Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar ; 11 mayısta çatlatma ignesi vuruldum , vuruldugum günü saymazsak bugun 12.gün ,
beta HCG degerim : 3,5 cıktı . Sizce ignenin etkisi olabilir mi ? Yoksa gebelik baslangıcımıdır ?

Canım aşılama yaptırmadım , 5 gün klomen kullandım , yumurtam 20mm olunca doktor otrivile ignesi vurdu . İgnenin vurulduktan sonra 13.günü bugun . Sence umut var mıdır ?
İnşallah vardır peki belirti varmı 11.gündeyim arada bir. Kasık ağrım oluyor reglime tam 1hafta var çatlama iğnesi sonrası gebe kalan veya aynı şeyleri yada nelrr yaşayan arkadaşlar varmı :KK76:

İnşallah vardır peki belirti varmı 11.gündeyim arada bir. Kasık ağrım oluyor reglime tam 1hafta var çatlama iğnesi sonrası gebe kalan veya aynı şeyleri yada nelrr yaşayan arkadaşlar varmı :KK76:

Benim de adetime 6 gün kaldı . Herhangi bir belirtim yok malesef. Ama değerimin 3.5 cıkması kafamı kurcalıyor

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra 5 gün geçti ama sol kasığımda hala bi doluluk batma hissi var acaba çatlamayıp kiste dönmüş olabilir mi ?

Benim de adetime 6 gün kaldı . Herhangi bir belirtim yok malesef. Ama değerimin 3.5 cıkması kafamı kurcalıyor
Adetini bekle 2gün bekle sonra yine test yap benimde 7günüm var sadece kasıklarıma batmalar oluyor arada bir her defasında hüsran yaşıyorum o yüzden adetmin geçmesini beklicem oda geçerse inşallah ikimizde aynı anda mutlu şeyler paylaşırız canım ve burdaki tüm arkadaşlar için inşallah bu ayy güzel haberler alırız:KK200:

Adetini bekle 2gün bekle sonra yine test yap benimde 7günüm var sadece kasıklarıma batmalar oluyor arada bir her defasında hüsran yaşıyorum o yüzden adetmin geçmesini beklicem oda geçerse inşallah ikimizde aynı anda mutlu şeyler paylaşırız canım ve burdaki tüm arkadaşlar için inşallah bu ayy güzel haberler alırız:KK200:
Amiiiin inşallah ben dayanamayıp pazartesi günü yani 2 gün sonrada kan verebilirim, adetimi beklersem 6 gün var

Ben de o ağrı iğne vurulduğum günün akşamı başladı..
Öyle de devam etti resmen :)

hadi ya :)
ben dün 5 te oldum akşam bişey yoktu bu sabah 11 gibi başladı agrı arada şiddetleniyor ama böyle bir doluluk bir ağırlık bir zonklama var :)
acaba çatlaması yakınmı?
2 bucuk saat sonra bir gün geçmiş olucak

hadi ya :)
ben dün 5 te oldum akşam bişey yoktu bu sabah 11 gibi başladı agrı arada şiddetleniyor ama böyle bir doluluk bir ağırlık bir zonklama var :)
acaba çatlaması yakınmı?
2 bucuk saat sonra bir gün geçmiş olucak
Evet evet aynı o belirtiler oluyor zaten..
Valla normalde iğneden sonra 24-36 saat içinde çatlıyormuş canım..
Hazırlıklar başlamış demek ki :P
Sabah 5 gibi ilişki olması lazım sanırım yani biz en azından 36 saat sonra yapmıştık :)))

Evet evet aynı o belirtiler oluyor zaten..
Valla normalde iğneden sonra 24-36 saat içinde çatlıyormuş canım..
Hazırlıklar başlamış demek ki :p
Sabah 5 gibi ilişki olması lazım sanırım yani biz en azından 36 saat sonra yapmıştık :)))

biz gece yaparız herhalde :olamaz:
birde yarın sabah

:)))))))
E olacak artık yani bebişler için başka yolu yok :)))
Bize doktorum "çok çalışın çoook" demişti biz ancak iğnedne sonra iki kere olabilmişti :)

o da tutmuş ama bak :)
canım ne dicem bende akıntı yok şuan kupkuru :(
acaba hissedecekmiyim akıntıyı
hani yumurta akı gibi olan ne zaman geldi sende

o da tutmuş ama bak :)
canım ne dicem bende akıntı yok şuan kupkuru :KK43:
acaba hissedecekmiyim akıntıyı
hani yumurta akı gibi olan ne zaman geldi sende
Tam net hatırlamıyorum canım ama sanırım ilişkiden sonraları başladı ve hala ara ara devam ediyor..
Sanırım ilaçlardan mıdır nedir akıntım var sürekli..
Hep de geyaz ve birazcık yoğun..

Bendede beyaz renk akıntı var adetime 4gün var kızlar aniden kalkınca sol kasığıma ağrı girdi 13 haziran iğne vurulmuştum ama pek ümitli değilim adetten önce belirti verirmi ki:KK43:

Back