- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
- 63
- Konu Sahibi denizyildizi001
- #1.061
çok pahalıymış neresi ise, ben 25 tl ye yaptırmıştımHepsinde değişiyo en uygun yer 50 tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok pahalıymış neresi ise, ben 25 tl ye yaptırmıştımHepsinde değişiyo en uygun yer 50 tl
YAAA beniç çevremdeki tüm hastaneler o kadar üstelik 9 ay önce yaptırmıştım şimdi ne kadadardır bilmiyorum akşam öğreniceğimçok pahalıymış neresi ise, ben 25 tl ye yaptırmıştım
Canım benim eltim de çocuguna sana kardeş yapıcam diyor gözüme soka soka. Allah herkesin kalbine göre versin. Bizim de olur inşallah hayırlısıylacanım benim yaa üzme kendini demekle olsaydı bizler hamile kalırdık, herkesin rızkı ayrı nasibimize ne düştüyse sakın ona hayıflanma rabbimin gücüne gider, inşallah olacak canım ama bizi yoruyor işte biraz, rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
Canım, göğüslerimde damarlar oluştu. Umutluyum biraZcıkBende yaptırıcam akşam
Benim görümcem de hamile kalmaya çalışıyor ikinci bebeğe her gün ay hamileyim galiba diye mesaj atıyor anlamıyorum bende amaç ne ben eşime söylemeyelim tedavi olduğumu demiştim beni dinlememişti şimdi ablası böyle yaptığı için o da pişman olduCanım benim eltim de çocuguna sana kardeş yapıcam diyor gözüme soka soka. Allah herkesin kalbine göre versin. Bizim de olur inşallah hayırlısıyla
Agri var mi uclarinda peki? Damarlarin olusmasi da hamileliyin isareti, insallah hamilesin.Canım, göğüslerimde damarlar oluştu. Umutluyum biraZcık
Çok hem de canım. Birazdan acile gidip kan vercem. Dua edin banaAgri var mi uclarinda peki? Damarlarin olusmasi da hamileliyin isareti, insallah hamilesin.
Ayy hadi hayirlisi insallah canim. Senin yerine ben de heyecan yaptim. Guzel haberlerini bekliyorum.Çok hem de canım. Birazdan acile gidip kan vercem. Dua edin bana
Canımmm ne yaptın sonucun çıktımı ? Ben yaptırdım negatif çıktı inşallah sen çpkkkkk yüksek sonuç alÇok hem de canım. Birazdan acile gidip kan vercem. Dua edin bana
Canım 0.7 cıktı. Negatif yaniCanımmm ne yaptın sonucun çıktımı ? Ben yaptırdım negatif çıktı inşallah sen çpkkkkk yüksek sonuç al
(Canım 0.7 cıktı. Negatif yani
ah canım ah bu insanlar ne gafil, yapacam demeyle mi oluyor Allah verirse oluyor, insan dış faktörlerden etkileniyor doğru, bana da kardeş niye yapmıyorsun diyorlar, hatta çalıştığım için yeni nesil anneler gibi tek çocukla kalmak istediğimi düşünüp nasihat edenlerde var, eltim peş peşe doğurdu o da üstten üstten bakıyor, ama artık eskisi gibi aldırmıyorum, çünkü kim ne derse desin çocuk işi tamamen rabbimin takdirinde ne zaman bir nefes daha nasip olacaksa o zaman gelecek kuzular, dua edelim kızlar başka neyimiz var...Canım benim eltim de çocuguna sana kardeş yapıcam diyor gözüme soka soka. Allah herkesin kalbine göre versin. Bizim de olur inşallah hayırlısıyla
ben uzun süre duyurmadım eşim tarafına şimdi kv görümcem biliyor ama bişey demiyor, eltime yada diğer akrabalara duyurmuyorum çünkü kesin laf ederler, kafamızın rahat olması için kimse bilmese en güzeliBenim görümcem de hamile kalmaya çalışıyor ikinci bebeğe her gün ay hamileyim galiba diye mesaj atıyor anlamıyorum bende amaç ne ben eşime söylemeyelim tedavi olduğumu demiştim beni dinlememişti şimdi ablası böyle yaptığı için o da pişman oldu
canım erken yaptırmışsın sanki, benim oğlumda adete 5 gün varken 0,01 di, sonra günümdede kanamam geldi gebe değilim sanıyordum, kanama az ve çamur gibi olunca dr test yaptı 3. günümde öyle öğrendim, her zaman bir ihtimal vardır gününü bekle ve dikkat et kendine, gönlüne göre olsun inşallahKızlar 0.7 cıktı, adetime de 5-6 gün var. Yükselir mi acaba
Canım çatlatma iğnemin 13. Günüydü. Genelde o aralıkta yapılıyor ya. Olsa çıkardı zatencanım erken yaptırmışsın sanki, benim oğlumda adete 5 gün varken 0,01 di, sonra günümdede kanamam geldi gebe değilim sanıyordum, kanama az ve çamur gibi olunca dr test yaptı 3. günümde öyle öğrendim, her zaman bir ihtimal vardır gününü bekle ve dikkat et kendine, gönlüne göre olsun inşallah
hımm, doktorum bana 15. gün kan ver adet olmazsan dedi, hayırlısı olsunCanım çatlatma iğnemin 13. Günüydü. Genelde o aralıkta yapılıyor ya. Olsa çıkardı zaten
Bende öyle istemiştim de eşim söyledi aynen canım sürekli sorulması da bir stres oluşturuyorben uzun süre duyurmadım eşim tarafına şimdi kv görümcem biliyor ama bişey demiyor, eltime yada diğer akrabalara duyurmuyorum çünkü kesin laf ederler, kafamızın rahat olması için kimse bilmese en güzeli