Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kistler ne kadar sürede geçti özel Bi tedavi falan uyguladım mı

Chester15 canım kist.vatken ara ara sancı ve kanama olur mu yaşadın mı se Ben gece sırt ve bacak ağrısıyla uyandım az kanamam gelmiş yine geldi biraz acaba kistler mi patlıyor böyle mi oluyor

Chester15 canım kist.vatken ara ara sancı ve kanama olur mu yaşadın mı se Ben gece sırt ve bacak ağrısıyla uyandım az kanamam gelmiş yine geldi biraz acaba kistler mi patlıyor böyle mi oluyor
Yok canım adetle gitti bende hepsi ara kanama falan olmadı kist olup olmadığını ilişki sırasında ağrıyla anlıyorum ben diğer zamanlar ağrı falan yapmıyordu bende

Hanımlar bende de sonuç negatif sanırım. Dün iğnenin yapıldığı günü de sayarsak 10.gun idi ilk idrar ile yaptım çok silik yok gibi çizgi çıktı bugün ikindi vakti yaptım ilk idrar değildi dunkunden daha silikmis ama vardi

Canım erken yapmış olabilirsin birkaç gün daha bekle. Zaten çatlatma iğnesinin etkisi 10 günden sonra gidiyormuş diye duydum ama emin değilim bana çatlatma iğnesiyle aşılama yapıldı ve 15 gün sonra kanda gebelik testine çağırmıştı doktorum birkaç gün daha bekle bence kesin sonucu almak için

Valla yapmasaydim iyiydi ama dayanamadım. Bu çıkan çizgiler iğne olabilir. Dün çok silik çıkmıştı gebelik yoksa bugün tamamen boş olması gerekmez mi ama gebelik varsa da daha koyu çıkması gerek. Acaba dünkü sabah yapıldığı için mı bugünkünden koyu. Oruç değilim gün içinde çok su içtim ve bol bol tuvalete gittim

Olabilir canım en sağlıklı sonuç sabah ilk idrarla yapılan diye biliyorum ve testin hassasiyetine göre değişiklik gösterebiliyor. Ama bu testi sakın ciddiye almamazlık yapma derim birkaç gün sonra birdaha yap bence ve hemen kanda da baktır

Dr 13.günden sonra bakın diyor o da kanda en garanti bekle biraz daha yoksa boşa stres oluyorsun hayırlısı olsun bu grupta hiçbirimiz olmadı galiba

Merhaba kizlar. Araniza yeni katildim. 3 ay catlama iynesi yaptirdim sonuc negativ. 15 gunune kadar 2 cizgi oldu 16 gun 1. Ve 18 gunu regl basladi((

Haber ver canim bize de
İnşallah canım esimin pazartesi salı dersi yok evde. Öyle olunca yapamıyorum çarşambaya kadar bekletecek. Evden giderse fırsatı değerlendiririm. Dunku testim diğerinden daha koyu olmus. Cuma yaptığım test daha sonuk. Ama dünkü testi ilk yaptığımda öyle değildi daha silikti sonradan kuruyunca daha koyu olmus

Merhaba kizlar. Araniza yeni katildim. 3 ay catlama iynesi yaptirdim sonuc negativ. 15 gunune kadar 2 cizgi oldu 16 gun 1. Ve 18 gunu regl basladi((
Gecen yıl mart ayında ilk kullanisimda benimde aynı oldu canım. 14.gun kan testi yaptım 7 çıktı 16.gun 3 oldu 18.gun adetim geldi. Doktor iğne etkisi değildir kimyasaldır dedi. Adetim gelene kadar hep pozitifti bir suru test yapmıştım. Sonraki ay ikiz tuttu. Kimyasal gebelik aslında iyi bişimis vücut hamileliğe hazırlanıyormus öyle söylemişlerdi gerçekten hamile kalmistim

Bu ay asilama yapmak istiyorum ama. Gecen sene de catlatma iynesiyle hamile kaldim ama 2 ayinda bebegin kalbi durdu((( bu ay cok umitliydim(( hayirlisi insallah

Masallah canim. Allah bagislasin.
Bu ay asilama yapmak istiyorum ama. Gecen sene de catlatma iynesiyle hamile kaldim ama 2 ayinda bebegin kalbi durdu((( bu ay cok umitliydim(( hayirlisi insallah
Evet canım hayırlısı maalesef bende ikizlerimi kaybettim 9. Aya giriyoruz. İki aydır çalışmalara başladık daha hamile kalamadim

Canim yeni katildigim icin kimseyi tanimiyorum okumaya da firsar bulmadim daha. Cocugun var mi? Ikiz hamilelik olmus dedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…