Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kizlar bugün igneyi yapali 14. Gün ama kasiğimda inanilmaz bir ağri var .
igneden dolayi mi böyle acaba ???

14. Güne kadar adet olmadıysan niye test yapmadın benim doktorum iğnenin 13. Günü yaptır dedii nasıll dayanıp bekliyosunnmn
Canim daha oncesinde hep erken davranip yaptigim icin ve negatif gördüğüm icin yapmak istemiyorum tam gün gecmeden negatifi görmek istemiyorum artk

bat tarihin çok yakınmış bence beklenilmiycek gibi deil beni düşün haftaya perşembe benim bat 14 haziran
doktor 13 haziranda yap dedi
Bak doktor bat tarihinden bir gün once yap demis ya beklemek cok zor biliyorrum ama ramazan okul derken geciyor simdilik hafta sonlari zaman gecmiyor o yuzden adet olmazsam cumartesi yapacam

H Hatticeee32 canim ne alemdesin hasta oldun mu
Evet canım bugun doktor kontrolüm vardi. 3.gun kist var mı diye bakiyor. Bir tane yumurta var 10 mm civarı. Adetin 3. Günü bu kadar büyük yumurtanın oluşması normal mi bilemedim. Arkada ufak tefek daha varlar. Perşembe klomene basliyorum yine. bu defa doktor pco ilerlemiş demedi rahmin iyi görünüyor dedi. Benim yumurtalar geç olgunlaşiyor onun için yumurta kontrolüne bayramdan sonraya aldı. Bakarız yumurtan catlamamissa iğne yaparız dedi. Hayirlisi

Kızlar merak ettigim bir konu var. Yumurta çatladıktan 24 saat sonra yaşayabiliyormuş. O günden sonra birlikte olmak boşuna mı oluyor yani ?

Back