- Konu Sahibi denizyildizi001
- #1.101
Benim bugun 7. Gunum idrar testi dun pozitif cikti belki ignedendir dedim bugun kan verdim 9.26 cikti.. 2 gun sonra tekrar kan verip degerim yukseldi mi diye bakicam.. insan sabredemiyor beklemek cok zor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9. gün canimKacinci gununuzde negatif cikti?
Erken yapmissin canim, 12 gununde yine yap sen9. gün canim
Benim doktorum iki catlatma ignesi yaziyor ilkini 15 gün önce oldum ikincisini 9 gün önce. Ikincisi korumak amacli yaziyor. Kandan hamilelik hormonunu atmasini beklemem yeterli oda 9. 10. gün zaten. Neyse artik önümüzdeki maclara bakicaz :)Erken yapmissin canim, 12 gununde yine yap sen
Insallah canim, hayirlisiyla cok kisa zamanda kavusursun bebisineBenim doktorum iki catlatma ignesi yaziyor ilkini 15 gün önce oldum ikincisini 9 gün önce. Ikincisi korumak amacli yaziyor. Kandan hamilelik hormonunu atmasini beklemem yeterli oda 9. 10. gün zaten. Neyse artik önümüzdeki maclara bakicaz :)
Hadi yap korkma insallah guzel haber alirsinBenim şuan 13.gün . Hiç yapmadım test. Korkudan
Adet ağrılarım başladı ondan biraz geri çektim kendimi. Her ay ki ağrım var yine. Sanırım bugün yarın adet olurumHadi yap korkma insallah guzel haber alirsin
Canim hamilelikte de ilk ay o agrilar oluyor, zaten ilkin belirtilerden biri de o agrilar, benim ilk hamileliyimde de olmustu hatta adet gunu kahve rengi akintimda olmustu adet oldum sanmistim. Senin de oyledir insallah kuzum.Adet ağrılarım başladı ondan biraz geri çektim kendimi. Her ay ki ağrım var yine. Sanırım bugün yarın adet olurum
Oldu bu iş :))) Tebrikler canımm sağlıkla kucağına al inşallahKızlar 11. günden itibaren test yapıyordum..
12. günden itibaren silik görmeye başlayınca ve bugün 14. günüm bugün de koyulaşınca sabah kan verdim..
Sonucum 100.7 çıktı![]()
Ayyy içimde tuhaf bir durgunluk var ama ya..Oldu bu iş :))) Tebrikler canımm sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Ay inşallah. Ağzından bal damlıyorCanim hamilelikte de ilk ay o agrilar oluyor, zaten ilkin belirtilerden biri de o agrilar, benim ilk hamileliyimde de olmustu hatta adet gunu kahve rengi akintimda olmustu adet oldum sanmistim. Senin de oyledir insallah kuzum.
Ayy hayırlı olsun. Bir şey soracağım ben de 13.gündeyim de. Adet ağrım var. Sizin de var mıydı adet ağrınız şu bir iki gündür?Kızlar 11. günden itibaren test yapıyordum..
12. günden itibaren silik görmeye başlayınca ve bugün 14. günüm bugün de koyulaşınca sabah kan verdim..
Sonucum 100.7 çıktı![]()
Evet..Ayy hayırlı olsun. Bir şey soracağım ben de 13.gündeyim de. Adet ağrım var. Sizin de var mıydı adet ağrınız şu bir iki gündür?
Yapmadım hem bel ağrım hem adet ağrım var diye. Her ay olan ağrım olunca ümidi kesmiştim ama bilemedim şimdiEvet..
Dünden beri özellikle bu gece şiddetlenmişti dün yürürken bile zorlanıyordum..
Hala kasıklarımda resmen regl olacam gibi bi ağrı var..
Teşekkür ederim..
Okumadım pek sen tst felan yapmış mıydın canım?
Ben çok sabırsızdım ya..Yapmadım hem bel ağrım hem adet ağrım var diye. Her ay olan ağrım olunca ümidi kesmiştim ama bilemedim şimdi
Oyle agrilar olunca uzanip dinlenmeyi tavsiye ederim canim, ara sira da ayaklarini kaldir uzan, kendini yormaEvet..
Dünden beri özellikle bu gece şiddetlenmişti dün yürürken bile zorlanıyordum..
Hala kasıklarımda resmen regl olacam gibi bi ağrı var..
Teşekkür ederim..
Okumadım pek sen tst felan yapmış mıydın canım?