Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah kalbindekini önüne sersin canım. Nasıl bişey aşılama ağrı oluyor mu sen de bilgi verirsen sevinirim

Cnm hiç ağrı olmuyor ben çok korkuyordum ama rahim filmimi ceken doktor yaptı bana aşılamayı. Önce spekulum diye bir alet takıyorlar o biraz ağrı yapıyor ama çok az bir ağrı sonra hiçbir şey hissetmiyorsun. Bana Allah'tan plastik spekulum taktılar. Sonra spermi içine enjekte ediyorlar bitiyor sonra. 20 dk yakın yatıyorsun sonra evine dönüyorsun hiç korlulacak birşey değil cnm

Asilama zamani hic agri olmadi. Biter bitmez biraz kasik agrilari oldu yarim saat uzandim eve geldim. Ama simdi oluyorum agridan yerimden kalkamiyorum, agrikesici icdim. Tum vucudum agriyor, her yerim(((( insallah sonuc iyi olur da deyer tum bu agrilara

Asilama zamani hic agri olmadi. Biter bitmez biraz kasik agrilari oldu yarim saat uzandim eve geldim. Ama simdi oluyorum agridan yerimden kalkamiyorum, agrikesici icdim. Tum vucudum agriyor, her yerim(((( insallah sonuc iyi olur da deyer tum bu agrilara
Keşke bu kadar ağrının olduğunu doktoruna söyleseydin belkide bebiş yerleşiyordur yani inşallah

Bu arada doktorum bana çarşaamba gğnü test yaptır dedi ben yarın sabah ilk idrarla evde test yapıym diyorum çünkü çok heycanlıyımm uyuyamıyorum

Ben catlatma ignesi oldum bes gün önce hic akintim olmadi. Hamilelikte akinti olmak zorunda mi? Yoksa kadindan kadina degisir mi?
Saygilar

Ben catlatma ignesi oldum bes gün önce hic akintim olmadi. Hamilelikte akinti olmak zorunda mi? Yoksa kadindan kadina degisir mi?
Saygilar

Cnm benimde akıntının olmadı hatta yumurta çatlamadi sandım doktora sordum o da sen anlayamazsın catlayip çatlamadigini dedi ki akıntım hiç olmamasına rağmen yumos catlamisti. Sadece çok ağrım vardı yürümeme bile engeloluyordu

Back