Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün hsg yaptırdım iki tüpümde kapalıymış açıldı şimdi eğer doktorunuz istediyse mutlaka yaptırın bende yaptırmak istemiyordum birde bu halde 2 kez klomen iğne kullandım biraz zor geçti benim anesteziyle yapıldı ama sonrasında çok ağrım oldu belki sizde böyle olmaz benim kapalı olduğu için zorlamış olabilirler genelde çoğu kişinin açık çıkıyor bende açıktır diyordum öyle şey mi olur diyordum keşke daha önce yaptıraaydım sizler mutlaka yaptırın
Canım geçmiş olsun bebişinizi kucağına al da hayırlısıyla tüm acıların geçer

Kızlar dün gece yumurtamın çatlaması gerekiyordu. İlişki de oldu. Ama hiç sancım falan yok. Acaba çatlamadı mı. Gecen ay cok agrım olmuştu

Kızlar dün hsg yaptırdım iki tüpümde kapalıymış açıldı şimdi eğer doktorunuz istediyse mutlaka yaptırın bende yaptırmak istemiyordum birde bu halde 2 kez klomen iğne kullandım biraz zor geçti benim anesteziyle yapıldı ama sonrasında çok ağrım oldu belki sizde böyle olmaz benim kapalı olduğu için zorlamış olabilirler genelde çoğu kişinin açık çıkıyor bende açıktır diyordum öyle şey mi olur diyordum keşke daha önce yaptıraaydım sizler mutlaka yaptırın
Canim geçmiş olsun ne guzsl artık sebep belli inş en en kısa zamanda hemen hamile kalırsın

Valla canım benim kasık ağrım ilk haftada çok fazlaydı sonradan çok hissetmedim. Çok bı belirtim yoktu akintim ve bel ağrım vardı. Sana tavsiyem en az 16.gune kadar bekle test yapıp kafanı bulandirma. Direk kan ver
Yok canim zaten yapmayı düşünmüyorum önceleri hemen atlatip yapiyordum artk günüm gecmeden yapmam

İnşallah canım 1 haftadır neler yaşadım bir ben bir Allah biliyor dostinex verdi doktor o ilaçta bana çok ağır geldi acilden eve gelemedim bugün birazcık iyiyim
Canım senin de mi süt hormınların yüksekti. Ben de kullandım ondan. Şükür düştü benimki

Merhaba kızlar benimde 4. Günü iğnenin ama hiç ne ağrı ne sızı olmadı buralarda okuduklarımda hep bi belirti oluyomuş belirtisiz olması olumsuzmu acaba

Merhaba kızlar benimde 4. Günü iğnenin ama hiç ne ağrı ne sızı olmadı buralarda okuduklarımda hep bi belirti oluyomuş belirtisiz olması olumsuzmu acaba
Canım benim bu ikinci ayım. Gecen ay cok agrım vardı, kasık batmalarım falan ama olumsuz cıktı. Bu ayda dedigin gibi hiç bi belirtim yok. Bekleyip görecegiz artık.

evet cnm perşembe günü iğne yaptırdım 13 haziranda kan tahlili yaptır dedi doktorum çok umutlu konuştu negatif düşünmüyoruz her şey güzel oluyo diye yolladı bakalım hayırlısı
Ben de perşembe günü oldum canım. Gün aşırı ilişki önerdi. İnsallah tutar hayırlsıyla hepimizinki

Back