Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benim yaa üzme kendini demekle olsaydı bizler hamile kalırdık, herkesin rızkı ayrı nasibimize ne düştüyse sakın ona hayıflanma rabbimin gücüne gider, inşallah olacak canım ama bizi yoruyor işte biraz, rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
Canım benim eltim de çocuguna sana kardeş yapıcam diyor gözüme soka soka. Allah herkesin kalbine göre versin. Bizim de olur inşallah hayırlısıyla

Canım benim eltim de çocuguna sana kardeş yapıcam diyor gözüme soka soka. Allah herkesin kalbine göre versin. Bizim de olur inşallah hayırlısıyla
Benim görümcem de hamile kalmaya çalışıyor ikinci bebeğe her gün ay hamileyim galiba diye mesaj atıyor anlamıyorum bende amaç ne ben eşime söylemeyelim tedavi olduğumu demiştim beni dinlememişti şimdi ablası böyle yaptığı için o da pişman oldu

Merhaba kızlar :) Biz bu ay korunmayı bıraktık ve ilk aydan çatlatma iğnesi oldum :) Şaşırtıcı ama neden derseniz;

Geçen yıl myom ameliyatı oldum düzenli kontrole gidiyorum adetlerim düzenli herşey yolunda başlayabilirsiniz dedi doktor. Tesadüf eseri tahlil için gittiğim farklı bir doktor adetimden 1 hafta önce muayenede kist gördü önce canım sıkıldı sonra anladık folikül kistiymiş kayboldu ama demek ki geçen ay yumurtam çatlamamış:KK12:Belki de hiç çatlamıyor , beni düzenli takip eden doktorum hep döngümün 12-14. günü görüyor beni ve olgunlaşan yumurtamı gösteriyordu bana e tabi sonrasını bilmiyodum çatlıyor mu çatlamıyor mu. Bebek düşünmediğimiz için çok ilgilenmemiştim.

Kendi doktoruma bunu söyledim. Bu ay yine yumurtamın oluştuğunu gördük, her ihtimale karşı çatlatma iğnesi yapalım bir zararı yok şansın yükselsin dedi. Ben de hemen kabul ettim iğneyi:KK200: 11'inde pazartesi günü oldum, ilk 3-4 saat sancılanmalar oldu yumurtlama günümü ve öncesi haftayı değerlendirmiştik şimdi adet tarihini bekliyorum 25 haziran :) Bakalım neler olacak ilk aydan şans çok düşük biliyorum serin kalmaya çalışıyorum:nazar:

ah canım ah bu insanlar ne gafil, yapacam demeyle mi oluyor Allah verirse oluyor, insan dış faktörlerden etkileniyor doğru, bana da kardeş niye yapmıyorsun diyorlar, hatta çalıştığım için yeni nesil anneler gibi tek çocukla kalmak istediğimi düşünüp nasihat edenlerde var, eltim peş peşe doğurdu o da üstten üstten bakıyor, ama artık eskisi gibi aldırmıyorum, çünkü kim ne derse desin çocuk işi tamamen rabbimin takdirinde ne zaman bir nefes daha nasip olacaksa o zaman gelecek kuzular, dua edelim kızlar başka neyimiz var...

Benim görümcem de hamile kalmaya çalışıyor ikinci bebeğe her gün ay hamileyim galiba diye mesaj atıyor anlamıyorum bende amaç ne ben eşime söylemeyelim tedavi olduğumu demiştim beni dinlememişti şimdi ablası böyle yaptığı için o da pişman oldu
ben uzun süre duyurmadım eşim tarafına şimdi kv görümcem biliyor ama bişey demiyor, eltime yada diğer akrabalara duyurmuyorum çünkü kesin laf ederler, kafamızın rahat olması için kimse bilmese en güzeli

Kızlar 0.7 cıktı, adetime de 5-6 gün var. Yükselir mi acaba :KK43:
canım erken yaptırmışsın sanki, benim oğlumda adete 5 gün varken 0,01 di, sonra günümdede kanamam geldi gebe değilim sanıyordum, kanama az ve çamur gibi olunca dr test yaptı 3. günümde öyle öğrendim, her zaman bir ihtimal vardır gününü bekle ve dikkat et kendine, gönlüne göre olsun inşallah

Klomen kullanan arkadaşlar. Bugün 6. günüm..
Sürekli o son dakika adet olursunuz ve o bel ve kasık ağrısı olur ya.. Her gün belli zamanlarda aynen öyle vurup geçiyor. Sanki resmen aha geldi diyorum ama zaten zamanı da çok erken. Sizde böyle olmuş muydu? ya da oluyor mu? Bir de ben normalin de üstünde aşırı üşüyorum etkisi olduğunu düşünmüyorum ama sorayım dedim. Çok şiş ve gazım varken iki gündür onda da çok rahatım hatta kilo vermişim :/

canım erken yaptırmışsın sanki, benim oğlumda adete 5 gün varken 0,01 di, sonra günümdede kanamam geldi gebe değilim sanıyordum, kanama az ve çamur gibi olunca dr test yaptı 3. günümde öyle öğrendim, her zaman bir ihtimal vardır gününü bekle ve dikkat et kendine, gönlüne göre olsun inşallah
Canım çatlatma iğnemin 13. Günüydü. Genelde o aralıkta yapılıyor ya. Olsa çıkardı zaten

ben uzun süre duyurmadım eşim tarafına şimdi kv görümcem biliyor ama bişey demiyor, eltime yada diğer akrabalara duyurmuyorum çünkü kesin laf ederler, kafamızın rahat olması için kimse bilmese en güzeli
Bende öyle istemiştim de eşim söyledi aynen canım sürekli sorulması da bir stres oluşturuyor

Back