- 25 Eylül 2017
- 764
- 596
- 103
- 39
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
- #1.001
yapamadım eşim istemedi bende duralım bigün daha dedim bakalım hakkımızda hayırlısı seninle aynı gündük biz dimi yaaaYapacak mısın canım. Ben bir gün daha beklicem. Yaaprsan haber et
eğer iğnenin vurulduğu günü dahil ediyorsak 13. gün dahil etmezsek 12. gün aslında bana kalsa ben hjiç yapmam günümün geçmesini beklerim ama doktorum bakmamız lazım kimyasal falansa önlem almalıyız gelecek için dedi daha önce de bi kimyasal geçirdiğim içinYarin kacinci gunun canim? Benim gecen ay 16 gununde bile 2 cizgi gostermiwdi ama cok silikdi.
Sen yap canim eger 2 ci cizgi hemen kizarirsa ve silikli olmazsa hamilesin. Benim gecen sene oyle olmustu, ignenin 11 ci gunu 2 ci cizgi belli oluyordu ve her gun daha da koyulasti. Hamile oldum ama 2 aylikken kaybettim bebegi. Bu sene 3 kez catlatma ignesi yaptim ta 16 gune kadar 2 ci cizgi oluyordu ama cok silik ve cok gec 1 saat sonra gorulmeye basliyordu. Insallah hamilesindir canim.eğer iğnenin vurulduğu günü dahil ediyorsak 13. gün dahil etmezsek 12. gün aslında bana kalsa ben hjiç yapmam günümün geçmesini beklerim ama doktorum bakmamız lazım kimyasal falansa önlem almalıyız gelecek için dedi daha önce de bi kimyasal geçirdiğim için
Evet canım aynı gün. Ben de yarın kan tahlili yaptırırım herhalde ama hiç umudum yok. Bir tek gögüslerim aşırı agrıyor, o da adet belirtisiyapamadım eşim istemedi bende duralım bigün daha dedim bakalım hakkımızda hayırlısı seninle aynı gündük biz dimi yaaa
Hayırlısı inşallahSen yap canim eger 2 ci cizgi hemen kizarirsa ve silikli olmazsa hamilesin. Benim gecen sene oyle olmustu, ignenin 11 ci gunu 2 ci cizgi belli oluyordu ve her gun daha da koyulasti. Hamile oldum ama 2 aylikken kaybettim bebegi. Bu sene 3 kez catlatma ignesi yaptim ta 16 gune kadar 2 ci cizgi oluyordu ama cok silik ve cok gec 1 saat sonra gorulmeye basliyordu. Insallah hamilesindir canim.
Umutsuz olmaz yokkkkEvet canım aynı gün. Ben de yarın kan tahlili yaptırırım herhalde ama hiç umudum yok. Bir tek gögüslerim aşırı agrıyor, o da adet belirtisi
Saol canim cevabin icin asina sevindim insallah darisi bizlerin basinaCnm benimde akıntının olmadı hatta yumurta çatlamadi sandım doktora sordum o da sen anlayamazsın catlayip çatlamadigini dedi ki akıntım hiç olmamasına rağmen yumos catlamisti. Sadece çok ağrım vardı yürümeme bile engeloluyordu
Evet canım hayırlsıı olsun hakkımızda. Bayram hediyesi olur inşallah hepimizeUmutsuz olmaz yokkkk
Ben geceleri zor uyuyorum heycandan bakalım yarın ola hayrola
gelsinn bayram şekerleriii inşallahhhEvet canım hayırlsıı olsun hakkımızda. Bayram hediyesi olur inşallah hepimize
Canım merhaba ben de aynı tedaviyi gördüm bu ay da aşılama yaptırmadım femera ve ovitrelle denedim.bugun iğnenin 12.günü çok hafif silik çıktı.inşallah vardır iğnenin etkisi değildirherkese merhabalar bu ay bende femara kullandım ve cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum, iğnenin 4. günü hiç bir belirtim falan yok, dr gün aşırı ilişki dedi, inşallah hepimizin gönlündeki hayırlısı ile nasip olur
CANım kan testini yaptır mutlaka. Gecen ay da benimki pozitifti kanda negatif cıktıTest yaptım NEGATİF
Geçen ay idrarda mı pozitifti test mi yanlıştı hangi markaydıCANım kan testini yaptır mutlaka. Gecen ay da benimki pozitifti kanda negatif cıktı
Hamilelik ola bilir, insallah oyledir. Iyneden olamaz, oluyorsa prolaktin yuksek demektir. Kacinci gunu iynenin?Kızlar belki fikriniz vardır. Benim gögüs ucumun kenarındaki boncuk gibi olan şeyler var ya, onlar kabarmaya başladı ve aşırı derecede agrıyor. Acaba iğneden dolayı mı oldu
Kac dakika sonra gozukmeye basladi? Bende iynenin 16 ci gununde 2 ci cizgi oluyordu ama 1 saat sonra. Ama gecen sene 11 ci gununde hemen gozukmeye baslamisti ve hamile kalmistim. Insallah hamilesin canim, hayirlisiEki Görüntüle 2156677
Çatlatma iğnesinin 12.günündeym fotoğrafta belli olmuyor ama hayalet silik çizgi gördüm iğnenin etkisi midir?
Hemen gözüktü ama çok silik. Sabah tekrarlayacam inşallah koyulaşmıştırKac dakika sonra gozukmeye basladi? Bende iynenin 16 ci gununde 2 ci cizgi oluyordu ama 1 saat sonra. Ama gecen sene 11 ci gununde hemen gozukmeye baslamisti ve hamile kalmistim. Insallah hamilesin canim, hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?