Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım bugun doktor kontrolüm vardi. 3.gun kist var mı diye bakiyor. Bir tane yumurta var 10 mm civarı. Adetin 3. Günü bu kadar büyük yumurtanın oluşması normal mi bilemedim. Arkada ufak tefek daha varlar. Perşembe klomene basliyorum yine. bu defa doktor pco ilerlemiş demedi rahmin iyi görünüyor dedi. Benim yumurtalar geç olgunlaşiyor onun için yumurta kontrolüne bayramdan sonraya aldı. Bakarız yumurtan catlamamissa iğne yaparız dedi. Hayirlisi
Hayirlisi olsun canim insallah bu sefer olur Rabbim guzel hayirli evlat nasip etsin sana insallah bebisim

Evet ama sona doğru cok stresli oluyor artk zaman gecmiyor ya . Kasik agrım cok fazla bide akintim var akintim gecen ay da vardi baska da belirtim yok ya. Başka belirti bulamayinca hasta olacam diyorum
Haklısın tabiii stres yapmamak lazım deyip daha çok stres yapıyo insan
Valla bu ay belirti falan aramamaya çalışıyorum kasıklarımda ağrı oluyo tuvaletteyken,kalkınca bazen yatarken bile hissediyorum ama hemen hamilelikmidir demek istemiyrum
Bu ay dilimden düşmeyen tek şey var rabbim hayırlısıyla bu doktoruda vesile kılarak nasip eyle inşallahhh

Haklısın tabiii stres yapmamak lazım deyip daha çok stres yapıyo insan
Valla bu ay belirti falan aramamaya çalışıyorum kasıklarımda ağrı oluyo tuvaletteyken,kalkınca bazen yatarken bile hissediyorum ama hemen hamilelikmidir demek istemiyrum
Bu ay dilimden düşmeyen tek şey var rabbim hayırlısıyla bu doktoruda vesile kılarak nasip eyle inşallahhh
Aynen kiz bende öyleyim valla belirti aramiyorum o yuzden yoktur die dusunuyorum. Daha onceki aylarda hep bi belirti arardim ben . Bu ay da hep dua ediyorum ve vucudumu dinlemek istemiyorum

kızlar salı günü çatlatma iğnesi yapıldı yine bu ay hsg de yaptırdım ayın 20-21 i gibi gel test yapalım dedi doktor hsg ve çatlatma iğnesini aynı ay da yaptırıp olumlu sonuç alan var mı ?

merhabalar herkese
catlatma ignesinden sonra 36. saat mi olmali iliski bunu bilen varmi neden 36. saat benimki saat sabah 8 e denk geliyor o saatte iste olmaliyim :işsiz:

merhabalar herkese
catlatma ignesinden sonra 36. saat mi olmali iliski bunu bilen varmi neden 36. saat benimki saat sabah 8 e denk geliyor o saatte iste olmaliyim :işsiz:
O saatte çatlama ihtimali daha yüksek o nedenle o saatte diyorlar keşke hesaplayıp ona göre yaptırsaydın iğneyi benimde bu gece 1 deydi 36. Saatim

merhabalar herkese
Canim igneni sabah yaptir ertesi günün aksaminda 36 saat doluyor . Bir yerde okudum 12. saat sonra bide bu ilişkiden sonra 24. Saat yine bir ilişki diyordu

O saatte çatlama ihtimali daha yüksek o nedenle o saatte diyorlar keşke hesaplayıp ona göre yaptırsaydın iğneyi benimde bu gece 1 deydi 36. Saatim
Canim igneni sabah yaptir ertesi günün aksaminda 36 saat doluyor . Bir yerde okudum 12. saat sonra bide bu ilişkiden sonra 24. Saat yine bir ilişki diyordu
ben dun doktora gittim hemen igne al yap dedi hemen gittim yaptim saat sekizde yoksa gec olabilirdi bilmiyorum artik sabah kalkicaz is gunune denk gelmesine ayri sinir oldum hayirlisi artik

ben dun doktora gittim hemen igne al yap dedi hemen gittim yaptim saat sekizde yoksa gec olabilirdi bilmiyorum artik sabah kalkicaz is gunune denk gelmesine ayri sinir oldum hayirlisi artik
Hayirlisi olsun canim o zaman iş falan oldugunu söyleseydin belki saatinj degistirirdi bana da oyle demisti cunki doktor ama çalışan oldugumu söyleyince ignenin saatini degistirdi

Hayirlisi olsun canim o zaman iş falan oldugunu söyleseydin belki saatinj degistirirdi bana da oyle demisti cunki doktor ama çalışan oldugumu söyleyince ignenin saatini degistirdi

Problem olan benim saatimin kacmasi igneyi eczane siparis etti gelir gelmez yaptim cunku zaten iki gundur hazirmis neyse artik olan oldu hayirlisi diyelim hayirlisi olsun :KK200:

Merhaba hanımlar bu çatlatma iğnesinden kaynaklı sanırım aşırı mide yanmam var ve bu da bulantıya çeviriyor,perişanım. Aranızda bunu yaşayan birileri varsa ne önerirsiniz geçmesi için?:kusmuk:

Kızlar bende hiç belirti yok . Bugün 7. Günüm birkaç günden beri gögüslerim agrıyor o kadar. Hiç kasık agrısı falan yok

Back