- 26 Ağustos 2007
- 3.896
- 4.109
- 658
- Konu Sahibi denizyildizi001
Bende bugün aşılama olacağım nolur bana da dua edin arkadaslar. İlk aşılamam o yüzden çok heyecanlıyım kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun ,inşallahh :) şu mübarek günlerin hayrına hürmetineBende bugün aşılama olacağım nolur bana da dua edin arkadaslar. İlk aşılamam o yüzden çok heyecanlıyım kızlar
rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun ,inşallahh :) şu mübarek günlerin hayrına hürmetine
Allah gönlündekini versin canım dualarım seninleBende bugün aşılama olacağım nolur bana da dua edin arkadaslar. İlk aşılamam o yüzden çok heyecanlıyım kızlar
aminAllah ne muradınız varsa versin kızlar. Herkese annelik duygusu yaşatsın inşallah şu mübarek günlerine hatrına..
Allah kalbindekini önüne sersin canım. Nasıl bişey aşılama ağrı oluyor mu sen de bilgi verirsen sevinirimBende bugün aşılama olacağım nolur bana da dua edin arkadaslar. İlk aşılamam o yüzden çok heyecanlıyım kızlar
Allah kalbindekini önüne sersin canım. Nasıl bişey aşılama ağrı oluyor mu sen de bilgi verirsen sevinirim
Keşke bu kadar ağrının olduğunu doktoruna söyleseydin belkide bebiş yerleşiyordur yani inşallahAsilama zamani hic agri olmadi. Biter bitmez biraz kasik agrilari oldu yarim saat uzandim eve geldim. Ama simdi oluyorum agridan yerimden kalkamiyorum, agrikesici icdim. Tum vucudum agriyor, her yerim(((( insallah sonuc iyi olur da deyer tum bu agrilara
Soyledim canim. Asilamayla alakasi yok dedi, yumurtan cok onlar catliyor her halde ondan ola bilir dedi. Agrikesici ic dedi. Insallah canim, Allah hepinizi sevindirsin .Keşke bu kadar ağrının olduğunu doktoruna söyleseydin belkide bebiş yerleşiyordur yani inşallah
Amin inşallahSoyledim canim. Asilamayla alakasi yok dedi, yumurtan cok onlar catliyor her halde ondan ola bilir dedi. Agrikesici ic dedi. Insallah canim, Allah hepinizi sevindirsin .
Yapacak mısın canım. Ben bir gün daha beklicem. Yaaprsan haber etBu arada doktorum bana çarşaamba gğnü test yaptır dedi ben yarın sabah ilk idrarla evde test yapıym diyorum çünkü çok heycanlıyımm uyuyamıyorum
Bu arada doktorum bana çarşaamba gğnü test yaptır dedi ben yarın sabah ilk idrarla evde test yapıym diyorum çünkü çok heycanlıyımm uyuyamıyorum
Ben catlatma ignesi oldum bes gün önce hic akintim olmadi. Hamilelikte akinti olmak zorunda mi? Yoksa kadindan kadina degisir mi?
Saygilar
Insallah güzel haberlerini aliriz tatlim ya cift cizgiyi gorursun insallahBu arada doktorum bana çarşaamba gğnü test yaptır dedi ben yarın sabah ilk idrarla evde test yapıym diyorum çünkü çok heycanlıyımm uyuyamıyorum
İnşallah ama eşim bugün yapmama izin vermedi yarın direk kan tahlili yaptır dedi onuda doktor istedi diye yoksa hiç yaptırmamdan yana değilInsallah güzel haberlerini aliriz tatlim ya cift cizgiyi gorursun insallah![]()