- 23 Kasım 2016
- 1.206
- 1.292
- 133
- 32
- Konu Sahibi denizyildizi001
- #1.021
Evet canım idrarda. Al-bi diye bi test markasıGeçen ay idrarda mı pozitifti test mi yanlıştı hangi markaydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım idrarda. Al-bi diye bi test markasıGeçen ay idrarda mı pozitifti test mi yanlıştı hangi markaydı
12. Gün canım . Prolaktinim yüksekti düştü çok şükür.Hamilelik ola bilir, insallah oyledir. Iyneden olamaz, oluyorsa prolaktin yuksek demektir. Kacinci gunu iynenin?
InsallahHemen gözüktü ama çok silik. Sabah tekrarlayacam inşallah koyulaşmıştır
Yarin test yap, insallah iyi haberlerini bekliyorum12. Gün canım . Prolaktinim yüksekti düştü çok şükür.
Şimdiden sonra zor cesaret ederim perşembe günü adet günüm o geçsin duruma göre yaptırımCANım kan testini yaptır mutlaka. Gecen ay da benimki pozitifti kanda negatif cıktı
Canım yarın kan testi vercem. İnşallah, rabbim bizim de yüzümüzü güldürsünYarin test yap, insallah iyi haberlerini bekliyorum
Haklısın canım, yarın benim için de büyük gün.Şimdiden sonra zor cesaret ederim perşembe günü adet günüm o geçsin duruma göre yaptırım
Dualarim seninleCanım yarın kan testi vercem. İnşallah, rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün
Hadi bakalım senden hayırlı haberler bekliyorumHaklısın canım, yarın benim için de büyük gün.
ay inşallah canım hadi mutlu haberler ver bize inşallah seni soracakktım bende naptın diyeCanım merhaba ben de aynı tedaviyi gördüm bu ay da aşılama yaptırmadım femera ve ovitrelle denedim.bugun iğnenin 12.günü çok hafif silik çıktı.inşallah vardır iğnenin etkisi değildir
doktor bu ay femera ve ovitrelle deneyelim dedi. buğun 13.günüm canım ama maalesef testim negatif çıktı.ay inşallah canım hadi mutlu haberler ver bize inşallah seni soracakktım bende naptın diye
canım belli oluyor baya, kuzum hadi bakalım inşallah mutlu haberdir, 12. etkisi kalmıyor diye duymuştum, kan versene canımEki Görüntüle 2156677
Çatlatma iğnesinin 12.günündeym fotoğrafta belli olmuyor ama hayalet silik çizgi gördüm iğnenin etkisi midir?
canım evde mi yaptın, kan mı verdindoktor bu ay femera ve ovitrelle deneyelim dedi. buğun 13.günüm canım ama maalesef testim negatif çıktı.
evet evde yaptım sabah. bilemedim dün iğnenin etkisidir diye düşündüm bugün silikten eser yoktu canım. öğledne sonra bir daha yapacam zaten oruçluyum sıvı almıyorum.canım evde mi yaptın, kan mı verdin
yap bakalım canım, bat ne zaman ?evet evde yaptım sabah. bilemedim dün iğnenin etkisidir diye düşündüm bugün silikten eser yoktu canım. öğledne sonra bir daha yapacam zaten oruçluyum sıvı almıyorum.
valla sat 22 nisan ve 29 günde bir hastalanıyorum ama çatlatma iğnesi galiba öne çekiyormuş batı bilemedim canım. yarın iğne yapalı 2 hafta oluyor.yap bakalım canım, bat ne zaman ?
canım mayısta hasta olmadın mı, şüphen belirtin varsa kan ver istersen, yarında yarım gün bayramdan sonraya kalacaksın yoksavalla sat 22 nisan ve 29 günde bir hastalanıyorum ama çatlatma iğnesi galiba öne çekiyormuş batı bilemedim canım. yarın iğne yapalı 2 hafta oluyor.
ay mayıs dicektim yanlış yazmışım canım :)canım mayısta hasta olmadın mı, şüphen belirtin varsa kan ver istersen, yarında yarım gün bayramdan sonraya kalacaksın yoksa
Ne yaptın canım testi yaptırdın mı?Canım yarın kan testi vercem. İnşallah, rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün