Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin kacinci gunun canim? Benim gecen ay 16 gununde bile 2 cizgi gostermiwdi ama cok silikdi.
eğer iğnenin vurulduğu günü dahil ediyorsak 13. gün dahil etmezsek 12. gün aslında bana kalsa ben hjiç yapmam günümün geçmesini beklerim ama doktorum bakmamız lazım kimyasal falansa önlem almalıyız gelecek için dedi daha önce de bi kimyasal geçirdiğim için

Sen yap canim eger 2 ci cizgi hemen kizarirsa ve silikli olmazsa hamilesin. Benim gecen sene oyle olmustu, ignenin 11 ci gunu 2 ci cizgi belli oluyordu ve her gun daha da koyulasti. Hamile oldum ama 2 aylikken kaybettim bebegi. Bu sene 3 kez catlatma ignesi yaptim ta 16 gune kadar 2 ci cizgi oluyordu ama cok silik ve cok gec 1 saat sonra gorulmeye basliyordu. Insallah hamilesindir canim.

yapamadım eşim istemedi bende duralım bigün daha dedim bakalım hakkımızda hayırlısı seninle aynı gündük biz dimi yaaa
Evet canım aynı gün. Ben de yarın kan tahlili yaptırırım herhalde ama hiç umudum yok. Bir tek gögüslerim aşırı agrıyor, o da adet belirtisi

Hayırlısı inşallah

Saol canim cevabin icin asina sevindim insallah darisi bizlerin basina

herkese merhabalar bu ay bende femara kullandım ve cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum, iğnenin 4. günü hiç bir belirtim falan yok, dr gün aşırı ilişki dedi, inşallah hepimizin gönlündeki hayırlısı ile nasip olur

Kızlar belki fikriniz vardır. Benim gögüs ucumun kenarındaki boncuk gibi olan şeyler var ya, onlar kabarmaya başladı ve aşırı derecede agrıyor. Acaba iğneden dolayı mı oldu

Canım merhaba ben de aynı tedaviyi gördüm bu ay da aşılama yaptırmadım femera ve ovitrelle denedim.bugun iğnenin 12.günü çok hafif silik çıktı.inşallah vardır iğnenin etkisi değildir

Kızlar belki fikriniz vardır. Benim gögüs ucumun kenarındaki boncuk gibi olan şeyler var ya, onlar kabarmaya başladı ve aşırı derecede agrıyor. Acaba iğneden dolayı mı oldu
Hamilelik ola bilir, insallah oyledir. Iyneden olamaz, oluyorsa prolaktin yuksek demektir. Kacinci gunu iynenin?

Eki Görüntüle 2156677

Çatlatma iğnesinin 12.günündeym fotoğrafta belli olmuyor ama hayalet silik çizgi gördüm iğnenin etkisi midir?
Kac dakika sonra gozukmeye basladi? Bende iynenin 16 ci gununde 2 ci cizgi oluyordu ama 1 saat sonra. Ama gecen sene 11 ci gununde hemen gozukmeye baslamisti ve hamile kalmistim. Insallah hamilesin canim, hayirlisi

Kac dakika sonra gozukmeye basladi? Bende iynenin 16 ci gununde 2 ci cizgi oluyordu ama 1 saat sonra. Ama gecen sene 11 ci gununde hemen gozukmeye baslamisti ve hamile kalmistim. Insallah hamilesin canim, hayirlisi
Hemen gözüktü ama çok silik. Sabah tekrarlayacam inşallah koyulaşmıştır

Hayırlı akşam lar kızlar bu ay catlatma uygulanacak dr. Adetinin 2 yada 3. Günü gel dedi ama bayram da memlekete gidicez ve 2 yada 3. Günü daha memlekette buluncaz Dr. Takip yapcak sanirim bu sureç tam olarak nasıl oluyo bir bilgim yok acı oluyomu ve 4. Yada 5. Gunu gitmis olsam sıkıntı olur mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…