Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlısı olsun biliyorum çok zor ama o da zamanını bekliyor . Kaçıncı ayınız peki
Amin insallah canim . Bizim bir sene oldu bebek isteyeli üç ay klomen kullandim bu ayda igne yaptim ama sonuc negatif hasta oldum zaten. Gelecek ayda akisina birakacam herhangi bir şey yapmayacam

Kızlar benim de ilk birliktelikten sonra gögüslerim agrımaya basladı. Şimdi daha cok agrıyor. Normalde adete yakın agrım baslardı, belki hamişimdir diye umut ediyorum :KK64:

Evet canım seninle aynı gün iğne olduk. Sorması ayıp her gün mü birliktelik oluyor, gün aşırı mı
Ne ayıbı cnm hepimiz aynı şey için ugraşıyoruz doktor gün aşırı tavsiye etti yataktan da hemen değil yarım saat kırk dakka sonra çık dedi bizde ona uyduk bakalım 3 sonra test yaptırıcam bakalım sonuç ne çıkıcak

Ne ayıbı cnm hepimiz aynı şey için ugraşıyoruz doktor gün aşırı tavsiye etti yataktan da hemen değil yarım saat kırk dakka sonra çık dedi bizde ona uyduk bakalım 3 sonra test yaptırıcam bakalım sonuç ne çıkıcak
Canım senin de 10. Gün degil mi, test için erken degil mi yani

Bize de gün aşırı dedi. Ben bayagı bi süre kalkmıyorum yataktan. Olsa her türlü olur ama yine de tedbiri almak gerekiyor

bana da doktorum poponun altına yastık koy dedi bilmeyenler varsa yardımcı olmak istedim kalkmadan bir süre yat dedi ancak bana hergün ilişki dedi 1 hafta boyunca

Ben de 8 Haziran'da iğnemi oldum arkadaşlar. Bu benim ilk tedavim. O yüzden baya bir heyecanlıyım. Umarım ben de bu ay sonu hamiş olabilirim.. Hepimize nasip ettim Rabbim :)

Back