- Konu Sahibi denizyildizi001
- #1.141
Nerdesin sen?Benim aşılama olacak sanırım bu ay. Ara versem mi bilmiyorum. Gonal f için rapor hakkım da kalmadı. İğneler de çok pahalı kafam çok karışık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerdesin sen?Benim aşılama olacak sanırım bu ay. Ara versem mi bilmiyorum. Gonal f için rapor hakkım da kalmadı. İğneler de çok pahalı kafam çok karışık
İzmirNerdesin sen?
Ben yurt disindayim burda sadece recete parasi aliorlar 5 yüro felan
Yaptırıcam Allah nasip ederseBen yurt disindayim burda sadece recete parasi aliorlar 5 yüro felan
Tüplerin aciksa asilama yaptir. Bende asilama yaptirmak istedigimi söyliycem dr a gerci o tutacak mi bakalim
Pozitif ne zaman görecegiz..
Yolun acik olsun yolumuz acik olsun umarim hamilelik testlerimizin pozitif oldugu günleri saglikli bebeklerimiz oldugu günleri görürüzYaptırıcam Allah nasip ederse
İnşallahYolun acik olsun yolumuz acik olsun umarim hamilelik testlerimizin pozitif oldugu günleri saglikli bebeklerimiz oldugu günleri görürüz
Igne sonrasi o agri normalmis canim.. yumurta catladigi icin agri yapiyormusKızlar çatlatma iğnesinden sonraki 4. Günüm. Ara ara iğne batıyo kasıklarıma bu iyi bişey mi?
Ben ilk gebeligimde adet olacagim gozuyle bakiyordum. O kadar siddetli kasik agrisi vardi ki hatta cift tarafli keskin agri olunca kesin adet olucam dedim.. goguslerimde agriyinca iyice umudu kesmistim. One dogru egilince cok siddetli agri giriyordu. Adet gunum geldi ama adet olmayinca ertesi gunu bekledim. 3 gun sonunda idrar testi yaptim pozitifti. hatta eczaneden eve gelirken kesin adet oldum dedim islaklik vardi meger akintiymis. Cok sukur kizim simdi 10 yasinda 2. Icin 1 yildir hep ayni umut.. siddetli agrim oluyor ama umutlaninca hep husrana ugradim. Ama doktorum uyardi yerlesme ve tutunma donemlerinde temizlik yapma üşütme ve yorulma diye.. bu ay full yatıştayım
kendini yorma stres yapma.. Rabbim insallah umutlarimizi bosa cikarmayacak. Bol bol dua.![]()
Forumda negatif olup 15. Gun pozitifi gorenler var..
Aminn insallahAh keşke ben de onlardan biri olsam. Rabbim hiçbirimize daha fazla aratmasın inşallah
Selam kızlar herşey gönlünüzce olsun... Bende bu ay çatlama iğnesi kullandım ilk kez 3gün ağrım oldu sol kasığım daha yoğundu bugun 11.gündeyim halen ara ara ağrım oluyor Belimde ağrıyor acaba adet mi diye düşünüyorum. Daha önce dış gebelik geçirdim oda kendiliğinden sonlandı rahim filmi çektirdim sorun çıkmadı tüm testler normal dedi dr ama yumurta larım yavaş çalıştığını söylemişti klomen kullandığımda iyi yumurtlarım oluşmuştu adetime 1hafta var . sizde neler var kızlar konuyu takip edememiştim çok hızlı geçiyor çünkü Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Belirtin varmı peki canımCanım benim de ilk aşılamamda il 3 gün ağrım vardı ama sonra geçmişti tutmamıştı zaten. Bu ay yine aşılama yaptırdım ama hiç ümidim kalmadı açıkcası tüm ağrılarım geçti benim de 9. Günüm bugün
Belirtin varmı peki canım