- 28 Ekim 2017
- 1.732
- 6.142
- 158
- 40
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Canım kistler ne kadar sürede geçti özel Bi tedavi falan uyguladım mıYok canım bende öyle olmadı ilk kullandığımda 5 yumurta olmuştu hiçbiri çatlamayıp kist olmuştu şimdi ki kullandığımda ise sadece 1 yumurta vardı yani dediğin gibi olabilir ama ilaç bende böyle bir etki yapmıştı
Cyclo prognova diye bir ilaç kullandım onunla geçti canımCanım kistler ne kadar sürede geçti özel Bi tedavi falan uyguladım mı
Yok canım adetle gitti bende hepsi ara kanama falan olmadı kist olup olmadığını ilişki sırasında ağrıyla anlıyorum ben diğer zamanlar ağrı falan yapmıyordu bendeChester15 canım kist.vatken ara ara sancı ve kanama olur mu yaşadın mı se Ben gece sırt ve bacak ağrısıyla uyandım az kanamam gelmiş yine geldi biraz acaba kistler mi patlıyor böyle mi oluyor
Hanımlar bende de sonuç negatif sanırım. Dün iğnenin yapıldığı günü de sayarsak 10.gun idi ilk idrar ile yaptım çok silik yok gibi çizgi çıktı bugün ikindi vakti yaptım ilk idrar değildi dunkunden daha silikmis ama vardi
Valla yapmasaydim iyiydi ama dayanamadım. Bu çıkan çizgiler iğne olabilir. Dün çok silik çıkmıştı gebelik yoksa bugün tamamen boş olması gerekmez mi ama gebelik varsa da daha koyu çıkması gerek. Acaba dünkü sabah yapıldığı için mı bugünkünden koyu. Oruç değilim gün içinde çok su içtim ve bol bol tuvalete gittimCanım erken yapmış olabilirsin birkaç gün daha bekle. Zaten çatlatma iğnesinin etkisi 10 günden sonra gidiyormuş diye duydum ama emin değilim bana çatlatma iğnesiyle aşılama yapıldı ve 15 gün sonra kanda gebelik testine çağırmıştı doktorum birkaç gün daha bekle bence kesin sonucu almak için
Valla yapmasaydim iyiydi ama dayanamadım. Bu çıkan çizgiler iğne olabilir. Dün çok silik çıkmıştı gebelik yoksa bugün tamamen boş olması gerekmez mi ama gebelik varsa da daha koyu çıkması gerek. Acaba dünkü sabah yapıldığı için mı bugünkünden koyu. Oruç değilim gün içinde çok su içtim ve bol bol tuvalete gittim
Dr 13.günden sonra bakın diyor o da kanda en garanti bekle biraz daha yoksa boşa stres oluyorsun hayırlısı olsun bu grupta hiçbirimiz olmadı galibaHanımlar bende de sonuç negatif sanırım. Dün iğnenin yapıldığı günü de sayarsak 10.gun idi ilk idrar ile yaptım çok silik yok gibi çizgi çıktı bugün ikindi vakti yaptım ilk idrar değildi dunkunden daha silikmis ama vardi
Haber ver canim bize deBekleyeyim bakalım yarın 13. Gün eşim evden giderse yapayım. İzin vermiyor
İnşallah canım esimin pazartesi salı dersi yok evde. Öyle olunca yapamıyorum çarşambaya kadar bekletecek. Evden giderse fırsatı değerlendiririm. Dunku testim diğerinden daha koyu olmus. Cuma yaptığım test daha sonuk. Ama dünkü testi ilk yaptığımda öyle değildi daha silikti sonradan kuruyunca daha koyu olmusHaber ver canim bize de
Gecen yıl mart ayında ilk kullanisimda benimde aynı oldu canım. 14.gun kan testi yaptım 7 çıktı 16.gun 3 oldu 18.gun adetim geldi. Doktor iğne etkisi değildir kimyasaldır dedi. Adetim gelene kadar hep pozitifti bir suru test yapmıştım. Sonraki ay ikiz tuttu. Kimyasal gebelik aslında iyi bişimis vücut hamileliğe hazırlanıyormus öyle söylemişlerdi gerçekten hamile kalmistimMerhaba kizlar. Araniza yeni katildim. 3 ay catlama iynesi yaptirdim sonuc negativ. 15 gunune kadar 2 cizgi oldu 16 gun 1. Ve 18 gunu regl basladi((
Gecen yıl mart ayında ilk kullanisimda benimde aynı oldu canım. 14.gun kan testi yaptım 7 çıktı 16.gun 3 oldu 18.gun adetim geldi. Doktor iğne etkisi değildir kimyasaldır dedi. Adetim gelene kadar hep pozitifti bir suru test yapmıştım. Sonraki ay ikiz tuttu. Kimyasal gebelik aslında iyi bişimis vücut hamileliğe hazırlanıyormus öyle söylemişlerdi gerçekten hamile kalmistim
Evet canım hayırlısı maalesef bende ikizlerimi kaybettim 9. Aya giriyoruz. İki aydır çalışmalara başladık daha hamile kalamadimMasallah canim. Allah bagislasin.
Bu ay asilama yapmak istiyorum ama. Gecen sene de catlatma iynesiyle hamile kaldim ama 2 ayinda bebegin kalbi durdu((( bu ay cok umitliydim(( hayirlisi insallah
Gecen yıl mart ayında ilk kullanisimda benimde aynı oldu canım. 14.gun kan testi yaptım 7 çıktı 16.gun 3 oldu 18.gun adetim geldi. Doktor iğne etkisi değildir kimyasaldır dedi. Adetim gelene kadar hep pozitifti bir suru test yapmıştım. Sonraki ay ikiz tuttu. Kimyasal gebelik aslında iyi bişimis vücut hamileliğe hazırlanıyormus öyle söylemişlerdi gerçekten hamile kalmistim
Yaa cok uzuldum. Insallah en kisa zamanda olur canimEvet canım hayırlısı maalesef bende ikizlerimi kaybettim 9. Aya giriyoruz. İki aydır çalışmalara başladık daha hamile kalamadim
Gecen yaz ben de 2 aylik bebegimi kaybettim. Ameliyyat oldum. 6 ay aradan sonra deniyoruz olmuyor( hayirlisi insallahEvet canım hayırlısı maalesef bende ikizlerimi kaybettim 9. Aya giriyoruz. İki aydır çalışmalara başladık daha hamile kalamadim
yok canım 22.haftada erken dogumla kaybettimCanim yeni katildigim icin kimseyi tanimiyorum okumaya da firsar bulmadim daha. Cocugun var mi? Ikiz hamilelik olmus dedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?