Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim iğneden sonra 5. günüm..
Belirti olarak değil de vücudumda olanlar yine zaman zaman belime ve kasıklarıma ara ara giren sancı tarzı şeyler..
O kadar :)

bugün tamamen negatifti canım hayırlısı olsun öğleden sonra bir idrar testi daha yapacağım
Bende yaptırmıycaktım daha test falan ama eşim doktorun dediğinin yapalım akşam kan ver sonuçuda doktorunla paylaş dedi ben eminim negatif olduguna ama şimdiden sonra napıcaz diye sormak için emin olup ilerlemek lazım

evet biraz önce tekrar test yaptım ve sonuç yine : NEGATİF
dün yani çatlatma iğnesinin 12.günü gördüğüm silik çizgi tamamen iğne etkisindenmiş arkadaşlar.
Vücudum bana yine oyun oynadı.

evet biraz önce tekrar test yaptım ve sonuç yine : NEGATİF
dün yani çatlatma iğnesinin 12.günü gördüğüm silik çizgi tamamen iğne etkisindenmiş arkadaşlar.
Vücudum bana yine oyun oynadı.
bir günde nasıl böyle değişebiliyor canım yaa, adetini bekle bakalım yinede, çıkmadık candan ümit kesilmez

ben anlamıyorum yumurta büyüyor
çatlıyor
hormon değerlerim normal
ama sonuç her ay negatif.
cidden yoruldum.
Allah başka imtihan vermesin canım
kolay değil elbet bu yaşadıklarımız
bende test yaptırdım yumurta rezervim çok düşükmüş ve buna kist sebep olmuş :(
dr 1-2 ay daha deneyelim olmazsa tüp için gecikiyoruz yaptırmak lazım dedi
bizi ne bekliyor bilmiyoruz ki, hiç bir hastalığı olmasada çocuğu olmayan var benim gibi olsada, hepsi birer imtihan...

Allah başka imtihan vermesin canım
kolay değil elbet bu yaşadıklarımız
bende test yaptırdım yumurta rezervim çok düşükmüş ve buna kist sebep olmuş :KK43:
dr 1-2 ay daha deneyelim olmazsa tüp için gecikiyoruz yaptırmak lazım dedi
bizi ne bekliyor bilmiyoruz ki, hiç bir hastalığı olmasada çocuğu olmayan var benim gibi olsada, hepsi birer imtihan...
bu gidişle ben de direkt tüpe gideceğim çok yorgunum ya bir de sorma kayınbiraderim evlendi kız diyormuş ki ben hemen hamile kalacağım hiç korunmayacağım o bende psikolojik baskı yarattı ya sanki.

bu gidişle ben de direkt tüpe gideceğim çok yorgunum ya bir de sorma kayınbiraderim evlendi kız diyormuş ki ben hemen hamile kalacağım hiç korunmayacağım o bende psikolojik baskı yarattı ya sanki.
canım benim yaa üzme kendini demekle olsaydı bizler hamile kalırdık, herkesin rızkı ayrı nasibimize ne düştüyse sakın ona hayıflanma rabbimin gücüne gider, inşallah olacak canım ama bizi yoruyor işte biraz, rabbim daha fazla bekletmesin inşallah

canım benim yaa üzme kendini demekle olsaydı bizler hamile kalırdık, herkesin rızkı ayrı nasibimize ne düştüyse sakın ona hayıflanma rabbimin gücüne gider, inşallah olacak canım ama bizi yoruyor işte biraz, rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
inşallah canım inşallah

Back