yıl içinde açıkcası sanırım sadece 2 ay sağlam denedim birinde iğne oldum bende sonra hemen pes ettim uğraşamayacağım diye sizce şimdi başarabilirmiyim :) birde yumurta çatlatma iğnesi ile doktor maximum 6 aylık deneme ile gebe kalırsın diyor işin komik tarafı hiç bir sıkıntı görülmüyor hatta baktığında en son doktor yaşına göre çok iyi 12 yumurta var dedi açıkcası 1 i işe yarasın artık :) bu yöntemle bildiğiniz tanıdığınız 6 ayda gebe kalan varmı ?

Bendede beyaz renk akıntı var adetime 4gün var kızlar aniden kalkınca sol kasığıma ağrı girdi 13 haziran iğne vurulmuştum ama pek ümitli değilim adetten önce belirti verirmi ki:KK43:
Senin iğneye göre yarın bat günün canım ya..
Test yapsana idrar testinde çıkar inşallah..
O ani kalkmalarda bana da çok oluyordu hala da olur ve gebeyim ben..
Sen de test yap hadi..

Selamlar
Ben mayistaki catlatma ignesi sonrasi negatifi gorunce tekrar gitmedim dr.a agustosta gitcem ins. Bu arada evde ovu teste devam ediyorum..
Bu topik konu disi belki ama yine sizlerle baska bi topikteydik onu bulamadim.
Bugun 12.gun
Dun test de yapamadim iliski de olmadi. Bu sabahki test silik cikti. Muhtemelen dun aksam catladi yumurtam. Cunku sol kasigimda agri olusmustu hissettim. Bugun iliski deniycem ama sanki bu ayki tren de kacti gibi. Ne dersiniz kizlar??

Eklentiler

• 20180716_171314.jpg
    20180716_171314.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 29
İnşallah hadi hayırlısı peki kendini nasıl hissediyorsun
iğneyi vurulduğumun akşamı bayağı sancım oldu kasıklarım belim, ilk def belimde böyle ağrı oldu. pazartesi günüde yaşadım ama çok aşırı değil. bugün ara ara gelip gidiyor. bu 3. klomenin hiç böyle olmamıştım, ilk defa 4 yumurtam oldu belkide ondandır.

iğneyi vurulduğumun akşamı bayağı sancım oldu kasıklarım belim, ilk def belimde böyle ağrı oldu. pazartesi günüde yaşadım ama çok aşırı değil. bugün ara ara gelip gidiyor. bu 3. klomenin hiç böyle olmamıştım, ilk defa 4 yumurtam oldu belkide ondandır.
Hadi inşallah canım ben klomen kullanmadım hiç iğne yapıldı bana karnımdan gonal f kalçada merional 10 gün boyunca sonra ovitrelle vuruldu sonra düzenli ve zorunlu ilişki ama dediğim gibi çok çatlamış benimki hemen adet oldum zaten bu süreçte karnım felaket şişti belim ve kasıklarım ağrıdı
İnşallah kuzu sende olur haber ver bana olur mu

Hadi inşallah canım ben klomen kullanmadım hiç iğne yapıldı bana karnımdan gonal f kalçada merional 10 gün boyunca sonra ovitrelle vuruldu sonra düzenli ve zorunlu ilişki ama dediğim gibi çok çatlamış benimki hemen adet oldum zaten bu süreçte karnım felaket şişti belim ve kasıklarım ağrıdı
İnşallah kuzu sende olur haber ver bana olur mu
hmm senin iğneyle büyüdü yumurtaların bir anda büyüde ve çatladı, bu ayda mı iğne vurulacaksın canım. Benimde seninki gibi belim karnım ağrıdı acaba ne olacak çok merak ediyorum. Haber veririm canım vermez miyim ? bu ay olmazsa bırakıcam zaten

hmm senin iğneyle büyüdü yumurtaların bir anda büyüde ve çatladı, bu ayda mı iğne vurulacaksın canım. Benimde seninki gibi belim karnım ağrıdı acaba ne olacak çok merak ediyorum. Haber veririm canım vermez miyim ? bu ay olmazsa bırakıcam zaten
Bak benim olmadı 2 ay dinlendirin kendimi çünkü ilaçların etkisi devam ediyor Bi de döllenmeyem yumurta yumurta kistinde sebze oluyor ben ilaç kullanmak istemediğim için adetle atmayı tercih ettim
3_5 güne adet olurum olur olmaz Dr a gidicem

Bak benim olmadı 2 ay dinlendirin kendimi çünkü ilaçların etkisi devam ediyor Bi de döllenmeyem yumurta yumurta kistinde sebze oluyor ben ilaç kullanmak istemediğim için adetle atmayı tercih ettim
3_5 güne adet olurum olur olmaz Dr a gidicem
evet çatlamazsa kist olma ihtimali var. klomen kullanınca 1,2 ay ara vereyim devam edeyim demeyecekmişsin 6 aya kadar devam edecekmişsin olumlu sonuç almak için. ama ben bu ay olmasa kafam atar bırakırım, zaten çok şükür sorun yok sadece beklemek istemediğim için doktoruma ben söyledim. bu ay ilk defa 4 yumurtam oldu hayırlısıı .
sen bu ay kullandın mı iğne ?

evet çatlamazsa kist olma ihtimali var. klomen kullanınca 1,2 ay ara vereyim devam edeyim demeyecekmişsin 6 aya kadar devam edecekmişsin olumlu sonuç almak için. ama ben bu ay olmasa kafam atar bırakırım, zaten çok şükür sorun yok sadece beklemek istemediğim için doktoruma ben söyledim. bu ay ilk defa 4 yumurtam oldu hayırlısıı .
sen bu ay kullandın mı iğne ?
Bende de aynı durum problem yok şükür ama beklemek istemiyorum benim bebeğim oldu geçen yıl ama kalbi durdu malesef kaybettik
Bu ay olmadım mayıs iste en son olunca gidicem canım

Back